20. maj 2018.8 god. comment_281490 ja nisam od ovog nista ocekivao, tacnije iznenadjen sam sto je uopste igrao ali zato ocekujem iduce sezone Prijavi
7. oktobar 2018.7 god. comment_284044 čestitke našem medicinskom osobju, ross barkley je uspio uvezati već lijep broj utakmica Prijavi
21. oktobar 2018.7 god. comment_284149 Sve bolji i bolji. Ako nista imamo veoma dobru rezervu koji moze promjeniti tok utakmice. Ipak ne bi me iznenadilo da ukoliko ovako nastavi izbaci Kovacica iz prve postave. Prijavi
21. oktobar 2018.7 god. comment_284154 Barkley je vjerovatno i najbolji ofanzivac u ovoj sredini terena. Treba ga vise forsirati. Prijavi
28. oktobar 2018.7 god. comment_284205 U zadnje tri utakmice pokidao, najbolji pojedinac. Zasluzeno izbacio Kovacica iz prve postave. Prijavi
28. oktobar 2018.7 god. comment_284206 Momak ima ono sto Kova nema a to je hrabrost da preuzme odgovornost.Daleko od toga da ne zna lopte, obratite paznju na asistenciju za Moratu:lagani dodir pa smekersko podvaljivanje.Odlicno samo neka nastavi u ovom ritmu. Prijavi
28. oktobar 2018.7 god. comment_284212 Skrolam gore zadnji svoj post, 21. mart ove godine kad sam govorio da ga Conte ne zna koristiti i koja bi mu najbolja pozicija bila. Hvata on sad dobru formu, to nam je jako potrebno. Volim brate kad igrac ima dobar sut i ne boji se puknuti po golu iz daljine. Moze on jos mnogo bolje da igra, ima tu prostora za napredak. Bitno je da se oslobodi straha i igra slobodno kao prethodnih par utakmica, a ne na sigurno i prvom do sebe. Nadam se da isporuciti jos golova iz sredine. On i Loftus ako nastave ovako Kova ce morati dobro guzove oznojiti da bi se vratio u prvih 11, jer Kante i Jorginho su nedodirljivi.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
28. oktobar 2018.7 god. comment_284214 Da tu je borba strasna za tu trecu poziciju.. Kako barkley igra, treba da bude prvi izbor pogotovo u ovakvim utakmicama, samo nastavi, nisam se iskreno nadao da ce od njega nesto mozda biti Prijavi
28. oktobar 2018.7 god. comment_284217 Moj skaro ovo su slatke muke kad imas na raspologanju takve mlade, brze igrace koji su zeljni dokazivanja.. Jos prosle godine nam je udarna igla bio penzioner Fabregas zajedno s Bakayokom i Drinkwaterom a jadnik Kante nosio kompletnu sredinu na svojim ledjima. Milina je gledati Barkleya, Loftusa i Kovu kako se bore za minutazu, a Jorginho je fenomenalno pojacanje i momak se uklopio ko da je 5 godina tu. Za Kantea nema potrebe trositi rijeci. Ne bih bio Sarriju u kozi heheSent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
28. oktobar 2018.7 god. comment_284220 Bas slatke muke. Kova, Barkley i RLC su predobri igraci a opet toliko razliciti i svaki od njih ima ono nesto sto drugi nema. Ko god da od njih igra moze dati svoj doprinos. Prijavi
28. oktobar 2018.7 god. comment_284221 RLC i pogotovo Barkley su po meni trenutno ispred Kobačića jer mogu dat gol, a to je jako bitno imat igrača iz sredine koji može zabit, do sad to nismo imali, sad smo napokon dobili u Barkleyu, nadam se da će ovako nastavit. Makar uz kvalitetnu rotaciju sva trojica mogu dat svoj doprinos. Prijavi
28. oktobar 2018.7 god. comment_284222 Zaista imamo 5 veoma dobrih veznjaka.'Steta' samo sto (RLC,Kova i Barkley) nijedan od njih trojice ne moze igrati Jorginhovu poziciju nego preostale dvije na sredini. Da nije takva situacija Cesca ne bismo vidjeli na terenu. Ovako ce i on upisati neke minute kad bude Jorginho odmarao. Prijavi
28. oktobar 2018.7 god. comment_284224 Ako nastave ovako igrati RLC i Barkley, moze Kovacic hladno nazad, a Mason Mount u rotaciju. To barem sljedece sezone. Prijavi
28. oktobar 2018.7 god. comment_284231 Kovacic je realno kvalitetniji na lopti i bolji u defenzivi od ove dvojice, ali fali mu ta odlucnost koja krasi ovu dvojicu. Nekako mislim da ce sarri u derbijima koristiti kovacica zbog malo jaceg balansa Prijavi
29. oktobar 2018.7 god. comment_284235 Licno smatram da je Barkley vise za prve postave nego Mateo, Ross kao da i dalje ima neku blokadu zbog povrede, nikako da se oslobodi toga, naravno ima i Mateo potencijala da očvrsne i bude odlučniji ka naprijed, ali mislim da ce ipak na kraju Barkley biti standardni prvotimac. Samo da obadvojicu zaobidju povrede. Prijavi
29. oktobar 2018.7 god. comment_284240 Pa zato i kazem zavisi u kojim utakmicama, protiv burnleyja i slicnih sigurno da ne treba. Protiv rivala mozda i da posto kante ordinira vecinom po desnoj strani gdje je i azpi koji je defenzivno jak, a s lijeve su barkley i alonso gdje obojica nisu bas nesto, tako da je mozda bolji tada kovacic Prijavi
29. oktobar 2018.7 god. comment_284242 I ja mislim da ce Kovacic imati prednost u odmosu na Barkleya kada su jaci protivnici u pitanju. Jednostavno, Kovacic je tehnicki potkovaniji, zna stati na loptu i bolji je u defanzivi. Sarri koliko god igrao napadacki fudbal, ipak voli imati balansiranu ekipu s akcentom na posjed lopte sto mu Kovacic u toj konstataciji vise odgovara od Barkleya. Medjutim, ovo sto Barkle pruza u zadnje vrijeme sami vrh, prosto dobar je u oba pravca i iako sam iznio sve ono gore, ne bi me iznenaddilo ni da on bude imao prednost u odnosu na Kovacica. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.