Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ross Barkley (2018-2022, 100 nastupa)

Istaknuti odgovori

Mani spam, lažne optužbe, molio bih administraciju da ukloni post nevezan za temu.

PS. Pronađi članak, kopirani tekst, bilo šta, odjavljujem se s foruma za sva vremena. LP!

• Odgovori 398
  • Pregledi 32,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Evo Arsenal proda Guenduzia za 11 miliona i Torreiru za nekih 6-7, Liverpool za Minamina uzeo 15ak a mi jedva nešto malo više uzeli za Wernera recimo.  Pa kad je Liverpool uvalio onog Brewstera Sheffi

• Skontala nova uprava da ne znaju kako prodati igrača i uzeti pare za to pa haj da počnemo raskidati ugovore. Kakve ojebine i olupine su se prodavale i još uvijek se prodaju Barkley i ostali naš višak

• Najveci talenat u UK, steta mada mlad je trebali smo na pozajmicu pa da ga vratimo u januaru.

Ajoj sta bih dao da ovaj igrac bude nas. Tipican engleski igrac koji podseca na Gerrarda i Lamparda, retko se takvi vidjaju

Nije mi jasno sto se loze neki na Barkleya, nikakvih povezivanja s nama nema, Everton ga nece pustiti ove sezone garant, a i kad ga budu pustali u neki jaci klub mozda na kraju sezone napravit ce od tog kluba budaletinu i izmust 50 milja za njega, što Chelsea sigurno neće platit.

Nije mi jasno sto se loze neki na Barkleya, nikakvih povezivanja s nama nema, Everton ga nece pustiti ove sezone garant, a i kad ga budu pustali u neki jaci klub mozda na kraju sezone napravit ce od tog kluba budaletinu i izmust 50 milja za njega, što Chelsea sigurno neće platit.

A nije nista bolji od Oskara trenutno, naprotiv.

• 1 godina kasnije...

Koeman: Barkley contract not a priority.

Izgleda da ovaj stvarno ne racuna posebno na njega, ne samo zbog ove izjave nego zbog i sansi koje mu daje. Da li bi nama valjao? Iako mu je forma u padu, meni odlican igrac, uz to mlad i englez... 

• 7 mjeseci kasnije...
Treba li nešto dodati na ovo? Uz Dele Allija i Kanea najbolje od engleskog nogometa, taj klinac može trčati do besvijesti i zna podvaliti loptu.

Allround igrač. Debelo podcijenjen igrač, kao i James Rodriguez.

Vidim par mogućih scenarija i u svakom ostaje na Otoku. Vjerojatno će ga United za neku razumnu cijenu pokušati dovesti jer im još dva igrača trebaju doći, jedan u obrani i jedan naprijed. Plus, Rooney može biti faktor prevage ovdje. Najbolji fit možda bi mu bio Tottenham sa Allijem, riješili bi vezu za par godina unaprijed.

Ma ne mislim doslovno da je Rooney dio transfera, nego da nagovori klinca kamo da ode. Kaže mu riječ dvije kao legenda kluba i klinjo će ga poslušat.

Problem kod Barkleya su bili treneri. Hodgson je stavljao prevelik pritisak na njega, ali ga je barem prepoznao na vrijeme kad ga je pozvao. Koeman ga jednostavno ne voli i podcjenjuje ga, daje mu malu minutažu.

Za igrača reprezentativnog kalibra koji ima 20 i kusur godina će sigurno biti puno ponuda. Neće izvući 50 milijuna za njega, ali u top 5 klub ide bez ikakvih problema.  

Meni Barekley nije nešto, veliki talent ali čini mi se da je s vremenom ostao samo na tome, vječiti veliki talent...

Nije ni meni, stvorio se taj hype oko njega kao talent, samo zato što je englez, mislim je on talent, al ostaje samo na tom. Ima takvih njemaca koliko hoćeš i to za 15milki 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.