5. oktobar 2021.5 god. comment_319894 Jasno je bilo ko dan da nam fale dobre partije tih krila, pa to smo pisali u više navrata, evo pogledajte za koga se najviše "kuka" Pulisic, Havertz, Zijeh, CHO i sad smo došli na to da Barkli i RLC nešto naprave, ljudi skoro pa precrtani pred početak sezone, mislim da i oni sami ne znaju kako su ostali u timu, pogotovo ovaj prvi Majstorski je ono odradio nema šta, zaslužio da ga naš admin tim koji neprestano pije diablo, Whisper i chiba prebaci u prvi tim ee ko nas sastavi :fantom: samo da napomenem da sam ja zadnje dve nedelje drastično smanjio alkohol ali ne i kafanu, sad samo jedem i malo pijem za apetit :fantom: Prijavi
5. oktobar 2021.5 god. comment_319895 Sastavi nas covjek koji ne pije :D Barkley je odlican imao pass, nevjerovatan potez, i dalje ne mogu da vjerujem da je on to uradio. Prijavi
2. novembar 2021.4 god. comment_320717 Kako niko nije postavio ove skillove najvećeg engleskog talenta? https://www.youtube.com/watch?v=9puLFHIR-8Q Prijavi
6. novembar 2021.4 god. comment_320787 Majka i ja smo se sudarali glavama kako je dobar dribling bio. Prijavi
6. novembar 2021.4 god. comment_320788 Ko bi rekao da će jebeni Barkley dati solidan doprinos ove sezone. Što se mene tiče neka ga, kad uđe i kad igra nije ništa gori od Ziyecha od kojeg se toliko puno očekivalo. Prijavi
24. decembar 2021.4 god. comment_322572 Joj Conteovih transfera sunce ti jebem, da je osto još jednu polusezonu doveli bi Kwadwo Asamoaha i Vucinica. Prijavi
22. maj 2022.4 god. comment_328546 jedini ima muda da se okrene i suta po golu, svi ostali gledaju da samo dodaju igracu do sebe i komplikuju stvar. steta povreda i njegovog niskog IQ-a Prijavi
23. maj 2022.4 god. comment_328560 Povrede su njegov najveći problem prije svega. Što se šuta tiče, da je samo jednom standardnom veznjaku njegov šut, tipa Kovi, Mountu ili Kai-u... Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328612 Ostao je u klubu čisto da imamo nekog ako se povrijede svi veznjaci. Skupio je 14 nastupa ove sezone i 100 ukupno za klub. Mislim da će se zaustaviti na tom broju. Ima još godinu dana ugovora i na ljeto ide ili raskid ugovora ili prodaja za siću. Oprostio se na kraju sa golom. Nije puno toga pokazao kod nas. Uvijek je išao jedan dobar potez, pa jedan loš potez. Nije puno plaćen tako da se neće pamtiti kao flop, ali smo očekivali više. Ostao je vječiti talenat. Prijavi
29. august 2022.4 god. comment_333055 On 5/24/2022 at 2:17 PM, Adi said: Ostao je u klubu čisto da imamo nekog ako se povrijede svi veznjaci. Skupio je 14 nastupa ove sezone i 100 ukupno za klub. Mislim da će se zaustaviti na tom broju. Ima još godinu dana ugovora i na ljeto ide ili raskid ugovora ili prodaja za siću. Oprostio se na kraju sa golom. Nije puno toga pokazao kod nas. Uvijek je išao jedan dobar potez, pa jedan loš potez. Nije puno plaćen tako da se neće pamtiti kao flop, ali smo očekivali više. Ostao je vječiti talenat. Raskinuli smo ugovor na obostrano zadovoljstvo. Ostaje samo žal što ga nismo uvalili Forestu za neke pare. U prethodnom postu sam napisao šta mislim o njegovoj karijeri u klubu, sad sam citirao i hijeroglife zamijenio slovima. Prebaciti u bivše. Prijavi
29. august 2022.4 god. comment_333067 Skontala nova uprava da ne znaju kako prodati igrača i uzeti pare za to pa haj da počnemo raskidati ugovore. Kakve ojebine i olupine su se prodavale i još uvijek se prodaju Barkley i ostali naš višak je zlatan ali džaba kad su ljudi nesposobni Prijavi
29. august 2022.4 god. comment_333068 Ojebine razine Barkleya se ne prodaju, daj mi jedan primjer igrača koji je ojebina Barkleyevog levela a da se proda za kolko toliko ok cifru. Prijavi
