Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ross Barkley (2018-2022, 100 nastupa)

Istaknuti odgovori

Jasno je bilo ko dan da nam fale dobre partije tih krila, pa to smo pisali u više navrata, evo pogledajte za koga se najviše "kuka" Pulisic, Havertz, Zijeh, CHO

i sad smo došli na to da Barkli i RLC nešto naprave, ljudi skoro pa precrtani pred početak sezone, mislim da i oni sami ne znaju kako su ostali u timu, pogotovo ovaj prvi

Majstorski je ono odradio nema šta, zaslužio da ga naš admin tim koji neprestano pije diablo, Whisper i chiba prebaci u prvi tim

ee ko nas sastavi  :fantom:  samo da napomenem da sam ja zadnje dve nedelje drastično smanjio alkohol ali ne i kafanu, sad samo jedem i malo pijem za apetit  :fantom:

• Odgovori 398
  • Pregledi 32,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Evo Arsenal proda Guenduzia za 11 miliona i Torreiru za nekih 6-7, Liverpool za Minamina uzeo 15ak a mi jedva nešto malo više uzeli za Wernera recimo.  Pa kad je Liverpool uvalio onog Brewstera Sheffi

• Skontala nova uprava da ne znaju kako prodati igrača i uzeti pare za to pa haj da počnemo raskidati ugovore. Kakve ojebine i olupine su se prodavale i još uvijek se prodaju Barkley i ostali naš višak

• Najveci talenat u UK, steta mada mlad je trebali smo na pozajmicu pa da ga vratimo u januaru.

• 4 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 4 mjeseca kasnije...

jedini ima muda da se okrene i suta po golu, svi ostali gledaju da samo dodaju igracu do sebe i komplikuju stvar.

steta povreda i njegovog niskog IQ-a

Ostao je u klubu čisto da imamo nekog ako se povrijede svi veznjaci. Skupio je 14 nastupa ove sezone i 100 ukupno za klub. Mislim da će se zaustaviti na tom broju. Ima još godinu dana ugovora i na ljeto ide ili raskid ugovora ili prodaja za siću. Oprostio se na kraju sa golom. Nije puno toga pokazao kod nas. Uvijek je išao jedan dobar potez, pa jedan loš potez. Nije puno plaćen tako da se neće pamtiti kao flop, ali smo očekivali više. Ostao je vječiti talenat.

• 3 mjeseca kasnije...
On 5/24/2022 at 2:17 PM, Adi said:

Ostao je u klubu čisto da imamo nekog ako se povrijede svi veznjaci. Skupio je 14 nastupa ove sezone i 100 ukupno za klub. Mislim da će se zaustaviti na tom broju. Ima još godinu dana ugovora i na ljeto ide ili raskid ugovora ili prodaja za siću. Oprostio se na kraju sa golom. Nije puno toga pokazao kod nas. Uvijek je išao jedan dobar potez, pa jedan loš potez. Nije puno plaćen tako da se neće pamtiti kao flop, ali smo očekivali više. Ostao je vječiti talenat.

Raskinuli smo ugovor na obostrano zadovoljstvo. Ostaje samo žal što ga nismo uvalili Forestu za neke pare. U prethodnom postu sam napisao šta mislim o njegovoj karijeri u klubu, sad sam citirao i hijeroglife zamijenio slovima. Prebaciti u bivše.

• reLo mijenja naslov u Ross Barkley (2018-2022, 100 nastupa)

Ojebine razine Barkleya se ne prodaju, daj mi jedan primjer igrača koji je ojebina Barkleyevog levela a da se proda za kolko toliko ok cifru.

3 minutes ago, ja13 said:

Ojebine razine Barkleya se ne prodaju, daj mi jedan primjer igrača koji je ojebina Barkleyevog levela a da se proda za kolko toliko ok cifru.

Evo Arsenal proda Guenduzia za 11 miliona i Torreiru za nekih 6-7, Liverpool za Minamina uzeo 15ak a mi jedva nešto malo više uzeli za Wernera recimo.  Pa kad je Liverpool uvalio onog Brewstera Sheffieldu za 25 miliona ali neću to on je bio nada ali evo sjećam se i Solankea mi zajebali Lpoola oni Bournemoutha. Pa onda onaj Arhur iz barse kad ode u juve za neke ogromne pare ILI kad vidiš da se Rabiot povezuje SAD sa Unitedom jebote, lik kurac od igrača čitavu karijeru. Ili ne znam to što se Morata prodaje svaku godinu i po u velike klubove za 40-60 miliona ili što je Fabio Borini napravio karijeru kao fudbaler ili kad je Lpool kupio i platio Ballotelia dan te jebo hahaha a znali da je lik mentalno poremećen i eto to je to šta znam, pade mi na pamet 

Ima svega, najviše poremećenih likova i mentola, Barkley nije čak ni taj nivo on se samo voli preko ljeta našikati na svakom splavu i klubu u koji uđe i to je to ako ništa ne bije suigrače i ne svađa se sa svojima :D

Svi ti igrači nisu ništa lošiji (neki čak i bolji, tipa Minamino je zabia za Liverpool 7-8 golova lani što ovaj u 5 godina nije) a imaju bolji situaciju na tržištu. Problem je što Barkley nema di. Englez je, Englezi jako rijetko idu van engleske pogotovo ako su propalice s 28 godina. A u Premiershipu ga nitko neće jer je prošle sezone u Aston Vili pokazao da nije kvalitet za Premiership. Eventualno ga se moglo uvaliti negdje u Championship al ovaj vjerojatno ima preveliku plaću za njih. Ove koje si naveo lakše možeš negdje po Europi poslat, a vjerojatno imaju i manju plaću...

PS: Rabiota i Balotellia ne možeš uspoređivati s Berkeley, oni su problematični likovi ali dobri igrači (Barkley nije) i reprezentativac (ni to Barkley nije)

A Morata je posebna priča, na njemu se sigurno pere lova, to smo već zaključili ovdje na forumu 🙂 Tradicionalno škrti Juventus platia pare za njega nakon šta je floppa prvo kod nas pa kod Atletico

35 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Minamino je napadač koliko ja znam i zabijao je neke kurčeve golove, kurčevim ekipama tu negdje ko Lukaku. To što su neki igrači udareni u mozak a znaju igrati nije nikakvo opravdanje, škart je škart. Isti mi kurac ako on zna igrati a neće ili ako ne zna igrati pa neće

Nas skart niko ne zeli da kupi. Kraj price.

• 4 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.