4. januar 2025.1 god. comment_361466 12 minutes ago, reLo said: Ja nas fakat ne vidim u top 4. Pored Newcastlea i Cityja, mislim da nemamo šanse. Za 5. mjesto imamo. I Newcastle je imao losih utakmica ako ne i vise od nas prosle i ove sezone. Nisu ni oni ekipa koja igra toliko dobro i ima konstantu. Ok sad su zaredali 5-6 pobjeda ali nece ih to pratiti. City je vec druga prica, oni ce se ubrzo vratiti pobjednickom nizu. Forest ce svakako pasti tako da njih i ne racunam tu. Prijavi
5. januar 2025.1 god. comment_361477 Kakav su gol priznali Newcastleu, ono je kriminalno. Covjek ispruzenom rukom presjece pas i asistira za gol. Uprkos VARu nije ponisteno. Ovo je jedna od vecih blamaza dosad, cak i za engleske sudije. Prijavi
5. januar 2025.1 god. comment_361482 10 hours ago, Wisey said: Kakav su gol priznali Newcastleu, ono je kriminalno. Covjek ispruzenom rukom presjece pas i asistira za gol. Uprkos VARu nije ponisteno. Ovo je jedna od vecih blamaza dosad, cak i za engleske sudije. Nisam bukvalno nisam mogao vjerovati. Gledam u live i bilo mi sumnjivo, pokaza usporeni snimak i da se gleda var ja se okrenuo reko ponisteno 100%, kad cujem komentatora govori sudija pokazao na centar… ja izbezumljen. Prijavi
6. januar 2025.1 god. comment_361496 Realno Liverpool i Arsenal ce uzeti prva dva mjesta, za preostala dva mjesta imas City, imas nas i Newcastle ako uspiju zadržati ovu formu, koliko je moguce da zadrže ovu formu toliko je moguce da ih stane. Forest mi je stvarno neozbiljno stavljati u neke konacne racunice za TOP4, hit ekipa koju trenutno ide, nista vise od toga, milion puta viđeno. Najveci problem u prici "Liga Prvaka i mi" smo naravno mi, tako lagano smo izduvali, bez borbe smo prosuli sve, malo je reci da sam iznenađen nacinom na koji smo se ugasili jer nista nije ukazivalo na to.. Prijavi
7. januar 2025.1 god. comment_361516 Nottingham će pasti? Hoće moj kurac. Likovi igraju Leicesterov šampionski fudbal. Prijavi
7. januar 2025.1 god. comment_361520 5 korisnika foruma je pred početak sezone prognoziralo tabelu. diablo_bih i Igi su stavili Nottingham Forest na 19. mjesto, ja13 ih je stavio na 18. mjesto, a hamco i ja smo ga stavili na 17. mjesto Prijavi
7. januar 2025.1 god. Popularna objava comment_361522 Pa diablo je bio najblizi ako gledamo po njegovim parametrima. Posto su njegove prognoze uvijek obrnute zapravo, znaci 19 mjesto je zapravo drugo ili trece, jer svakako nothingam dijeli isti broj bodova sa arsenalom trenutno. Prijavi
11. januar 2025.1 god. comment_361598 Cityev pressing ove sezone ispodprosječan, Forest ima najmanji posjed u ligi, mi ispadosmo najsličniji Liverpoolu. Prijavi
19. januar 2025.1 god. comment_361837 Ovo bih vise volio vidjeti nego messija i ronalda zajedno Prijavi
2. februar 2025.1 god. comment_362341 Gledam ovaj United. Kakvog oni otpada u ekipi imaju, neće se iskopeljati iz svega desetljeće. Prijavi
2. februar 2025.1 god. comment_362342 Garnacho ne vrijedi 20 miliona kamoli 80. Karina obicna Prijavi
2. februar 2025.1 god. comment_362348 Sramota nad sramotama. Da vodi Southampton pa hajd. Da imaju makar progres u igri pa hajd. Da je uveo novog akademca pa hajd. Ne moze me Allah ubjedit da je ova ekipa toliko losa. Al jel to diabola reko da je dobar pisi propalo. On je ovog Amorima hvalio ko da je Johan Cruyf. Prijavi
