Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

On 5/17/2025 at 9:16 PM, Zemo said:

Guardiola je gori od Maresce.

haha vec vidim scenario gde siti kiksa u preostale utakmice i mi zavrsimo iznad njih na tabeli i bice kao 'ucenik presisao ucitelja'

Al stvarno je taj Amorim bio nahajpan do bola prije dolaska u United. Blago receno razocarenje. Dobar trener i u ovakvoj situaciji napravi neki napredak, zategne odbranu barem, ucvrsti tim. To je Tuchel napravio kod nas nakon Lamparda, napravio je Di Matteo nakon Boasa i napravio je Conte nakon Mourinhove druge sezone. Tako se to radi. Opet, nuzno je dati bar jedne pune pripreme covjeku da vidimo sta moze i donesemo konacan sud.

Njih je realno Ten Haag zakopao. Ten Haag je jedan od najgorih trenera ikad u top klubu Premiershipa. Ne samo da je takticki slab, nego je skrsio stotine miliona na polovnjake i poluigrace a bio strasno arogantan. Arogantan u nivou Mourinha ali bez rezultata. Sada Amorim treba praviti pitu od govana. Oni moraju jos pola milijarde uloziti i to ubosti bar 5 igraca dobrih da se ponovo bore za vrh. 

Kod nas barem postoji neki osjecaj da, iako smo skrsili jos vise novca i pali nisko, uz mozda 2-3 iskusnija kvalitetna igraca mozemo ponovo pucati na borbu za ozbiljnije trofeje.

Zar je itko mislio da će United proigrat? Nije Amorim uopće bitan, stvar je kluba, da se citiram: 

On 10/28/2024 at 9:02 PM, ja13 said:

Tan Haag je zaslužio otkaz, jako loše je sve to a tu je već  3 godine, ali i dalje stojim pri tome da imaju puno dubljih problema od trenera i da sama promjena trenera neće ništa promijeniti. Tako da tko god dođe, bio to Amorim ili netko treći, predviđam flopp. Osim ako skupa s tom promjenom ne dođe i do promjene na katu. Vidjet ćemo kako će tu stvari funkonirat. Kao imaju novog CEO-a, nešto jesu mijenjali u herhiji (nisam detaljno ih pratio ali znam da se nešto minjalo), ali ovo ljeto nisu pokazali da su u ni u čemu promjenili način rada...

Tottenham zbilja ne razumijem.

Toliko "imena" u obrani, igraju s 2 zadnja vezna, Vicario nije blesav golman, a toliko enormno golova primljenih ?

Romero, de Ven, Dragusina tražilo pola Europe, Danso,Gray, bekovi Udogie i Porro, Bentancur i Bissouma ispred.

Na papiru mi izgleda kao jako zajeb**a ekipa za probit, jača od Newcastlea ili Forresta, a na terenu im nije zabio samo United.

16 hours ago, Geremi said:

Tottenham zbilja ne razumijem.

Toliko "imena" u obrani, igraju s 2 zadnja vezna, Vicario nije blesav golman, a toliko enormno golova primljenih ?

Romero, de Ven, Dragusina tražilo pola Europe, Danso,Gray, bekovi Udogie i Porro, Bentancur i Bissouma ispred.

Na papiru mi izgleda kao jako zajeb**a ekipa za probit, jača od Newcastlea ili Forresta, a na terenu im nije zabio samo United.

Zato sto vise od pola sezone nisu imali kompletnu odbranu. Romero, de Van, Porro, Vicario… nekoliko puta su ih prerano vracali s bolovanja pa se opet povredjivali (kao protiv nas).

Nije mi samo jasno kako Maders nema mjesta u prvih 11, ocigledno da Ange ne mirise i to bas nikako

Treći klub koji ulazi u PL je Sunderland.

Još jedan čvrsti engleski klub, kao svojevremeno Stoke, WBA ili u novije vrijeme Burnley, klub kod kojeg moraš biti spreman na batine.

No međutim sjećanje na Sunderland mi je pozitivno jer su igrali PL dok je Chelsea bio gazda u ligi.

Prva asocijacija na Sunderland je Adam Johnson, dosta dobar igrač kojemu je požuda i nestašnost uništila karijeru.

Sunderland je klub koji je proizvedo Danny Rosea i Jordana Hendersona naprimjer.

Dobro došli nazad, pa makar na jednu sezonu.

Teško da mogu ostati dulje od sezone, podsjećaju me na Southampton.

Ipak su u ligi klubovi koji godinama imaju dobar sustav, iznad crte ispadanja su Tottenham, United i West ham, a od njih teško da Sunderland može složiti bolju ekipu.

Southampton je oborio sve negativne rekorde, a doveli su Ramsdalea, Harwood Bellisa i Fernandesa koji mogu igrati u većini lige, pa i kod nas bi imali dobru minutažu.

Znam da ne treba ocjenjivati ekipu po jednoj utakmici ali ovo sta je United uradio Villu u odlucujucem mecu je samo potvrda da Villa ne zasluzuje da ide u LS. Sramota, mogu mislit kako im je navijacima kada u najvaznijoj utakmici izgubis od ekipe koju svako pobjedjuje i koja je samo prije 3 dana igrala finale LE i izgubila. Umjesto da napadas, dominiras, pokusavas pobjediti jer samo te pobjeda vodi u LS oni ne da su nadigrani nego su osramoceni. 

Treba doduse priznati da im je gol bezveze ponisten za 1:0 ali svejedno, nakon ovakve partije i u ovako bitnom trenutku igrali su kao najvece picke.

1 hour ago, reLo said:

Znači 4 miliona smo zaradili samo što smo završili 4. umjesto 5. 

Golemo. 

a da smo pobjedili obe utakmice pretposljedni tim na tablici, zaradili bi dodatnih 8 miliona.

Engleska ima najbolju raspodjelu novca od tv prava. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.