28. juli 2017.9 god. comment_273409 Iskreno ni meni Barkley nije neki igrač. Čak bih rekao nijansu lošiji od Oscara. Prijavi
30. juli 2017.9 god. comment_273467 Nit bi bio pojacanje nit ikoji krc... Ne treba nam ovaj nikako. Prijavi
31. juli 2017.9 god. comment_273483 Uglavnom, Tottenham pregovara sa Barkleyem, ali Židov ne da više od 100 000 funti tjedno, to je onaj njihov salary cap. Daju mu kao neku svotu za potpis što bi bilo + 20000 funti tijekom 5 sezona i vjerojatno neki basic salary oko 60000. Barkley može dobiti više ako ostane u Evertonu. Nadam se da neće tamo otići Prijavi
5. decembar 2017.8 god. comment_276815 "I'd like to think we can keep Barkley, unless somebody's already done a deal for him. I am not daft enough to know in this game that those words and phone calls might not have already gone on. "If we could get Ross Barkley to stay then nobody would be more delighted than me. Whether that is a possibility I do not know. For me it's about getting him back in the squad first and seeing where we are from there." Big Sam Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277701 Aha, mogli bi ga danas zavrsiti cak jooojjj, hajde, fino vala, samo neka se transferuje :D Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277702 Jebo taj transfer ako je daj samo da se transferuje. Lik nije igrao vise od pola godine, u jako upitnoj formi, definitivno sam protiv ovog transfera. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277705 Ma nije samo nek' se transferuje u tom mrtvom smislu, nego treba poceti od nekoga. Barkley je igracina, i bas pametan igrac, nije ni Van Dijk u formi, nije jos nekih igraca, pa opet se kupuju za nenormalne pare. Mi mozemo dobiti Barkleya za male pare, i uz to sto je englez, je neko ko moze zamjeniti Fabregasa na pravi nacin. Kad vec nismo mogli dovesti Goretzku, ovo je drugi pick. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277706 Polako tonemo u prosjek...gomilamo ekipu prosjecnim igracima. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277707 da se ne zaboravi :trink: Barkley :x Moj omiljeni igrač u PL, da nije iz Chels. Prije je to bio Dembinho, Barkley je bio drugi :D Naravno da bih ga volio videti u Čelsijevom dresu, kakva je to igračina. Ako ne dođe u Chels, ide u Man Utd 100% i to možda ovo leto Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277710 15 miliona je vrhunski deal. Ne znam da se moze bolji igrac naci za takve pare, ma ni za 30. Matt Law govori da je ostao samo medical, i objavit ce danas. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277711 Stoji to da je 15 miliona sad mala cifra, ali gomilamo ekipu sa igracima koji su prosjecni. Nije Barkley los igrac, ali nije ni bog zna nesto. Imao je potencijal da bude, nije i sad ga jebaji. Realno, ukoliko iz ekipe izbacis Hazarda, Kantea, Azpia i Kurtou, ostali su skup prosjecnih igraca (izuzev mozda jos Fabregasa i Christensena koji tek treba postati vrh). Ovo govorim iz ugla poredjenja sa samim "creme de la creme" ekipama u Evropi. Bayern, Real, Barselona, PSG, sada vec City, cak i Juventus su igracki daleko bolje ekipe od nas. Ljudi kazu da su Engleske ekipe oslabile iz ovog ili onog razloga, cinjenica jeste da je u pitanju nikad slabiji igracki roster ekipa iz Prema. Chelsea je nekada imao igrace kao sto su Terry, A.Cole, Balack, Essien, Lampard, Anelka, Drogba, United imao Ronalda, Rooneya, Teveza, Gigsa, Scholesa, Vidica, Ferdinanda, Evru i druge... Ovo sad je krs zivi, tu i tamo poneka zvijezda ostalo mrtvi prosjeci. