Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Neće ga sad retroaktivno otpustiti jer je imao loše prve dvije sezone :D to može samo NFSBIH. Gubi čovjeka koji mu je držao leđa i u slučaju katastrofalnih rezultata novi sportski direktor neće biti toliko strpljiv. Zanimljivo je da Edu ide kod Marinakisa da upravlja Olimpijakosom, Forestom i šta još ima u vlasništvu.

Večeras očekujem puno od derbija naših prvih komšija. I jedni i drugi igraju napadački i utakmice su im jako efikasne. Mbeumo jako podcijenjen igrač. Ne mogu ni zamisliti koliki bi hype bio da je Rashford zabio 8 golova na 8 utakmica. Ovog niko ni ne spominje.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Jbt strasno hrabro i dopadljivo igra Brajton.. Ponekad gube glupo bodove radi toga, ali su klub za apsolutni respekt. Kako su odigrali u porazu protiv Liverpula i nocas protiv Citya, to malo ko moze. Mi nismo ovako nadigrali City kako su oni veceras u zadnjih 15ak utakmica s njima. Ostalo je par minuta do kraja, i da prime gol ostaje zapisano ovo drugo poluvrijeme.

41 minutes ago, reLo said:

City 4 poraza iz posljednje 4 tekme. 
Pep kod Abramoviča ovo ne bi preživio. 😀

Prvi put u trenerskoj karijeri. Bez KDB se moze ali bez Rodrija i njega tesko.

• Popularna objava
𝘽𝙍𝙀𝘼𝙆𝙄𝙉𝙂: A Premier League footballer was last week questioned by police following multiple allegations of sex offences, reports Daily Mail.
The man, in his 30s, is under investigation for alleged rapes of two women and a sexual offence relating to a third woman.

Zna se samo da nije naš

Suspendovan sudija David Coote jer se na videu posrao po Kloppu i Liverpoolu. Meni iskreno i prije toga bio jedan od dražih sudija.

10 minutes ago, Zemo said:

Salah je igracina, divim se takvom igracu, ne znam ni da je Mesi donio Barceloni ovoliko bodova.

daj bolan zemo jesi vidio danas golova

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.