30. mart 2014.12 god. comment_169284 Danas smo u viÅ¡e medija mogli proÄitati napise kako Jose Mourinho želi Rossa Barkleyja. Ross je engleski reprezentativac, mlad igraÄ, veoma talentiran i perspektivan. Da li to Mourinho traži nasljednika za Franka Lamparda? A navodno žrtvovao bi se Lukaku. Ovo je glasina, transfer joÅ¡ nije realiziran niti je blizu realizacije. Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169293 Nepotrebno otvaranje teme, nema smisla da se otvara za svakog kog spomenu "pouzdani" engleski mediji. Isti sluÄaj kao i Lallana. Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169297 Treba ovog momka dovest ,ali ne treba dat Lukakua za njega ,vec Murinja i ove njegove panjeve nek idu u kurac . Prijavi
30. mart 2014.12 god. Autor comment_169299 Nepotrebno otvaranje teme, nema smisla da se otvara za svakog kog spomenu "pouzdani" engleski mediji. Isti sluÄaj kao i Lallana. Temu o Lallani sam zatvorio jer je bio samo jedan jedini izvor, jako sporadiÄan i nepouzdan. A ne znam Å¡to je tolika frka oko tih tema. Pogledaj ostale teme u ovoj sekciji od Draxlera pa preko Mandžukića pa nadalje. Stvarno ne vidim koji je onda smisao foruma. Kad jedan meÄ‘unarodni navijaÄki forum Chelseaja - TALKCHELSEA.NET može imati temu o Barkleyju i veliku i ozbiljnu diskusiju, ne vidim Å¡ta je problem ovdje. Jedino ako Fuhrer drugaÄije ne odluÄi. A onima kojima se ne raspravlja o Rossu, Bože moj, ne moraju. ViÅ¡e bih volio Äuti miÅ¡ljenje nekih forumaÅ¡a o tome koliko smatraju da je Ross igraÄ sliÄnog tipa kao Lampard i koliko nam zaista treba ili ne treba ovaj mladić. A te priÄe da li treba tema ili ne su za onu gornju sekciju i temu ''Prijedlozi, pitanja i kritike''. Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169306 Treba nego sta. Van Ginkel ne moze raditi svoj posao, a Lamps odlazi vjerovatno, jer realno ni on ne moze vise ponuditi puno. I onda ostaje rupa tu, a englez plus igracina, uvijek treba. Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169310 Pored plasticara, imamo i vidovnjake... Sta sam rekao? Van Ginkel lose drama igrao u ove dvije utakmice u21, a za Lampsa, to je tako i nikako drugacije. Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169312 Sta sam rekao? Van Ginkel lose drama igrao u ove dvije utakmice u21, a za Lampsa, to je tako i nikako drugacije. Fan Hinkl je inace u punom treningu, top kondiciji i vrhunskoj formi. Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169314 Fan Hinkl je inace u punom treningu, top kondiciji i vrhunskoj formi. Ne kazem ja ni to, momak se vratio tek, ali opet ocekuje covjek da zna pass poslati pravilno, a ne da zaboravi igrati fudbal. Prijavi
30. mart 2014.12 god. Autor comment_169341 Whis da ne znam da si musko mislio bih da te PMS puca. Koji ti je k...? Ako nemas sta za reci u vezi ovog igraca zaobidjes temu i bila stvar. Prijavi
30. mart 2014.12 god. comment_169350 Ne kontam samo kako to Murinjo misli sve da uklopi,ako u ovom momku vidi naslednika Lamparda kog lamparda ima u vidu,onog na vrhuncu karijere koji je uživao daleko veću slobodu na terenu ili lamparda sad koji igra dublje u terenu,pritom akcenat stavlja viÅ¡e na njegovu ulogu na terenu nego na sam kvalitet partija koje pruža,pored toga moramo da uzmemo i ostale igraÄe sa kojim trenutno raspolažemo,gde bi se on tu uglavio. Pored Matića ili iza napadaÄa Prijavi
31. mart 2014.12 god. comment_169373 Ne vjerujem da jedan 20togodisnjak može sada zamijeniti Lamparda i biti važan igraÄ za narednu sezonu. Ne sumnjam u njegov talenat ali bih radije volio iskustvo + talenat na poziciji centralnog veznog. Prijavi
31. mart 2014.12 god. comment_169391 Može igrati CM u umjesto Lampsa a i može zamijeniti Oscara, uz to bi bio odlićno dugoroÄno rjeÅ¡enje ali trampa za Luksa nije opcija. Prijavi
31. mart 2014.12 god. comment_169412 Ne vjerujem da jedan 20togodisnjak može sada zamijeniti Lamparda i biti važan igraÄ za narednu sezonu. Ne sumnjam u njegov talenat ali bih radije volio iskustvo + talenat na poziciji centralnog veznog. Sve ce se znati vrlo brzo posto Mou, Lamps i Chelsea rese situaciju oko njegovog eventualnog ostanka. i minutaze koju bi imao. Barkley je odgajan u Engleskom fudbalu, poseduje prave predispozicije da napreduje, ali on nije dobra opcija ako Lamps ode. Njih dvojica u kombinaciji ucitelj - ucenik kroz sledecu sezonu mogu biti pravo resenje. U suprotnom se slazem s tobom. Kako bih ja voleo Marchisia videti u dresu Chelsea-ja :x A s obzirom da je zrtvovan zbog Pogbe, ne bi ni bio mnogo skup. Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169532 Rekoh gore nego nebitno,koju poziciju,kakvu bi ulogu imao na terenu a ne da li bi mogo da pruži partije na nivou jedne naÅ¡e legende voleo bi da pored Matića imamo joÅ¡ jednog igraÄa u vezi,nisam zadovoljan Ramiresom neÅ¡to u zadnje vreme,Å¡to ne znaÄi da ga manje volim i ostale gluposti Neznam kakav je status van ginkela(kako se već piÅ¡e) igraÄ tipa Modrić bi po mom miÅ¡ljenju bio idealno reÅ¡enje Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169535 Ja sam gledao dosada svaki mec sa Van Ginkelom, tesko je reci, ako iducu opet odvratno lose odigra, onda se moze reci sta ocekivati. Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169536 Ja sam gledao dosada svaki mec sa Van Ginkelom, tesko je reci, ako iducu opet odvratno lose odigra, onda se moze reci sta ocekivati. pa gledao ga u mladom timu,nije ti to merilo vrednosti Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169539 pa gledao ga u mladom timu,nije ti to merilo vrednosti Pa valjda tu treba da se istakne malo vise od nekih, a ne da bude ubjedljivo najgori igrac na terenu. Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169540 Pa valjda tu treba da se istakne malo vise od nekih, a ne da bude ubjedljivo najgori igrac na terenu. možda mu ne odgovara ona trava na stadionu za mlade igraÄe, možda je navikao na kvalitetniju Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169543 možda mu ne odgovara ona trava na stadionu za mlade igraÄe, možda je navikao na kvalitetniju Ko zna Yuga da vozi zna i novog Mercedesa,a ko zna novog Mercedesa,ne mora da znaci da zna Yuga da vozi :P Dakle,on mora biti isti na svim terenima,pogotovo onim manje kvalitetnim :D Nisam ga preterano pratio pa ne znam. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.