Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ross Barkley (2018-2022, 100 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 398
  • Pregledi 32,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Evo Arsenal proda Guenduzia za 11 miliona i Torreiru za nekih 6-7, Liverpool za Minamina uzeo 15ak a mi jedva nešto malo više uzeli za Wernera recimo.  Pa kad je Liverpool uvalio onog Brewstera Sheffi

• Skontala nova uprava da ne znaju kako prodati igrača i uzeti pare za to pa haj da počnemo raskidati ugovore. Kakve ojebine i olupine su se prodavale i još uvijek se prodaju Barkley i ostali naš višak

• Najveci talenat u UK, steta mada mlad je trebali smo na pozajmicu pa da ga vratimo u januaru.

Nije Henderson kvalitetniji niti nadereniji igrac od njih, boze sacuvaj, nece nikad ni biti. Ali je prosle sezone odigrao maestralno. Jedan od njihovih najkonstantnijih igraca.

Poziva se jer nema neku preveliku konkurenciju. Tu je dvojac iz Tottenhama Dier i Winks, Cityev Delph koji skoro nikad ne igra, a i kad igra ne igra tu poziciju, a tu je sada i mladi Declan Rice. U većini Engleskih boljih klubova na tim pozicijama igraju stranci: Fernandinho, Gundogan, Fabinho, Xhaka, Torreira, Jorginho, Kante, Wanyama, Herrera, Matic, Neves, Gueye, Ndidi, Capoue, Doucoure, Seri, Milivojević..

Barkli je tipican primer i jasan indigo da su igraci bili na 80% svojih mogucnosti ponajvise zbog taktickih zamisli a Hebderson primer da kad trener od tebe izvuce 120% sve je drugacije. Imate primere nedjusobnih duela gde igraci poput hebdersona milnera vajnaldume keite izdominiraju nasu sredinu sa Kanteom Jarginjom Kovacicem Barklijem.....i onda me neku ubedjuje da smo slabiji. Po svim fudbalskim parametrima mi bi protiv takvog liverpula trebali da imamo posed 65% i da stvaramo mnogo vise sansi. Nije daleko od istine i odbrana koja jeste najslabiji deo tima ali i oni mogu igrati za bar 20% na visem nivou. Luiza npr mnogo pljujemo a da ga gledamo u npr totenhemu rekli bi da je dobar stoper. On i jeste jedan od bolje ocenjenih defanzivaca u pl u tacnije na 4 mestu.
Sa drugacijom kompozicijom tima mi bi bili mnogo dominantniji tim.

Barkli je tipican primer i jasan indigo da su igraci bili na 80% svojih mogucnosti ponajvise zbog taktickih zamisli a Hebderson primer da kad trener od tebe izvuce 120% sve je drugacije. Imate primere nedjusobnih duela gde igraci poput hebdersona milnera vajnaldume keite izdominiraju nasu sredinu sa Kanteom Jarginjom Kovacicem Barklijem.....i onda me neku ubedjuje da smo slabiji. Po svim fudbalskim parametrima mi bi protiv takvog liverpula trebali da imamo posed 65% i da stvaramo mnogo vise sansi. Nije daleko od istine i odbrana koja jeste najslabiji deo tima ali i oni mogu igrati za bar 20% na visem nivou. Luiza npr mnogo pljujemo a da ga gledamo u npr totenhemu rekli bi da je dobar stoper. On i jeste jedan od bolje ocenjenih defanzivaca u pl u tacnije na 4 mestu.
Sa drugacijom kompozicijom tima mi bi bili mnogo dominantniji tim.

Jesmo jači u vezi od njih ali obrana nam je puno lošija i to na sve 4 pozicije, u napadu također zaostajemo, tako da treba gledati cjelokupnu sliku

• 3 mjeseca kasnije...
Šta će, odigra na pripremama ekstrama zato što svi igraju na 50% , a on zapne ko sivonja.Kad dođe liga i kad počnu ljudi ozbiljno igrati on ne može meda. Haj ti sine u Crystal Palace zajedno sa Azpilicuetom i Cahillom.

Od ovog nikad igrac, katastrofa je, igra za kurac. Prodat ga na ljeto, neće nam trebat vise

Znam da se ponavljam, ali nitko me ne može ubijedit da je ovo dobar igrač. Prodat pod hitno po mogućnosti na zimu

Imo je talenta sigurno, ali njegov stav na terenu, kad vidim kako nece kile nasamaro bi ga da sam trener. Tolika nonsalancija i kurcobolja ko da je Maradona. Jos i ovo sranje s penalom sad.
  • 3 mjeseca kasnije...
Sto rece Wisey ovo je najveca enigma. Frajer vrti loptu, igra se s njom, koristi svaki dio stopala prilikom dodavanja, jak u duelu, solidan sut, solidna vizija... u sljedecem trenutku ne moze dodati prvom do sebe, lopta se odbije od njega kao od kakvo drvo. Cudno pravo.
I njega bi se rijesio, godinama vec stagnira i nikakvog napretka nema.

Vise sam volio da je Pedro zabio nego ovaj punoglavac.

Ovo je tip igraca koji ce se provlaciti u klubu tipa Willian.

Sto prije se ovog lika rijesiti uzeti para dok se jos moze. Sto Bari rece, nikakvog napretka nema. I kad je bio zdrav tek po koju utakmicu je znao dobro odigrati.

• 1 mjesec kasnije...

Danas je bio jedan od boljih na terenu, steta sto ne pruza vise ovakvih utakmica. Cak i ona jedna prilika u drugom kad je majstorski izbacio jednog igraca totenhama u kaznenom i umalo zabio gol.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.