12. august 2015.11 god. comment_228597 Mani spam, lažne optužbe, molio bih administraciju da ukloni post nevezan za temu. PS. Pronađi članak, kopirani tekst, bilo šta, odjavljujem se s foruma za sva vremena. LP! Prijavi
12. august 2015.11 god. comment_228598 Alo nacionalisto nemoj odmah napadati da sam lažov i glupi Srbin. Odlazim sa ovog foruma Prijavi
12. august 2015.11 god. comment_228610 Kocka bi bila njegovo dovođenje jer imamo u timu jedno istog kao što je on, Oscar. Oscar isto postiže lijepe golove, jako je talentovan, zna igrati lopte ali isto oscilira puno u formi, tako da ne znam da li bi bio flop ako bi ga doveli. Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_229100 Ajoj sta bih dao da ovaj igrac bude nas. Tipican engleski igrac koji podseca na Gerrarda i Lamparda, retko se takvi vidjaju Prijavi
21. august 2015.11 god. comment_230105 Azar/Barkli/Pedro kakav bi to trio bio najjaci u PL i jedan od najjacih na svetu. Prijavi
21. august 2015.11 god. comment_230122 Nije mi jasno sto se loze neki na Barkleya, nikakvih povezivanja s nama nema, Everton ga nece pustiti ove sezone garant, a i kad ga budu pustali u neki jaci klub mozda na kraju sezone napravit ce od tog kluba budaletinu i izmust 50 milja za njega, što Chelsea sigurno neće platit. Prijavi
21. august 2015.11 god. comment_230129 Nije mi jasno sto se loze neki na Barkleya, nikakvih povezivanja s nama nema, Everton ga nece pustiti ove sezone garant, a i kad ga budu pustali u neki jaci klub mozda na kraju sezone napravit ce od tog kluba budaletinu i izmust 50 milja za njega, što Chelsea sigurno neće platit. A nije nista bolji od Oskara trenutno, naprotiv. Prijavi
17. decembar 2016.9 god. comment_264101 Koeman: Barkley contract not a priority. Izgleda da ovaj stvarno ne racuna posebno na njega, ne samo zbog ove izjave nego zbog i sansi koje mu daje. Da li bi nama valjao? Iako mu je forma u padu, meni odlican igrac, uz to mlad i englez... Prijavi
26. juli 2017.9 god. comment_273374 Koeman potvrdio da ne racuna na njega i da moze napustiti klub. Prijavi
26. juli 2017.9 god. comment_273377 Treba li nešto dodati na ovo? Uz Dele Allija i Kanea najbolje od engleskog nogometa, taj klinac može trčati do besvijesti i zna podvaliti loptu. Allround igrač. Debelo podcijenjen igrač, kao i James Rodriguez. Vidim par mogućih scenarija i u svakom ostaje na Otoku. Vjerojatno će ga United za neku razumnu cijenu pokušati dovesti jer im još dva igrača trebaju doći, jedan u obrani i jedan naprijed. Plus, Rooney može biti faktor prevage ovdje. Najbolji fit možda bi mu bio Tottenham sa Allijem, riješili bi vezu za par godina unaprijed. Prijavi
26. juli 2017.9 god. comment_273380 Po tebi će Rooney biti joker za United u sljedećih 20-ak godina. Prijavi
26. juli 2017.9 god. comment_273383 Pa jeste dio Lukakuovog, ali champion misli da united moze dovesti citav tim evertona uz pomoc rooneya. Prijavi
27. juli 2017.9 god. comment_273389 Ma ne mislim doslovno da je Rooney dio transfera, nego da nagovori klinca kamo da ode. Kaže mu riječ dvije kao legenda kluba i klinjo će ga poslušat. Problem kod Barkleya su bili treneri. Hodgson je stavljao prevelik pritisak na njega, ali ga je barem prepoznao na vrijeme kad ga je pozvao. Koeman ga jednostavno ne voli i podcjenjuje ga, daje mu malu minutažu. Za igrača reprezentativnog kalibra koji ima 20 i kusur godina će sigurno biti puno ponuda. Neće izvući 50 milijuna za njega, ali u top 5 klub ide bez ikakvih problema. Prijavi
27. juli 2017.9 god. comment_273391 Meni Barekley nije nešto, veliki talent ali čini mi se da je s vremenom ostao samo na tome, vječiti veliki talent... Prijavi
27. juli 2017.9 god. comment_273392 Nije ni meni, stvorio se taj hype oko njega kao talent, samo zato što je englez, mislim je on talent, al ostaje samo na tom. Ima takvih njemaca koliko hoćeš i to za 15milki Prijavi
27. juli 2017.9 god. comment_273402 Pa Rooney treba da misli na Everton, a ne da ostane samo Rooney i akademci u Evertonu. Koji ce kurac nagovarati svakoga da predju u United ? :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.