Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ross Barkley (2018-2022, 100 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ovom bi zakonom zabranio da starta, može ući isključivo poslije 70.minute

Sam si reko gore, cim mu das vremena na lopti pokaze koliko je glup. Strasno da je proveo 60 minuta na terenu. Loftus s prvim dodirom usao u vecu sansu.

• Odgovori 398
  • Pregledi 32,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Evo Arsenal proda Guenduzia za 11 miliona i Torreiru za nekih 6-7, Liverpool za Minamina uzeo 15ak a mi jedva nešto malo više uzeli za Wernera recimo.  Pa kad je Liverpool uvalio onog Brewstera Sheffi

• Skontala nova uprava da ne znaju kako prodati igrača i uzeti pare za to pa haj da počnemo raskidati ugovore. Kakve ojebine i olupine su se prodavale i još uvijek se prodaju Barkley i ostali naš višak

• Najveci talenat u UK, steta mada mlad je trebali smo na pozajmicu pa da ga vratimo u januaru.

ovaj da nije englez nikada ga i nebi uzeli vjerujem, i isto tako ta činjenica da je englez ga još drži u klubu, inače bi vrlo vjerojatno nakon onog sranja i pijanstva letio iz kluba..

čuj novi lampard, kurac ćaćin a ne lampard..ubio se za brightona, vozdra

Dobar za kup utakmice i da ponekad odigra zadnjih 20 30 minuta i to je to

Čudi me da nisi i ovog na kurac nabijao. Ko te plaća?

• 2 sedmice kasnije...
Da, treba nam Havertz. Ovo govno ne bi više trebalo startati za Chelsea, to je sramota za klub koji pretendira biti nešto.

Da, treba nam Havertz. Ovo govno ne bi više trebalo startati za Chelsea, to je sramota za klub koji pretendira biti nešto.

diabola i kun se ne slazu s tobom

Baš su mi dobri ovi njegovi šutevi koji jedva dobace do golaDa malo vjetar zapuše ne bi ni dobacio

Ja sam mislio da ćemo njegovim dolaskom šutati sa centra. Krc, on me moze dobaciti ni sa šesnaesterca

Neka Barkleya na klupi sta fali sirini :D Iako mislim da ode poslije lampardove izjave, i on i jos neki igraci.

Šta je izjavio Lamps?
  • 3 sedmice kasnije...

Nisam očekivao da bude starter ove sezone, ali sam ipak nekako očekivao više. Npr. da će nam donositi neke pobjede i da neće raditi gluposti. A on uvijek ono svoje isto: jedan potez kao Messi, jedan potez kao Mato Jajalo. I tako cijelu utakmicu. Može da nam bude ono što je Lallana u Liverpoolu bio zadnjih godina. Ulazi pred kraj utakmice i svake prestupne godine napravi nešto. Kad napravi nešto – super, kad ne napravi – nikom ništa. Prodati samo ako bude fina ponuda ili ga ubaciti u neki deal za odbrambenog igrača.

Nikada nisam imao neko dobro mišljenje o njemu, jednostavno mi tehnički i igračkom inteligencijom nije dovoljno dobar za Chelsea. Rado bih ga prodao u slučaju dobre ponude

Nisi imao dobro misljenje o njemu kada je bio u Evertonu? Ma Barkley je zvijer kada mu se igra, problem je sto mu se vecinom izgleda ne igra :D

Sve si rekao xd

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.