4. april 2025.1 god. comment_363412 pa dobro, mislim da je GB inace jedna od skupljih mesta za život, ali treba imati u vidu i to da sve te sudije imaju svoje osnovne poslove ono, jbg uvek mogu izaći na ulicu i blokirati neku raskrsnicu 😇🤣 ako su nezadovoljni Prijavi
19. april 2025.1 god. comment_363647 Junajted jebote ima gol razliku minus 7, i samo 38 datih golova, ja se ne sećam takvog stanja njihovog od kad pratim premiership Prijavi
19. april 2025.1 god. comment_363651 Oni su u jednom trenutku sezone digli ruke od lige. Ustanovili su da neće ispasti i da će teško do ozbiljnog europskog takmičenja kroz ligu. Više su pažnje posvetili LE kako bi došli do nekog trofeja i lakše se izborili za LP. Igraju u sistemu za koji baš nemaju adekvatan igrački kadar i čeka se ljeto da se tim popuni sa onim što im treba. Imali su problema i sa povredama, npr. Amad Diallo koji je otkriće sezone, tako da im je stanje na tabeli još gore nego što bi bilo u boljim uslovima. Prijavi
19. april 2025.1 god. comment_363652 I najgore po nas je to što će takav United, koji je u većem kanalu nego mi, igrati LP. Prijavi
25. april 2025.1 god. comment_363738 Leeds i Burnley se vratili u premiership, nas bivsi igrac Scot Parker odlicno vodi ekipu Burnleya. Prijavi
26. april 2025.1 god. comment_363763 18 hours ago, Zemo said: Leeds i Burnley se vratili u premiership, nas bivsi igrac Scot Parker odlicno vodi ekipu Burnleya. Burnley ce se odmah sljedece i vratiti. Za njih treba izmisliti posebno takmicenje, Premiership 1.5 jer su ‘prejaki’ za Championship a prelosi za Premiership. Prijavi
26. april 2025.1 god. comment_363777 4 hours ago, Bari said: Burnley ce se odmah sljedece i vratiti. Za njih treba izmisliti posebno takmicenje, Premiership 1.5 jer su ‘prejaki’ za Championship a prelosi za Premiership. Ako pobijede zadnje kolo imace 100 bodova. Prijavi
26. april 2025.1 god. comment_363783 Ovu su neki novi leveli. Ne znam sta ne sa Ange, ali Amorima je diablo hvalio pa ima smisla Prijavi
26. april 2025.1 god. comment_363789 Burnley je dobrih 10ak godina pod Dycheom bio konstanta u Premiershipu. Nakon toga su jednom usli pa ispali, i sada ponovo ulaze. Cini mi se da je i Bournemouth jedne godine ispao, brzo se vratio i sada dobro guraju. Ove godine su ekipe iz Cempionsipa vrlo malo pokazale i bas nikakva uzbudjenja nisu priredili. Southampton, Leicester i Ipswich su bodovno i kvalitetom miljama daleko od prve lige. Toliko su losi da ove sezone borba za opstanak prakticno ni ne postoji. Sve je rijeseno vec ima mjesec dana. Prijavi
26. april 2025.1 god. comment_363792 I prošle godine je posljednja trojka bila daleko ispod ostalih. Ovi starosjedioci su baš odmakli kvalitetom i mjesta za nekog novog će biti tek kad neko od ovih baš propadne. Do tada će ekipe uglavnom ulaziti i odmah izlaziti. Prijavi
27. april 2025.1 god. comment_363797 Poenta je u tome sto ekipe koje dolaze iz Championshipa zadnje 2 godine ne zele da ulazu novac. Sjetite se Foresta, ljudi su uz Chelsea najvise igraca doveli, doslovno jedne godine su doveli 15 igraca, dobili su oduzimanje i 7 bodova ali je vrijedilo. Pojacali su ekipu da nije dolazio u pitanje opstanak jer su toliko bili bolji od onih sto su ispali. Ekipe koje dodju iz Championshipa samo po ulasku dobijaju oko 150m funti a siguran sam da to nije jedini priliv koji dobiju ulaskom u visi rang. To je ogroman iznos i ekipa se moze jako fino pojacati pogotovo igracima iz drugih liga koji su dosta jeftiniji od engleske. Prijavi
