Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ross Barkley (2018-2022, 100 nastupa)

Istaknuti odgovori

Barkley :x

Moj omiljeni igrač u PL, da nije iz Chels. Prije je to bio Dembinho, Barkley je bio drugi :D
Naravno da bih ga volio videti u Čelsijevom dresu, kakva je to igračina. Ako ne dođe u Chels, ide u Man Utd 100% i to možda ovo leto

• Odgovori 398
  • Pregledi 32,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Evo Arsenal proda Guenduzia za 11 miliona i Torreiru za nekih 6-7, Liverpool za Minamina uzeo 15ak a mi jedva nešto malo više uzeli za Wernera recimo.  Pa kad je Liverpool uvalio onog Brewstera Sheffi

• Skontala nova uprava da ne znaju kako prodati igrača i uzeti pare za to pa haj da počnemo raskidati ugovore. Kakve ojebine i olupine su se prodavale i još uvijek se prodaju Barkley i ostali naš višak

• Najveci talenat u UK, steta mada mlad je trebali smo na pozajmicu pa da ga vratimo u januaru.

Kako bih ja voleo Marchisia videti u dresu Chelsea-ja :x  A s obzirom da je zrtvovan zbog Pogbe, ne bi ni bio mnogo skup.

Nije zrtvovan nego je vic igrac. Sta ce nam bijeli Ramires

Ovog coveka treba dovest . Ima muda momak . 

Kakva razlika izmedju ovog mudonje i onog deckonje Oscara koji igra ko PICKETINA. Post'o je kadar uteci, nestati i na pogresnom mjestu se pojaviti.

https://www.youtube.com/watch?v=F60r5o4hI3g

Dobar bogami,treba ga u slucaju da se ne racuna na Lukaku-a onda menjati.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Svanulo bi kad bi dosao on i jos par Engleskih talenata ,Lallana i Shaw na primer ,moze i Gigs

po meni bi njegov dolazak svakako bio vrhunski potez, gledao sam ga protiv citya, stvarno doličan igrač uz to mlad i englez, jedino bi mi žao bilo da damo demba ba-a

Kako scum baca vrece para pred svakog igraca, ne bi me cudilo da i za njega iskesiraju nekih 40 miliona i da ga uzmu.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Nije mi ova engleska repka neko mjerilo. Puna polovnjaka.(losih igraca trenutno)

Istina. Ali čak i da je Engleska još lošija nego što jeste, to ne umanjuje kvalitet megaklasnih igrača kao što su Sterling, Barkley, Cahill i Shaw. Po meni četiri najbolja engleska igrača trenutno. I to baš klase nad klasama.

Lampard nas napušta, Terry više nije reprezentativac, Cole nas napušta. Nekad je Chelsea u prvih 11 Engleske imao i 4 svoja igrača, a danas samo Cahilla. Treba nam Engleza u timu, valjda je to svima jasno. I zbog pravila i zbog još nekih stvari. Zato sam za dovođenje Barkleyja i Shawa.

• Autor

Shaw da spad au 4  najbolja engleza ne bi grijao klupu pored Bainesa koji brat bratu i nije u formi nekoj.

Pa kakve to veze ima, uključi malo mozak nekada života ti. Ako ti je normalno da jedan od najretardiranijih igrača reprezentacije Welbeck igra ispred jednog Sterlinga onda OK. To je do Hodgsona.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.