Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ross Barkley (2018-2022, 100 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ima li ikakve šanse da ovaj čovjek zaigra ili ćemo čekati proljeće jer se u nas uvijek dugo čeka s novim igračima što užasno živcira.

Da hocemo, ali mozda vcrs za u23 

• Odgovori 398
  • Pregledi 32,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Evo Arsenal proda Guenduzia za 11 miliona i Torreiru za nekih 6-7, Liverpool za Minamina uzeo 15ak a mi jedva nešto malo više uzeli za Wernera recimo.  Pa kad je Liverpool uvalio onog Brewstera Sheffi

• Skontala nova uprava da ne znaju kako prodati igrača i uzeti pare za to pa haj da počnemo raskidati ugovore. Kakve ojebine i olupine su se prodavale i još uvijek se prodaju Barkley i ostali naš višak

• Najveci talenat u UK, steta mada mlad je trebali smo na pozajmicu pa da ga vratimo u januaru.

Covjek je odigrao prvu zvanicnu utakmicu nakon 7 mjeseci. Dok je Musonda dr*ao kod kuce, Conte je na klupu stavio dva odbrambena igraca, covjeka koji nije igrao 7 mjeseci, covjeka za kojeg niko ne zna zasto smo ga doveli (Drinkwater), Zappacostu i jednog panja (Miću). Od svih ofanzivaca mi smo na klupi imali samo Mićua. To ti je isto kao da i nisi imao nikoga.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Bit će on itekako spreman i bitan za utakmicu protiv BArcelone.

Vidilo se sa onih par driblinga da ima Hazardovske kvalitete u igri, može probiti, dodati, ubaciti, ima odličan pregled igre.

Vidio sam jako puno u jako malo vremena. 

ne znam da li treba da se zabrinem ili da se radujem kad champion piše pozitivno o nekom našem igraču

Do sada nevidjena situacija 😂
  • 3 sedmice kasnije...
  • Autor

Gdje je taj siiiiilni Barkley? Mi uvijek kupujemo igrače koji nam ne igraju. Jebote Van Dijyk se naigra za Liverpool, Sanchez za United. U nas Barkleyja ni na klupi.

JEBEM TI OVAKU UPRAVU.

• 2 sedmice kasnije...

Šta je sa wunderkidom? Opet na tretmanima?

Tesko je od njega oceivati da unese neku veliku prevagu u sredini, mislim da nema toliko kvaliteta, pogotovo sad nakon niza povreda i ispadanja iz forme i kondicije. Jebiga volio bih da se zajebem jer je jos mlad poprilično. Ipak mislim da on pod uslovom da zelimo da budemo ozbiljna ekipa i contenderi ne moze postici nista vise od dobrog backup igrača.

Nije ni to loše za one pare, englez (HGN) i kvalitetan igrač sa klupe, treba i to imati

• 3 sedmice kasnije...

https://www.telegraph.co.uk/football/2018/03/21/ross-barkley-resume-full-training-chelsea-bids-put-injury-nightmare/

Vraca se punom intenzitetu treninga.

Mada opet zabrinut sam sto se tice njegove pozicije na terenu, jer ga je Conte gurao gore u poluspicu a mislim da je njegova pozicija malo dublje ipak. Volio bih ga vidjeti uz Kantea na sredini terena. Ustvari najbolje bi mu pasalo u formaciji sa 3 igraca u sredini ta uloga. Ona nasa stara dobra 4-3-3, cemu mislim da uskoro trebamo ponovo poceti teziti. Od naredne sezone ako je moguce.

• 1 mjesec kasnije...
Mnogi su dosta toga ocekivali od njega, ocekivali da rijesi nas problem sa kreacijom, da istisne Cesca iz prvih jedanaest,medjutim nista od toga. Tresla se gora rodio se mis.
Nije odigrao kako treba ni 10 utakmica. Nadam se da je zalijecio te silne povrede i da ce spremno uci u sezonu, mogao bi nam biti od koristi, ima jos vatre u njemu, tek su mu 25.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.