16. decembar 2024.1 god. comment_360916 Ne znam, povreda Rodria jeste od velike vaznosti ali opet kazem ne moze biti toliko uticajna da ne mozes nikog pobjedit, da vodis u 75. minuti 3-0 protiv Feynoorda i na kraju bude 3-3 to ne moze biti zbog povrede bilo koga na svijetu, dajem samo primjer. Juce isti slucaj raspad u par minuta, nekako dovoljno ih je samo nacet i to je to raspadaju se. Govor tijela igraca mi je kljucan, vidis da ne mogu nista promjenit. Kao sto kazes, transfer politika je takođe nesto gdje je Pep omasio, toliko pozicija nije obnavljao ili ih je obnavljao igracima koji ne mogu to iznijet. Temelji sve na Rodriu a u ekipi nema slicnog igraca koji ga moze u nekoj mjeri zamjeniti, zamjenu za Haalanda takođe nema, neozbiljno bas. Moze biti da je ocekivao veći broj golova od veznih i krilnih igraca ali i tu imas toliko igraca koji su u padu, toliko potrosenih igraca, npr. na lijevom krilu imas Grealisha koji ne nudi nista i Dokua koji nije igrac za prve postave u jednom klubu poput Citya, par igraca je vec tu oko 32-34 godine, u špicu napadac koji zavisi iskljucivo od forme igraca oko sebe jer Haaland nece nikad "izmisliti" gol vec moraju svi dobro igrati da bi on isporucio golove, mnogo toga se nakupilo.. Spremi su za remont, to je sigurno. Prijavi
16. decembar 2024.1 god. comment_360932 Eto im legende Lamparda, sigurno ce objerucke prihvatiti posao ako budu u potrazi za novim trenerom iduce sezone. Prijavi
16. decembar 2024.1 god. comment_360933 Jedna pobjeda i 8 poraza u 11 utakmica. Ne pamtim da smo čak i mi imali ovako loš niz. Prijavi
16. decembar 2024.1 god. comment_360936 2 hours ago, Spaha said: Eto im legende Lamparda, sigurno ce objerucke prihvatiti posao ako budu u potrazi za novim trenerom iduce sezone. On guzi sa Coventryem. Prijavi
16. decembar 2024.1 god. comment_360939 1 hour ago, diablo_bih said: On guzi sa Coventryem. "Guzi" Prijavi
20. decembar 2024.1 god. comment_361046 Nalazis se ubjedljivo na posljednjem mjestu lige, malo je reci da si u kanalu, uradis sasvim logicnu stvar i otpustis trenera. Svako normalan bi ocekivao da mozda dovedes nekog ko poznaje ligu, mozda nekog ko je vec izvlacio klubove iz slicnih situacija, međutim ti dovedes Ivana Jurića. Svaka cast za Soton. Prijavi
20. decembar 2024.1 god. comment_361048 Dobro je za premiership da Siti padne, s tim da mi se uopšte ne sviđa to što ih sad ganjaju sa tim tužbama, da ne dužim, prosto mi je neverovatno pa nije to nuklearna fizika nego poslovanje fudbalskog kluba koja je poenta sad izbaciti ih iz lige, pa neće tako vratiti sve one sezone gde su ljudi dominirali a možda je mogo i neko drugi da osvoji, ko će to sad znati, nije to samo kao da pošalješ nekog u zatvor, to su sezone i sezone gde su navijači išli na utakmice, gledali i navijali za svoj klub a sad ispada da se iza svega toga krila neka igranka i da smo svi mi nasamareni. zbilja ne znam ko kontroliše tamo klubove, ali mi je smešno da se preispituje tolko dug period poslovanja(ispravite me ako grešim, ne čitam tolko detaljno u zadnje vreme engleske vesti), drugim rečima, ako su hteli nešto da ih kazne, morali su da reaguju odma/ranije , ko će sad da vrati tih osam titula il kolko su već uzeli pa mi smo i sami mogli da vidimo, kako se Čelzi uzdizao tokom godina, kako su se menjali sponzori, a Siti je iz meni nekog nepoznatog razloga ostao neuspešan u prikupljanju i povećanju baze navijača, druga stvar, odavno je poznato da nešto veće prihode u odnosu na ostatak lige imaju klubovi iz londona (mislim na prihode od ulaznica) Prijavi
21. decembar 2024.1 god. comment_361083 Nottingham Forest je izgleda novi Leicester. Kako ljudi igraju - ne šale se. Što se Cityja tiče - ne znam zašto ne daju otkaz Pepu. A možda mu je to i cilj. Prijavi
21. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_361086 Notingem bas onako izrutinirao najboljeg domacina lige, Brentforda. Odlicno su organizovana ekipa a u zadnje vrijeme im je i napad proradio. Ko bi rekao da ce polovinom sezone Notingem biti veci rival od Citya. City potonuo u ogromnu krizu. Mnogi protivnici su konacno poceli igrati hrabrije i ne predaju se prije prvog sudijskog zvizduka, sto je rezultiralo ovim nizom. Samo neka tonu, imamo sansu da kapitaliziramo jer se bas otvorilo prvenstvo. Jos da Liverpul malo padne, nenormalnu formu su imali. Prijavi