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277712 Pa ja, lahko je kad izbacis pola tima, i onda kazes da su ostali prosjek. I tada si imao neke prosjek igrace, nismo ni mi niti neki drugi timovi imali svih 11 WC igraca, eto i te sto si naveo, jednog si vise naveo (Anelku i Teveza (u PLu) ne smatram nekim klasama) Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277713 Zavisi sta smatras stvarnim WC igracima, onim malo slabijim i zaista prosjecnim igracima. Primjera radi, Kante, Kurtoa i Azpi ne bi mogli primirisati prvih 11 u toj ekipi. Jedino mozda Hazard a i on bi se morao dobro potruditi. Pa Malouda iz najboljih dana je za Williana i Pedra licno Robben. Da ne pricam jos da nisam naveo Makelelea ili Carvalha, zatim J.Cole-a. Isto vazi i za United, skup zaista kvalitetnih igraca, skoro pa legendi ovog sporta. Kada su obje ekipe igrale finale 2008. tada su zaista i bile najajce u Evropi, po suhom kvalitetu ali i igri na terenu. Igraci na klupi (Giggs,Nani, Berbatov - Shevcenko, Anelka, Alex) bi hladno mogli igrati u prvoj postavi sadasnjih ekipa i bili bi nezamjenjivi. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277714 Naravno, zato smo tada harali, sad je tranzicijski period za sve engleze, ali ide na bolje, svi smo prosli u LP. Ja mislim da ako bude dobijao minute Barkley, da udje u formu da ce biti odlican, vec protiv ako ne Norwicha, onda protiv Arsenala treba da pocne, nije vise povrijedjen, i trebaju mu samo minute. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277715 I ja bih volio da momak dere, ali sumnjam. Recimo, prije dvije godine bih objerucke prihvatio ovaj transfer, jer je bio u usponu forme, fiziki takodjer dobar kao i tehnika. Ali vec 2 godine lik kaska, stagnira, a ko zna, mozda je cak i nazadovao. Vidjet cemo... Ovo je kocka, to sam prije svega htio reci. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277716 Barkley i Dele su dva najbolja engleska veznjaka......Ovaj transfer mi je želja odavno i netko je konačno napravio pravi potez. Igračina kojeg je peder Koeman bez ikakvog raloga držao na klupi. I drago mi je da ga nije pokupio ćelavi peder iz Citya Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277717 Opaa champion se tivra :D Nego ja sam misljenja da je svaki transfer kocka, ako se ne uklopi u tim, da messija dovedes sad, bio bi kocka, jer Bog sami zna kako bi se uklopio. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277719 Pa i nije neki preveliki rizik s obzirom da je 15M danas ništa, praktički si ga besplatno dobija. Ja sam malko skeptičan po pitanju ovog transfera, bio je veliki talent a onda se negdje po putu pogubia. Za mene je nekako osta na tom vječitom talentu. Ali neka ga, za 15m se isplati probat, još je relativno mlad tako da ima nade da se vrati na staro put a Conte je i lošije igrače pretvara u igračine. Ako ništa popunjavati će kvotu Engleza. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277720 Sad treba navatati i Zahu, pa se na leto resavati ne-Engleza. Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277721 Nisam nesto za ovaj transfer, niti je ikad bio neki dobar igrac, niti je neki ekstra talent, napuhano skroz samo zato sto je englez.. Daljnje napumpavanje ekipe prosjekom po mom misljenju, igraca ovakve kvalitete imamo mali milion ili cak i malo bolje, ali ajd neka me razuvjeri Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277725 oportunizam na delu koristi se situacija da mu ističe ugovor, mlad je, Englez itd. a za te pare je jelte vredan rizika(?) Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277726 Ovaj je ostao predugo na tome da je potencijal, a bio je bas talentiran. Zakasnio je on sam s ovim transferom bar 2 godine. Al eto ajde drag mi je isto igrac, ima one vatre u njemu i nadam se da je dovoljno motivisan da napravi pravu karijeru. Chelsea mu moze puno pomoci u tome kao i Conte kao vrhunski strucnjak. Za nas relativno mali rizik, ne znam zasto je neko protiv ovoga. Moram reci da mi se svidja i sto pokusamo uvesti tih par Engleza u jezgru tima, nadam se da ce Loftus biti tu uskoro takodjer.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
5. januar 2018.8 god. comment_277727 Ima sut za mene dovoljno Zna zabit gol nogom za mene dovoljno A sad jel messi ili vlasic boli me k Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.