27. april 2025.1 god. comment_363801 Ali to nije baš tako, jeste dobijaju oni te pare, ali novac od tv prava od premiershipa se kolko je meni poznato deli na kraju sezone (ali morali bi da se proveri), dakle bitno je zadržati status premierligaša, kako bi to došlo u neke mirnije vode drugim rečima, po završetku sezone u drugom rangu, timovi koji su se kvalifikovali jesu u podredjenom položaju i moraju igrati pametno sa transferima, svakako da će se u viši rang lakše vratiti neko ko je ispao, od onog koji prvi put upada ili ilazi posle dužeg vremena. Te cifre od 100m funti se dele timovima iz prvog ranga, a ne verujem da im daju novac unapred, zato što postoji valjda fiksna suma i varijabilni deo koji zavisi od broja prenosa utakmica na TV a to ne možeš mislim znati unapred Prijavi
27. april 2025.1 god. comment_363819 Arsenal igra protiv Bournemoutha, Liverpoola i Newcastela - nije nerealno da završe čak i treći/četvrti. Prijavi
1. maj 2025.1 god. comment_363876 Realno je da Forest neće dobiti ni Palace ni West Ham u gostima. Sad nam je gori problem Villa, koja igra s Unitedom, Tottenhamom, Fulhamom i Bournemouthom. Nije nerealno da ostvare sve 4 pobjede. U tom slučaju nama trebaju 3, što mislim da je nemoguće da ostvarimo. Prijavi
1. maj 2025.1 god. comment_363884 United i Tottenham će vjerovatno misliti na finale LE. Nama bi United mogao biti problem zbog našeg mentaliteta, kao i svi protivnici koje imamo do kraja. Ako pobijedimo sebe onda idemo u LP. Prijavi
1. maj 2025.1 god. comment_363887 kada će više objaviti rezultat postupka koji se vodi protiv Sitija, mnogo se to odužilo Prijavi
2. maj 2025.1 god. comment_363888 8 hours ago, chiba said: kada će više objaviti rezultat postupka koji se vodi protiv Sitija, mnogo se to odužilo Ma to je već riješeno, dobit će neku finansijsku kaznu i to je to. Prijavi
2. maj 2025.1 god. comment_363902 20 hours ago, reLo said: Realno je da Forest neće dobiti ni Palace ni West Ham u gostima. Sad nam je gori problem Villa, koja igra s Unitedom, Tottenhamom, Fulhamom i Bournemouthom. Nije nerealno da ostvare sve 4 pobjede. U tom slučaju nama trebaju 3, što mislim da je nemoguće da ostvarimo. Nije vala ni realno ocekivati da sve 4 dobiju do kraja. Jednom ce kiksati sigurno, ako ne i dva puta. Sami od sebe zavisimo, raspored jeste tezak ali ja vjerujem da mozemo izboriti Ligu sampiona. 90% forum vec mjesec ipoa ili pili naopako ili stvarno ne vjeruje da mozemo izboriti tu zeljenu LP. Vec za vikend mozemo napraviti veliki korak ka tome cilju. Prijavi
3. maj 2025.1 god. Popularna objava comment_363916 SAMO ZAMISLITE! Arsenal nakon poraza od Bournemoutha kuci, naredne dvije igra sa Liverpulom i Newcastleom. Ako kojim slucajem mi pobjedimo Liverpul sutra i dodjemo im na 4 boda, fakat svasta moze biti. SAMO ZAMISLITE situaciju u kojoj bi Arsenal ispao iz top 5 i ne bi iduce godine igrao LS. To bi me toliko obradovalo podjednako kao da se mi plasiramo. SAMO ZAMISLITE taj scenario. Prijavi
3. maj 2025.1 god. Popularna objava comment_363930 3 hours ago, hamco said: SAMO ZAMISLITE! Arsenal nakon poraza od Bournemoutha kuci, naredne dvije igra sa Liverpulom i Newcastleom. Ako kojim slucajem mi pobjedimo Liverpul sutra i dodjemo im na 4 boda, fakat svasta moze biti. SAMO ZAMISLITE situaciju u kojoj bi Arsenal ispao iz top 5 i ne bi iduce godine igrao LS. To bi me toliko obradovalo podjednako kao da se mi plasiramo. SAMO ZAMISLITE taj scenario. I u istoj sezoni TOTTENHAM osvoji trofej i ode u Ligu Prvaka. Prijavi
4. maj 2025.1 god. comment_363936 Imao sam velike nade da ce Brighton uzeti makar bod protiv Newcastle-a ali kad sam vidio postavu ocekujem laganu pobjedu Newcastle-a. Za Brighton ne igraju Mitoma, Joao Pedro, Rutter. Rekao bih malo jaca postava od FK Sarajevo. Prijavi
4. maj 2025.1 god. comment_363945 1 hour ago, hamco said: Imao sam velike nade da ce Brighton uzeti makar bod protiv Newcastle-a ali kad sam vidio postavu ocekujem laganu pobjedu Newcastle-a. Za Brighton ne igraju Mitoma, Joao Pedro, Rutter. Rekao bih malo jaca postava od FK Sarajevo. Boga mi poluvrijeme zavrseno, vodi Brighton sa 1:0. Neka tako i ostane. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.