5. januar 2018.8 god. comment_277729 Nema mišljenje o transferu. Pozitivne stvari ste nabrojali. Mlad relativno, englez, mala cena. Sumnje.. u kakvom je stanju, psihičkom, fizičkom i ostalo. Videćemo... ne znam samo što se pojačavamo u sredini, kada imamo i dosta više kritičnih tačaka, ali ajde Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277730 Da neko konačno dodje ko ima šut u veznom redu pored katalonskog šetača ovaj bi nam legao kao kec na desetku. Fabregas ima očajan šut a ovaj ima dobar. Za ovaj transfer sam potpuno. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277736 https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/949269696259547137 Ko da gledam, ovako je i Bacuaija opisivao. Barkli ima sansu da se nametne, jer nam samo Kante briljira od svih veznjaka. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277737 Ako je za 15 mil i ako je druga opcija Vidal, onda prije ovaj skoro pa propali Englez. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277738 Ovo je transfer u rangu dovođenja Dele Allija sa 120 milijuna. Neću kriti da sam oduševljen. Jedina dva igrača koja vrijede u engleskoj reprezentaciji su njih dvojica u sredini. Dobit ćemo neki miks Hazarda i Lamparda u sredini, fizički odličan igrač, zna držati loptu, podvaliti zadnji pas, pucati, probiti, trčati. Ovaj Barkley je duplo blji od Loftusa. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277740 https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/949269696259547137 Ko da gledam, ovako je i Bacuaija opisivao. Barkli ima sansu da se nametne, jer nam samo Kante briljira od svih veznjaka.Pa dobro, neces pokopavati vlastitog igraca javno. Naravno da ce mu tokom treninga skrenut paznju na neke stvari i da ce zajednicki raditi na ispravljanju gresaka. Dobar je potez napravio Barkley iako se ljetos neckao, jer u nasem veznom redu nema nekih klasnih igraca sem Kantea. Prije smo imali po 3-4 te vrhunske klase gdje onda ovakvi momci ne bi dobili dovoljno prilike. Sto kazes, jedini Kante je nezamjenjiv. Tako da sretno Ross i nadam se da ces preokrenuti svoju karijeru u dresu CFC. Idemo sad jos po Mahreza. 😀 Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277741 Dobili smo ga za dobru cifru. Jedan od boljih igrača u PL. Pomoći će. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277742 https://twitter.com/ChelseaFC/status/949325448978272256 Sretno! Prebacite ga u tim Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277744 Dobar transfer. Uz pravog mentora možemo dobiti novog Lamparda. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277746 Dobar, dobar. Samo bez povreda i imamo odlicnog igraca, zadovoljan sam ovim transferom. Jos samo da mi zelju ispune (Mahrez), te lijevog wb i prejaki smo. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277748 15 miliona placen igrac koji nam nije uopste potreban, nije sekundu igrao ove sezone i kome ugovor istice za manje od pola godine LUL. Ocekujem da ga prodamo za 25 milki kroz dve godine i da ce se svi diviti Marininoj viziji i pregovarackoj vestini tada. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277750 Igi zasto nam nije potreban? Pa vezni red je uz wing backove najkriticniji i najtanji dio ekipe.. Osvjezenja su itekako neophodna. Barkley ce doprinijeti zdravoj konkurenciji i radu unutar tima. Mlad je jos, dobro hajd imao je tu povredu pa ce malo trebati vremena dok se vrati u formu. Ne ocekujem instant neke vrhunske nastupe ali vremenom ce doci na svoje.Uz to je Englez sto je svakom timu u Premiershipu bitno.15 miliona je fina cifra, naravno prije par godina si ovakve transfere zavrsavao za 6-7, ali da smo tako radili ovaj put i da je dosao neko drugi te nam uzeo igraca ispred nosa za koji milion vise onda bi ti dosao i hrakao po Upravi sto se zajebavaju oko par milja. Ovo je jedan definitivno od boljih poslova za nas, gotovo cjelokupna javnost se slaze ali opet ima evo neko ko ce pljunuti po klubu, cisto nako da se pljune. Jebes argumente, nema ih svakako.