Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ross Barkley (2018-2022, 100 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 398
  • Pregledi 32,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Evo Arsenal proda Guenduzia za 11 miliona i Torreiru za nekih 6-7, Liverpool za Minamina uzeo 15ak a mi jedva nešto malo više uzeli za Wernera recimo.  Pa kad je Liverpool uvalio onog Brewstera Sheffi

• Skontala nova uprava da ne znaju kako prodati igrača i uzeti pare za to pa haj da počnemo raskidati ugovore. Kakve ojebine i olupine su se prodavale i još uvijek se prodaju Barkley i ostali naš višak

• Najveci talenat u UK, steta mada mlad je trebali smo na pozajmicu pa da ga vratimo u januaru.

Ne vjerujem mu niti trenutka unatoč golčini, jednostavno mislim da osim tog šuta nema u njemu ničeg posebnog niti dovoljnog za neki top klub, decision making mu je katastrofalan.
Pohvale za golčinu

Ne slazem se, nije samo zbog gola bio dobar, mislim da ga previse potcjenjujete. Meni je odlican bio ne samo veceras, vec zadnjih nekoliko partija. Solidan igrac i nadam se da nece nigdje otici, jer ce biti dobar squad igrac.

Problem je što on nekada pokaže toliko kvaliteta da čovjek želi da ga uvrsti u prvih 11 a nekada bude toliko loš da ga želiš prodati na ljeto.

Ima u njemu mnogo više talenta i mislim da bi mogao da ponudi mnogo više, zato ovoliko i serem po njemu. Ne očekujem nekog Lamparda ali mislim da može da bude veoma koristan.

prvo pohvala za gol, drugo naspavaj se još koji sat pa pod ruku uzmi pedra i mounta i istrčavajte kontre na prazan gol, ti vuci kontre al pazi dokle ih vučeš klempavi moj šuteru, mount neka bude lijevo i razmišlja glavom blentavom engleskom pa ispoštuje igrača u boljoj poziciji a ne da puca čisto da završi akciju valjda, odigrajte pas i gurnite pedra u 1vs1 situaciju da od 5 zabije 5 golova..al sinoć nije mogao naravno, nevjerojatno neočekivan i traljav udarac je uputio..

ima krvi i znanja u rossu, kao šta rekoste, dobar squad igrač i k tome još englez 

Slažem se, odličan squad igrač, može odigrati povremeno ok, možda bi mogao i poslužiti kad lovimo rezultat u kraj jer ima dobar šut, u svakom slučaju može bit koristan, ne treba ga prodavat dok god mu ne smeta ovakva uloga

Ma kakav squad igrac i kakvi kurcevi bakraci.

Squad igrac koji igra dobro samo kad mu se digne. Umjesto da kida na terenu sada kad je u najboljim godinama, sta onda ocekivati u buduce?

• 3 mjeseca kasnije...
Rijetko glup igrač, baš neinteligentan.
Najbolji je kada nema vremena za razmišljanje i odigra instinktivno, čim ima vremena na lopti katastrofa
Hvala za go, bas u stilu Lampsa.
Ona druga kontra cak je odlicno i sutirao, ne znam kako je Kasper ono uspio izvaditi, kako je onako 'ucvrstio' ruku? Vrhunska intervencija, stvarno.
Njegovim ulaskom smo i poceli igrati. Da je mogao bolje u nekim situacijama jeste.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.