15. maj 2019.7 god. comment_286582 Jordan je nastrojen retardaciji. Nije on ni defanzivan ni ofanzivan, ni u sredini. Prijavi
15. maj 2019.7 god. comment_286583 Nije Henderson kvalitetniji niti nadereniji igrac od njih, boze sacuvaj, nece nikad ni biti. Ali je prosle sezone odigrao maestralno. Jedan od njihovih najkonstantnijih igraca. Prijavi
15. maj 2019.7 god. comment_286585 Pa kazes da je bolji od svih nasih igraca sredine terena, ja kazem da nije bio bolji ni ove, niti jedne druge sezone. Lik je totalni debil i ne razumijem zasto se i dalje poziva za repku. Ross je bolji igrac sigurno, samo treba malo da se oslobodi. Prijavi
15. maj 2019.7 god. comment_286588 Poziva se jer nema neku preveliku konkurenciju. Tu je dvojac iz Tottenhama Dier i Winks, Cityev Delph koji skoro nikad ne igra, a i kad igra ne igra tu poziciju, a tu je sada i mladi Declan Rice. U većini Engleskih boljih klubova na tim pozicijama igraju stranci: Fernandinho, Gundogan, Fabinho, Xhaka, Torreira, Jorginho, Kante, Wanyama, Herrera, Matic, Neves, Gueye, Ndidi, Capoue, Doucoure, Seri, Milivojević.. Prijavi
15. maj 2019.7 god. comment_286592 Barkli je tipican primer i jasan indigo da su igraci bili na 80% svojih mogucnosti ponajvise zbog taktickih zamisli a Hebderson primer da kad trener od tebe izvuce 120% sve je drugacije. Imate primere nedjusobnih duela gde igraci poput hebdersona milnera vajnaldume keite izdominiraju nasu sredinu sa Kanteom Jarginjom Kovacicem Barklijem.....i onda me neku ubedjuje da smo slabiji. Po svim fudbalskim parametrima mi bi protiv takvog liverpula trebali da imamo posed 65% i da stvaramo mnogo vise sansi. Nije daleko od istine i odbrana koja jeste najslabiji deo tima ali i oni mogu igrati za bar 20% na visem nivou. Luiza npr mnogo pljujemo a da ga gledamo u npr totenhemu rekli bi da je dobar stoper. On i jeste jedan od bolje ocenjenih defanzivaca u pl u tacnije na 4 mestu. Sa drugacijom kompozicijom tima mi bi bili mnogo dominantniji tim. Prijavi
15. maj 2019.7 god. comment_286594 Barkli je tipican primer i jasan indigo da su igraci bili na 80% svojih mogucnosti ponajvise zbog taktickih zamisli a Hebderson primer da kad trener od tebe izvuce 120% sve je drugacije. Imate primere nedjusobnih duela gde igraci poput hebdersona milnera vajnaldume keite izdominiraju nasu sredinu sa Kanteom Jarginjom Kovacicem Barklijem.....i onda me neku ubedjuje da smo slabiji. Po svim fudbalskim parametrima mi bi protiv takvog liverpula trebali da imamo posed 65% i da stvaramo mnogo vise sansi. Nije daleko od istine i odbrana koja jeste najslabiji deo tima ali i oni mogu igrati za bar 20% na visem nivou. Luiza npr mnogo pljujemo a da ga gledamo u npr totenhemu rekli bi da je dobar stoper. On i jeste jedan od bolje ocenjenih defanzivaca u pl u tacnije na 4 mestu. Sa drugacijom kompozicijom tima mi bi bili mnogo dominantniji tim. Jesmo jači u vezi od njih ali obrana nam je puno lošija i to na sve 4 pozicije, u napadu također zaostajemo, tako da treba gledati cjelokupnu sliku Prijavi
1. septembar 2019.7 god. comment_288948 Od ovog nikad igrac, katastrofa je, igra za kurac. Prodat ga na ljeto, neće nam trebat vise Prijavi
1. septembar 2019.7 god. comment_288951 Šta će, odigra na pripremama ekstrama zato što svi igraju na 50% , a on zapne ko sivonja.Kad dođe liga i kad počnu ljudi ozbiljno igrati on ne može meda. Haj ti sine u Crystal Palace zajedno sa Azpilicuetom i Cahillom. Prijavi
7. septembar 2019.7 god. comment_289005 Barkley od prve minute za reprezentaciju. Ponekad je tesko shvatiti njihovog selektora. Prijavi
14. septembar 2019.7 god. comment_289080 Ja papka majko mila. Imam osjećaj da će ovaj dugo biti u Chelseau ala Willian, zvijezda koja ne blista. Daj Bože da barem sjaji. Prijavi
17. septembar 2019.7 god. comment_289180 Ne pamtim kad je neko nakon rasprave zabio penal. To je u svakom slučaju dodatni pritisak za igrača. Treba sačekati prave informacije šta se zaista desilo i ko je trebao. Mislio sam da će ili Abraham ili Jorginho. Prijavi
17. septembar 2019.7 god. comment_289182 Od ovog nikad igrac, katastrofa je, igra za kurac. Prodat ga na ljeto, neće nam trebat vise Znam da se ponavljam, ali nitko me ne može ubijedit da je ovo dobar igrač. Prodat pod hitno po mogućnosti na zimu Prijavi
17. septembar 2019.7 god. comment_289199 Imo je talenta sigurno, ali njegov stav na terenu, kad vidim kako nece kile nasamaro bi ga da sam trener. Tolika nonsalancija i kurcobolja ko da je Maradona. Jos i ovo sranje s penalom sad. Prijavi
5. januar 2020.6 god. comment_291641 Sto rece Wisey ovo je najveca enigma. Frajer vrti loptu, igra se s njom, koristi svaki dio stopala prilikom dodavanja, jak u duelu, solidan sut, solidna vizija... u sljedecem trenutku ne moze dodati prvom do sebe, lopta se odbije od njega kao od kakvo drvo. Cudno pravo.I njega bi se rijesio, godinama vec stagnira i nikakvog napretka nema. Prijavi
5. januar 2020.6 god. comment_291646 Vise sam volio da je Pedro zabio nego ovaj punoglavac. Ovo je tip igraca koji ce se provlaciti u klubu tipa Willian. Sto prije se ovog lika rijesiti uzeti para dok se jos moze. Sto Bari rece, nikakvog napretka nema. I kad je bio zdrav tek po koju utakmicu je znao dobro odigrati. Prijavi
22. februar 2020.6 god. comment_293268 Ajmo jos ovakvih partija, da se proda za sto vise novca. Prijavi
22. februar 2020.6 god. comment_293280 Danas je bio jedan od boljih na terenu, steta sto ne pruza vise ovakvih utakmica. Cak i ona jedna prilika u drugom kad je majstorski izbacio jednog igraca totenhama u kaznenom i umalo zabio gol. Prijavi
22. februar 2020.6 god. comment_293282 Malo ko ima talenta k'o on, ali ovo se stvarno rijetko dešava. Drago mi je što je dobro odigrao. Prijavi
23. februar 2020.6 god. comment_293287 Mora neko uletiti i sa klupe, jos je englez. Meni je Ross vrh za te pozicije. Prijavi
23. februar 2020.6 god. comment_293305 Mora neko uletiti i sa klupe, jos je englez. Meni je Ross vrh za te pozicije. Bolje ga prodati iako je plaćen 15 miliona i pući 50 miliona za nekog drugo squad igrača da ulazi sa klupe Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.