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277751 Tipa igraca poput Barkleya nikako ne uklapa u Conteovu formaciju i ocigledno nije njegova meta. Ne bih tvrdio kao sto kazes da se zajebavaju oko par milja, vec oko toga sto ne dovode pojacanja. Barkley nije pojacanje, a i moglo se do leta sacekati, al to je manje bitno. Ocekujem da ce biti jos jedan u nizu setaca. Drugo, vezni red nam nije toliko kritican uopste, ne toliko da se mora juriti neki instant fix u januaru.Al jebo ovo, srecnu mu, da nas pozitivno iznenadi i ima dobru karijeru ovde. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277752 Ne znam, imas pravo na misljenje naravno i razumijem to donekle jer si ogorcen sto se ne dovode neke svjetske klase.Ali meni se ovaj transfer svidja, prilicno sam siguran da interes odavno postoji samo sto je Everton uvijek trazio neke ludjacke sume a sada se pomalo nenadano ukazala odlicna prilika da se igrac dovede. Trebat ce naravno strpljenja nakon ove teske povrede da ga vratimo u pogon.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277759 http://www.footballwhispers.com/blog/barkley-compare-chelsea-no-10s?utm_medium=affiliates&utm_source=chelseahq Jedan jako kvalitetan tekst o Barkliju, vredi izdvojiti malo vremena Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277771 Dobar transfer za ove novce jos ako se uzme u obzir da je bolji od Drinkwatera koji je placen mnogo vise i Bakayoka koji igra sve losije. Mislim da ovo nije nimalo nepromisljen transfer. Doveli smo igraca koji moze raspaliti loptu sa velike udaljenosti i koji takodjer zna igrati a ima i brzinu. Bitno je da ne bude povreda i da vrati svoju nekadasnju formu. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277773 Zaboravite da je ovo igrac koji moze biti novi Lampard, njega ne moze ni jedan od igraca zamijeniti. Podrzavam transfer jer cijena nije visoka, a razlozi su mnogi da moze biti dobar transfer. Prijavi
6. januar 2018.8 god. comment_277777 Najgora moguća stvar za Barkleya je bila ta da ga je Koeman stavio na klupu BEZ RAZLOGA. Uništio mu je jednu cijelu sezonu neigranjem. Ali dobra je stvar du tom periodu uopće nije nazadovao. Samo mu treba dati da igra. I ako netko ne misli da je Barkley dobra kupovina, neka gleda Primeru i škartove tipa Isco ili Sergi Roberto koji samo žongliraju loptu i dodaju prvom do sebe. Koliko smo puta imali "nove Lamparde", tamo neki McEachrani, Loftusi i ne znam šta ne. Ovaj momak je definitivno najbliže Lampardu dok je zdrav. Rijetka biljka. Bit će nam koristan kod prekida, ne samo u igri. Još kad bi samo Romagnolija doveli iz Milana koji je pred raspadom................ Prijavi
6. januar 2018.8 god. Autor comment_277804 I ja se pitam. Boli me kurac hoće li se slikati s dresom ili odraditi intervju. Zanima me kad će zaigrati. Eno VVD potpisao za Liverpool i odmah zaigrao i odigrao odlično u obrani i čak zabio pobjednički gol. Hoću već sljedeću tekmu da Barkleyja gledam uparenog s Kanteom. Prijavi
12. januar 2018.8 god. comment_277993 Rece Conte danas, da radi strasno bla bla, i da bi trebao igrati protiv Norwicha. Prijavi
19. januar 2018.8 god. comment_278295 Ross Barkley played in a behind closed doors friendly against QPR on Thursday. He scored TWICE! Ima li istine u ovome? Inače preneo talk chelsea. Prijavi
19. januar 2018.8 god. comment_278297 Da, jucer igrao. 70 minuta, bit ce spreman za sutra, zvanicno je upisan u sastav za premier ligu. Prijavi
23. januar 2018.8 god. Autor comment_278478 Ima li ikakve šanse da ovaj čovjek zaigra ili ćemo čekati proljeće jer se u nas uvijek dugo čeka s novim igračima što užasno živcira. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.