17. maj 2025.1 god. comment_364309 Carsija ekipica sa odlicnom navijacima, drago mi je zbog njih Prijavi
18. maj 2025.1 god. comment_364341 On 5/17/2025 at 9:16 PM, Zemo said: Guardiola je gori od Maresce. haha vec vidim scenario gde siti kiksa u preostale utakmice i mi zavrsimo iznad njih na tabeli i bice kao 'ucenik presisao ucitelja' Prijavi
21. maj 2025.1 god. Popularna objava comment_364393 Imate pravo samo jednom pogadjati ko je hvalio ovog Amorima 😎 Prijavi
21. maj 2025.1 god. comment_364394 Al stvarno je taj Amorim bio nahajpan do bola prije dolaska u United. Blago receno razocarenje. Dobar trener i u ovakvoj situaciji napravi neki napredak, zategne odbranu barem, ucvrsti tim. To je Tuchel napravio kod nas nakon Lamparda, napravio je Di Matteo nakon Boasa i napravio je Conte nakon Mourinhove druge sezone. Tako se to radi. Opet, nuzno je dati bar jedne pune pripreme covjeku da vidimo sta moze i donesemo konacan sud. Njih je realno Ten Haag zakopao. Ten Haag je jedan od najgorih trenera ikad u top klubu Premiershipa. Ne samo da je takticki slab, nego je skrsio stotine miliona na polovnjake i poluigrace a bio strasno arogantan. Arogantan u nivou Mourinha ali bez rezultata. Sada Amorim treba praviti pitu od govana. Oni moraju jos pola milijarde uloziti i to ubosti bar 5 igraca dobrih da se ponovo bore za vrh. Kod nas barem postoji neki osjecaj da, iako smo skrsili jos vise novca i pali nisko, uz mozda 2-3 iskusnija kvalitetna igraca mozemo ponovo pucati na borbu za ozbiljnije trofeje. Prijavi
21. maj 2025.1 god. comment_364396 Ten Haag bi se dobro uklopio ovde, pravi trener za moderan Chelsea Prijavi
22. maj 2025.1 god. comment_364400 Nek je Totenham osvojio, za United ne bi mogo navijati nema sanse. Prijavi
22. maj 2025.1 god. comment_364405 Zar je itko mislio da će United proigrat? Nije Amorim uopće bitan, stvar je kluba, da se citiram: On 10/28/2024 at 9:02 PM, ja13 said: Tan Haag je zaslužio otkaz, jako loše je sve to a tu je već 3 godine, ali i dalje stojim pri tome da imaju puno dubljih problema od trenera i da sama promjena trenera neće ništa promijeniti. Tako da tko god dođe, bio to Amorim ili netko treći, predviđam flopp. Osim ako skupa s tom promjenom ne dođe i do promjene na katu. Vidjet ćemo kako će tu stvari funkonirat. Kao imaju novog CEO-a, nešto jesu mijenjali u herhiji (nisam detaljno ih pratio ali znam da se nešto minjalo), ali ovo ljeto nisu pokazali da su u ni u čemu promjenili način rada... Prijavi
23. maj 2025.1 god. comment_364423 Tottenham zbilja ne razumijem. Toliko "imena" u obrani, igraju s 2 zadnja vezna, Vicario nije blesav golman, a toliko enormno golova primljenih ? Romero, de Ven, Dragusina tražilo pola Europe, Danso,Gray, bekovi Udogie i Porro, Bentancur i Bissouma ispred. Na papiru mi izgleda kao jako zajeb**a ekipa za probit, jača od Newcastlea ili Forresta, a na terenu im nije zabio samo United. Prijavi
23. maj 2025.1 god. comment_364438 Smejem se i čitam kako je Notingem F zabranio Nevilu da prisustvuje utakmici sa nama u nedelju. Ne znam šta da kažem, osim da bih mu poželeo da malo više pažnje posveti svom Junajtedu, ili da se ugleda na Širera i njegov nastup kada mu je klub bio u kanalu Prijavi