29. august 2022.4 god. comment_333071 3 minutes ago, ja13 said: Ojebine razine Barkleya se ne prodaju, daj mi jedan primjer igrača koji je ojebina Barkleyevog levela a da se proda za kolko toliko ok cifru. Evo Arsenal proda Guenduzia za 11 miliona i Torreiru za nekih 6-7, Liverpool za Minamina uzeo 15ak a mi jedva nešto malo više uzeli za Wernera recimo. Pa kad je Liverpool uvalio onog Brewstera Sheffieldu za 25 miliona ali neću to on je bio nada ali evo sjećam se i Solankea mi zajebali Lpoola oni Bournemoutha. Pa onda onaj Arhur iz barse kad ode u juve za neke ogromne pare ILI kad vidiš da se Rabiot povezuje SAD sa Unitedom jebote, lik kurac od igrača čitavu karijeru. Ili ne znam to što se Morata prodaje svaku godinu i po u velike klubove za 40-60 miliona ili što je Fabio Borini napravio karijeru kao fudbaler ili kad je Lpool kupio i platio Ballotelia dan te jebo hahaha a znali da je lik mentalno poremećen i eto to je to šta znam, pade mi na pamet Ima svega, najviše poremećenih likova i mentola, Barkley nije čak ni taj nivo on se samo voli preko ljeta našikati na svakom splavu i klubu u koji uđe i to je to ako ništa ne bije suigrače i ne svađa se sa svojima Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333229 Svi ti igrači nisu ništa lošiji (neki čak i bolji, tipa Minamino je zabia za Liverpool 7-8 golova lani što ovaj u 5 godina nije) a imaju bolji situaciju na tržištu. Problem je što Barkley nema di. Englez je, Englezi jako rijetko idu van engleske pogotovo ako su propalice s 28 godina. A u Premiershipu ga nitko neće jer je prošle sezone u Aston Vili pokazao da nije kvalitet za Premiership. Eventualno ga se moglo uvaliti negdje u Championship al ovaj vjerojatno ima preveliku plaću za njih. Ove koje si naveo lakše možeš negdje po Europi poslat, a vjerojatno imaju i manju plaću... PS: Rabiota i Balotellia ne možeš uspoređivati s Berkeley, oni su problematični likovi ali dobri igrači (Barkley nije) i reprezentativac (ni to Barkley nije) A Morata je posebna priča, na njemu se sigurno pere lova, to smo već zaključili ovdje na forumu 🙂 Tradicionalno škrti Juventus platia pare za njega nakon šta je floppa prvo kod nas pa kod Atletico Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333243 Najveci talenat u UK, steta mada mlad je trebali smo na pozajmicu pa da ga vratimo u januaru. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333329 Minamino je napadač koliko ja znam i zabijao je neke kurčeve golove, kurčevim ekipama tu negdje ko Lukaku. To što su neki igrači udareni u mozak a znaju igrati nije nikakvo opravdanje, škart je škart. Isti mi kurac ako on zna igrati a neće ili ako ne zna igrati pa neće Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333330 35 minutes ago, Kun Aguer0 said: Minamino je napadač koliko ja znam i zabijao je neke kurčeve golove, kurčevim ekipama tu negdje ko Lukaku. To što su neki igrači udareni u mozak a znaju igrati nije nikakvo opravdanje, škart je škart. Isti mi kurac ako on zna igrati a neće ili ako ne zna igrati pa neće Nas skart niko ne zeli da kupi. Kraj price. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333359 3 hours ago, Whisper said: Nas skart niko ne zeli da kupi. Kraj price. Nazalost je taj škart uvijek naš... Prijavi
5. septembar 2022.4 god. comment_333749 Potpisao za Nicu, igrat će LK. Dosta zanimljiva ekipa sa Schmeichelom, Ramseyem, Barkleyem, Schneiderlinom, Pepeom i još nekim zaboravljenim asovima. Vlasnik onaj Ratcliffe što je htio kupiti Chelsea. Prijavi
5. septembar 2022.4 god. comment_333758 Bogat klub, opet naznake da smo ga mogli prodati umjesto sto smo ga isplatili i bacili. Prijavi
12. januar 2023.3 god. comment_337893 Sinoć 2 gola za Nicu, prvi u "maniru rasnog centarfora". Toliko smo loši da mi i on fali. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.