23. januar 2018.8 god. comment_278490 Ima li ikakve šanse da ovaj čovjek zaigra ili ćemo čekati proljeće jer se u nas uvijek dugo čeka s novim igračima što užasno živcira. Da hocemo, ali mozda vcrs za u23 Prijavi
24. januar 2018.8 god. comment_278541 uopste nije trebao ulaziti danas... A ni hvatati se kornera ili nabacaja. Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278563 Covjek je odigrao prvu zvanicnu utakmicu nakon 7 mjeseci. Dok je Musonda dr*ao kod kuce, Conte je na klupu stavio dva odbrambena igraca, covjeka koji nije igrao 7 mjeseci, covjeka za kojeg niko ne zna zasto smo ga doveli (Drinkwater), Zappacostu i jednog panja (Miću). Od svih ofanzivaca mi smo na klupi imali samo Mićua. To ti je isto kao da i nisi imao nikoga.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278593 Bit će on itekako spreman i bitan za utakmicu protiv BArcelone. Vidilo se sa onih par driblinga da ima Hazardovske kvalitete u igri, može probiti, dodati, ubaciti, ima odličan pregled igre. Vidio sam jako puno u jako malo vremena. Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278629 Ma on treba dublje igrati, a ne ovu poluspicu. Nije on taj tip igraca. Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278633 ne znam da li treba da se zabrinem ili da se radujem kad champion piše pozitivno o nekom našem igraču Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278634 ne znam da li treba da se zabrinem ili da se radujem kad champion piše pozitivno o nekom našem igraču Do sada nevidjena situacija 😂 Prijavi
16. februar 2018.8 god. Autor comment_279625 Gdje je taj siiiiilni Barkley? Mi uvijek kupujemo igrače koji nam ne igraju. Jebote Van Dijyk se naigra za Liverpool, Sanchez za United. U nas Barkleyja ni na klupi. JEBEM TI OVAKU UPRAVU. Prijavi
16. februar 2018.8 god. comment_279640 Gdje je taj siiiiilni Barkley? Mi uvijek kupujemo igrače koji nam ne igraju. Jebote Van Dijyk se naigra za Liverpool, Sanchez za United. U nas Barkleyja ni na klupi. JEBEM TI OVAKU UPRAVU. Cae nisu zanimljive pošalice ovog tipa više Prijavi
17. februar 2018.8 god. comment_279686 Pa gdje je onda lik? Ja se ne šalim. Povrijedio harmstring kao i alonso. Prijavi
25. februar 2018.8 god. comment_280159 Šta je sa wunderkidom? Opet na tretmanima? Tesko je od njega oceivati da unese neku veliku prevagu u sredini, mislim da nema toliko kvaliteta, pogotovo sad nakon niza povreda i ispadanja iz forme i kondicije. Jebiga volio bih da se zajebem jer je jos mlad poprilično. Ipak mislim da on pod uslovom da zelimo da budemo ozbiljna ekipa i contenderi ne moze postici nista vise od dobrog backup igrača.Nije ni to loše za one pare, englez (HGN) i kvalitetan igrač sa klupe, treba i to imati Prijavi
15. mart 2018.8 god. Autor comment_280798 Konstantno ga Conte ponižava. Ni na klupu da ga stavi. Fuj ccc. Prijavi
15. mart 2018.8 god. Autor comment_280806 Kada se ozljedio i koje su prognoze? Nisam to znao. Znam da je igrao za nas bar 1 tekmu otkako je došao u klub. Prijavi
15. mart 2018.8 god. comment_280808 Kada se ozljedio i koje su prognoze? Nisam to znao. Znam da je igrao za nas bar 1 tekmu otkako je došao u klub. Pa prognoze su da barem nece jos mjesec igrati. Misic je neki povrijedio. Prijavi
15. mart 2018.8 god. Autor comment_280811 E jebote život ubi nas Marinina politika stednje. Opet u klubu igrac sklon ozljedjivamju koji ne moze igrati. Prijavi
15. mart 2018.8 god. comment_280815 Nadati se da ce ostaviti te povrede iza sebe, i da mozemo racunati na njega sljedece sezone, jer stvarno dobar igrac. Prijavi
15. mart 2018.8 god. comment_280831 Nadati se da ce ostaviti te povrede iza sebe, i da mozemo racunati na njega sljedece sezone, jer stvarno dobar igrac. Jebo mater misici ko da su mu od papira Prijavi
21. mart 2018.8 god. comment_280921 https://www.telegraph.co.uk/football/2018/03/21/ross-barkley-resume-full-training-chelsea-bids-put-injury-nightmare/ Vraca se punom intenzitetu treninga. Mada opet zabrinut sam sto se tice njegove pozicije na terenu, jer ga je Conte gurao gore u poluspicu a mislim da je njegova pozicija malo dublje ipak. Volio bih ga vidjeti uz Kantea na sredini terena. Ustvari najbolje bi mu pasalo u formaciji sa 3 igraca u sredini ta uloga. Ona nasa stara dobra 4-3-3, cemu mislim da uskoro trebamo ponovo poceti teziti. Od naredne sezone ako je moguce. Prijavi
21. mart 2018.8 god. comment_280923 Ako odigra barem par tekmi, treba biti sretan, jer nam sad do kraja trebaju igrati u full formi igraci, mozda ako se pokaze sa klupe nekako da moze odigrati 90 min. Prijavi
20. maj 2018.8 god. comment_281488 Mnogi su dosta toga ocekivali od njega, ocekivali da rijesi nas problem sa kreacijom, da istisne Cesca iz prvih jedanaest,medjutim nista od toga. Tresla se gora rodio se mis.Nije odigrao kako treba ni 10 utakmica. Nadam se da je zalijecio te silne povrede i da ce spremno uci u sezonu, mogao bi nam biti od koristi, ima jos vatre u njemu, tek su mu 25. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.