3. mart 2020.6 god. comment_293662 Jebeni kralj, svaki kontakt sa loptom varira, može biti odličan, može biti amaterski, jednostavno nikad ne znaš šta da očekuješ Prijavi
3. mart 2020.6 god. comment_293665 Ne vjerujem mu niti trenutka unatoč golčini, jednostavno mislim da osim tog šuta nema u njemu ničeg posebnog niti dovoljnog za neki top klub, decision making mu je katastrofalan. Pohvale za golčinu Prijavi
3. mart 2020.6 god. comment_293669 Ne slazem se, nije samo zbog gola bio dobar, mislim da ga previse potcjenjujete. Meni je odlican bio ne samo veceras, vec zadnjih nekoliko partija. Solidan igrac i nadam se da nece nigdje otici, jer ce biti dobar squad igrac. Prijavi
3. mart 2020.6 god. comment_293673 Ne slazem se, nije samo zbog gola bio dobar, mislim da ga previse potcjenjujete. Meni je odlican bio ne samo veceras, vec zadnjih nekoliko partija. Solidan igrac i nadam se da nece nigdje otici, jer ce biti dobar squad igrac. Problem je što on nekada pokaže toliko kvaliteta da čovjek želi da ga uvrsti u prvih 11 a nekada bude toliko loš da ga želiš prodati na ljeto. Ima u njemu mnogo više talenta i mislim da bi mogao da ponudi mnogo više, zato ovoliko i serem po njemu. Ne očekujem nekog Lamparda ali mislim da može da bude veoma koristan. Prijavi
4. mart 2020.6 god. comment_293683 prvo pohvala za gol, drugo naspavaj se još koji sat pa pod ruku uzmi pedra i mounta i istrčavajte kontre na prazan gol, ti vuci kontre al pazi dokle ih vučeš klempavi moj šuteru, mount neka bude lijevo i razmišlja glavom blentavom engleskom pa ispoštuje igrača u boljoj poziciji a ne da puca čisto da završi akciju valjda, odigrajte pas i gurnite pedra u 1vs1 situaciju da od 5 zabije 5 golova..al sinoć nije mogao naravno, nevjerojatno neočekivan i traljav udarac je uputio.. ima krvi i znanja u rossu, kao šta rekoste, dobar squad igrač i k tome još englez Prijavi
4. mart 2020.6 god. comment_293684 Slažem se, odličan squad igrač, može odigrati povremeno ok, možda bi mogao i poslužiti kad lovimo rezultat u kraj jer ima dobar šut, u svakom slučaju može bit koristan, ne treba ga prodavat dok god mu ne smeta ovakva uloga Prijavi
4. mart 2020.6 god. comment_293686 Ma nemas sta zeljeti da bude u prvoj, fin igrac koji moze odigrati u prvoj, ali protiv slabijih protivnika i ovako u kupu, vrh za svoju ulogu, dok to ne mogu npr. reci za Pedra, pa vala ni Williana, samo me nerviraju konstantno. Prijavi
4. mart 2020.6 god. comment_293709 Ma kakav squad igrac i kakvi kurcevi bakraci. Squad igrac koji igra dobro samo kad mu se digne. Umjesto da kida na terenu sada kad je u najboljim godinama, sta onda ocekivati u buduce? Prijavi
4. mart 2020.6 god. comment_293710 Squad igrac koji igra dobro samo kad mu se digne. Baš zato i jest squad igrač, a ne ključni igrač. Prijavi
5. mart 2020.6 god. comment_293718 Ma kakav squad igrac i kakvi kurcevi bakraci. Squad igrac koji igra dobro samo kad mu se digne. Umjesto da kida na terenu sada kad je u najboljim godinama, sta onda ocekivati u buduce? sam sebi postavio i odgovorio na pitanje Prijavi
8. mart 2020.6 god. comment_293833 Dobar moram priznati, nije mi nešto drag al može dati svoj doprinos u rotaciji Prijavi
9. mart 2020.6 god. comment_293871 3 suta, 2 on target, 2 asistencije, 6 key passova, 98.3% pass accuracy, 8 regained possessions. Fenomenalna partija. Prijavi
9. mart 2020.6 god. comment_293899 3 suta, 2 on target, 2 asistencije, 6 key passova, 98.3% pass accuracy, 8 regained possessions. Fenomenalna partija. Treba ga prodati i grunuti nekih 30ak miliona za nekog squad igrača Prijavi
10. mart 2020.6 god. comment_293917 Hahaha, to na skarin racun ? :D Na račun raje što ne vidi da je ovo više nego odlican back-up ili squad igrač za pišljivih 15 milki Prijavi
28. juni 2020.6 god. comment_295171 Klasicni Barkley. Zabije odlican gol u stilu Lamparda birvaktile a onda ujebe 2 kontranapada svojoj nonsalantnoscu. Sreca nije nas kostalo. Prijavi
28. juni 2020.6 god. comment_295174 Rijetko glup igrač, baš neinteligentan. Najbolji je kada nema vremena za razmišljanje i odigra instinktivno, čim ima vremena na lopti katastrofa Prijavi
28. juni 2020.6 god. comment_295187 Zato i treba da bude rezerva. Kad uđe nekad donese bodove, nekad upropasti još više sve. Prijavi
28. juni 2020.6 god. comment_295193 Hvala za go, bas u stilu Lampsa. Ona druga kontra cak je odlicno i sutirao, ne znam kako je Kasper ono uspio izvaditi, kako je onako 'ucvrstio' ruku? Vrhunska intervencija, stvarno. Njegovim ulaskom smo i poceli igrati. Da je mogao bolje u nekim situacijama jeste. Prijavi
28. juni 2020.6 god. comment_295217 Srao je baš sa predajom lopte, samo i Pedro je u zadnjoj minuti isto usrao, nije mu htio dodati iz nekih razloga Prijavi
1. juli 2020.6 god. comment_295380 Ovom bi zakonom zabranio da starta, može ući isključivo poslije 70.minute Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.