21. decembar 2024.1 god. comment_361087 Liverpool sutra ako kiksa kod Tottenhama - sve je moguće do kraja. Prijavi
21. decembar 2024.1 god. comment_361090 Pa ne znam koga bi Siti uzeo onda, jel jedino je i Pep bio taj koji ih je podigao malo više u toj prokletoj LŠ; oni su svakako dominirali na ostrvu. gledao sam malo njihov roster, ja ne vidim tu da oni imaju ne znam kolko loš tim, sad su se naravno javili i dežurni dušebriznici koji ga krive pazi sad, što je prodao Palmera, takve stvari se jebiga dešavaju, prodali su i onog klina u napadu Atletiku ali to je baš bilo za jebano velike pare i ne vidim kako bi neko to odbio, KDB je odsustvovao i evidetno da je pao, meni je majke mi moje njihova odbrana bolja od naše, ali ajde, možda grešim, i dalje ima tu dosta igrača, a uvek u januaru mogu dovesti nekog da pokuša da zameni rodrija, čisto sumnjam da će oni ispasti iz top 4 ali vreme će pokazati Ne bih ja tu ništa dirao, ali bih u januaru obavezno pazario Prijavi
21. decembar 2024.1 god. comment_361096 Ponekad pomislim da namjerno gube da bi dokazali da se bez Rodrija ne može i da zaslužuje Zlatnu loptu. Kad je neko godinama tako dobar i kad bez nekog prevelikog razloga propadne, onda čovjeku svakakve teorije padnu na pamet. Ovo dosta podsjeća na naš raspad u sezoni između dvije titule, kad smo završili na 10. mjestu. Samo što ni mi tad nismo imali ovako dugu seriju katastrofalnih rezultata, ali nismo imali ni dobru seriju kao što su oni imali na startu. Ova ekipa uz par promjena može već sljedeće sezone biti blizu onog nivoa na kojem su bili ranije. Postoji ipak neka razlika između ovog Citya i onog najdominantnijeg od prije 3-4 godine. Taj City je igrao sa 6 veznjaka na terenu, nekad čak i 7. Lijevog beka su krpili veznjaci, na krilima su igrali igrači koji su više "desetke" nego klasična krila, a u napadu prije lažna devetka nego klasičan centarfor. To im je omogućavalo da imaju ogroman posjed lopte i kontrolišu utakmicu protiv svakog protivnika. Ako odigraju 60 utakmica u sezoni, na 59 će biti bolji protivnik. Danas igraju sa 4 štopera nazad, nekad sa još jednim na zadnjem veznom. Naprijed napadač koji ne sudjeljuje u igri, a na krilu Doku koji je sušta suprotnost od standardnih Cityevih igrača iz ove ere. Na sve to su smanjivali broj igrača u odnosu na ranije sezone i izgubili na širini. Sad su još promašili sa nekim igračima i dobili smo City koji više nije za klasu bolja ekipa od svih. Desilo se par povreda, i to dvije najvažnije. Zbog toga je prvo pala igra, ali su se izvlačili. Zatim su pali i rezultati, pa je palo samopouzdanje igračima, pa forma i sad se ne nazire kraj krizi. Guardiola uvijek smisli neko rješenje, za sada još uvijek luta i traži. Prijavi
1. januar 2025.1 god. comment_361381 Drago mi je zbog MIlenkovica, odavno je pokazao neke dobre partije, sad je u suštini više to što se piše i što je pod lupom, samo neka tako nastavi videćemo da li će neko od većih klubova pokušati da ga kupi Prijavi
2. januar 2025.1 god. comment_361397 On 1/1/2025 at 11:33 AM, chiba said: Drago mi je zbog MIlenkovica, odavno je pokazao neke dobre partije, sad je u suštini više to što se piše i što je pod lupom, samo neka tako nastavi videćemo da li će neko od većih klubova pokušati da ga kupi @BT14 hehe Prijavi
4. januar 2025.1 god. comment_361433 On 1/2/2025 at 3:49 PM, MASKO said: @BT14 hehe Dosadniji si od Glova. Prijavi
4. januar 2025.1 god. comment_361447 Evo i City se vraca u formu. Bice cudo ako uspijemo izgurati u top 4. Prijavi
4. januar 2025.1 god. comment_361449 Arsenal city i liverpul su sigurica top4 Imas dole za 4. Nas, newcastle i neko iznenadjenje tipa forrest, villa Prijavi
4. januar 2025.1 god. comment_361450 Vala ako prokockamo top 4, treba odmah otkaz dati treneru, od borbe za titulu razbio je moral ekipi. Prijavi
4. januar 2025.1 god. comment_361454 Mislim da ćemo nekako biti 4. na kraju, ali to smo mogli lako osigurati. Sami sebi komplikujemo život. Prijavi
4. januar 2025.1 god. comment_361463 Ja nas fakat ne vidim u top 4. Pored Newcastlea i Cityja, mislim da nemamo šanse. Za 5. mjesto imamo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.