23. maj 2025.1 god. comment_364440 16 hours ago, Geremi said: Tottenham zbilja ne razumijem. Toliko "imena" u obrani, igraju s 2 zadnja vezna, Vicario nije blesav golman, a toliko enormno golova primljenih ? Romero, de Ven, Dragusina tražilo pola Europe, Danso,Gray, bekovi Udogie i Porro, Bentancur i Bissouma ispred. Na papiru mi izgleda kao jako zajeb**a ekipa za probit, jača od Newcastlea ili Forresta, a na terenu im nije zabio samo United. Zato sto vise od pola sezone nisu imali kompletnu odbranu. Romero, de Van, Porro, Vicario… nekoliko puta su ih prerano vracali s bolovanja pa se opet povredjivali (kao protiv nas). Nije mi samo jasno kako Maders nema mjesta u prvih 11, ocigledno da Ange ne mirise i to bas nikako Prijavi
24. maj 2025.1 god. comment_364449 Madders kao sto kaze Roy Keane igra toplo hladno, te jedan mec dobro, pa 2 meca bezveze. A odbrana da, da su zivi i zdravi, Tottenham bi mnogo bolje stajao na tabeli. Drago mi je zbog Angea. Prijavi
24. maj 2025.1 god. comment_364468 Treći klub koji ulazi u PL je Sunderland. Još jedan čvrsti engleski klub, kao svojevremeno Stoke, WBA ili u novije vrijeme Burnley, klub kod kojeg moraš biti spreman na batine. No međutim sjećanje na Sunderland mi je pozitivno jer su igrali PL dok je Chelsea bio gazda u ligi. Prva asocijacija na Sunderland je Adam Johnson, dosta dobar igrač kojemu je požuda i nestašnost uništila karijeru. Sunderland je klub koji je proizvedo Danny Rosea i Jordana Hendersona naprimjer. Dobro došli nazad, pa makar na jednu sezonu. Prijavi
24. maj 2025.1 god. comment_364470 Na Sunderland ce mi uvijek biti prva asocijacija onaj gol Darrena Benta protiv Liverpoola. Covjece i tome je proslo 16 godina. Prijavi
25. maj 2025.1 god. comment_364473 Teško da mogu ostati dulje od sezone, podsjećaju me na Southampton. Ipak su u ligi klubovi koji godinama imaju dobar sustav, iznad crte ispadanja su Tottenham, United i West ham, a od njih teško da Sunderland može složiti bolju ekipu. Southampton je oborio sve negativne rekorde, a doveli su Ramsdalea, Harwood Bellisa i Fernandesa koji mogu igrati u većini lige, pa i kod nas bi imali dobru minutažu. Prijavi
25. maj 2025.1 god. comment_364486 Sunderland je bio redovna musterija, dobro dosli ponovo u premierligu. Prijavi
26. maj 2025.1 god. comment_364536 Znam da ne treba ocjenjivati ekipu po jednoj utakmici ali ovo sta je United uradio Villu u odlucujucem mecu je samo potvrda da Villa ne zasluzuje da ide u LS. Sramota, mogu mislit kako im je navijacima kada u najvaznijoj utakmici izgubis od ekipe koju svako pobjedjuje i koja je samo prije 3 dana igrala finale LE i izgubila. Umjesto da napadas, dominiras, pokusavas pobjediti jer samo te pobjeda vodi u LS oni ne da su nadigrani nego su osramoceni. Treba doduse priznati da im je gol bezveze ponisten za 1:0 ali svejedno, nakon ovakve partije i u ovako bitnom trenutku igrali su kao najvece picke. Prijavi
26. maj 2025.1 god. comment_364537 Stoji sve ali su i pokradeni ocigledno. Sta reci na Newcastle koji je imao zicer kuci protiv Evertona i izgubio 0:1? Jos im je Everton pored gola stvorio 3-4 sanse. Prijavi
27. maj 2025.1 god. comment_364567 Strasan novac se generira u Engleskoj. Ja mislim da Bayern kao prvak njemacke nema ovoliki novac od TV prava kao Southampton. Prijavi
27. maj 2025.1 god. comment_364568 Znači 4 miliona smo zaradili samo što smo završili 4. umjesto 5. Golemo. Prijavi
27. maj 2025.1 god. comment_364569 1 hour ago, reLo said: Znači 4 miliona smo zaradili samo što smo završili 4. umjesto 5. Golemo. a da smo pobjedili obe utakmice pretposljedni tim na tablici, zaradili bi dodatnih 8 miliona. Engleska ima najbolju raspodjelu novca od tv prava. Prijavi
28. maj 2025.1 god. comment_364625 Liverpool (Premier League 🏆) Arsenal Man City (Community Shield 🏆) Chelsea (Conference League 🏆) Newcastle (Carabao Cup 🏆) Tottenham (Europe League 🏆) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.