2. februar 2025.1 god. comment_362354 Realno gori su od nas s tim sto i kod njih ima par igraca koji igraju bez obzira na formu. Prijavi
2. februar 2025.1 god. Popularna objava comment_362357 Ipak nismo uspjeli dići City iz mrtvih, eno nastavljaju po starom. E moja ćelava magarčino... Prijavi
2. februar 2025.1 god. Popularna objava comment_362359 Dosta dobri rezultati za nas ovaj vikend, pobjeda Arsenala je takođe bolja opcija nego da je City pobjedio, jer mi Arsenal svejedno ne mozemo stici oni su sigurnu drugi. Realno ovaj City samo nas moze pobjedit kad hoce jer kolicina jada i bijede koje smo mi u stanju ispoljiti protiv njih je za naucno ispitivanje. Nas treba da zanimaju Forest, City, Newcastle, Bournemouth i Villa, to su nasi rivali. Eh sad sa obzirom da su svi izgubili osim Foresta, ispunjeni su svi uslovi da kiksamo bez nekih posljedica, onako opusteno da kiksamo kako samo mi znamo, a realno treba i Potteru pomoci da ga malo krene. Prijavi
2. februar 2025.1 god. comment_362364 Odlični rezultati, ali ništa to neće vrijediti ako se sutra ne pobijedi West Ham. Prijavi
2. februar 2025.1 god. comment_362366 Ne znam što je Manchester United doveo Amorima, zašto je Amorim pristao da dođe i šta je tu plan. Trebalo bi da je u pitanju dugoročni plan jer oni uopšte nemaju igrački kadar za ono što Amorim hoće da igra, niti Amorim hoće da igra išta drugo osim onog što zna. Na nekim pozicijama nemaju nikakve opcije. Imali su mjesec dana da mu nešto dovedu, skoro ništa nisu uradili. Očito je sezona u ligi puštena niz vodu jer znaju da ne mogu ispasti i pokušavaju uraditi nešto u LE i FA Kupu. Tottenham sa svojim načinom igre puno troši igrače. Dok u napadu imaju dosta opcija za rotiranje, u odbrani bilo ko od standardne četvorke da nedostaje to je problem. A zna se desiti da nedostaju svi. Za neke povrede su sami sebi krivi, sjetimo se utakmice protiv nas kada su puno prije vremena vratili Romera i Van de Vena i obojica su se ponovo povrijedila. Toliko su srozali ono malo ugleda što imaju da neće niko da im dođe. Uprava vjeruje Postecogluu koji uvijek osvaja trofej u drugoj sezoni, pa čekaju rasplet u Liga Kupu. City dobio par očajnih ekipa i ljudi pomislili da se vraćaju. To što smo i mi očajna ekipa koja ne može dobiti te iste očajne ekipe je naš problem. Sve o njima sam rekao u uvodu naše utakmice. Arsenal slično nama pokušava da igra fudbal koji je Guardiola igrao prije 2-3 godine. Ne možeš biti veći Guardiola od Guardiole, moraš da smisliš nešto svoje da ga nadmašiš. Kao i mi sve će kupiti osim onoga što im treba. Liverpool trenutno tim br. 1 u Europi. Svi imaju nekih problema osim njih, kod njih uglavnom svi zdravi i svi bitni igrači u vrhunskoj formi. Možemo živjeti s tim s obzirom da Salah ide na kraju sezone, možda i Van Dijk. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362387 Razvali Arsenal Citya sa nekom djecurlijom. Dadose 3 gola igraci nikad cuo. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362391 Sad jesi, Nwaneri je odlican igrac, ali lewis skelly je jos jedan maitland niles cini mi se. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362451 Ipswicha je na njihovom terenu cak i Southampton savladao. Imaju nakon pobjede protiv nas 8 uzastopnih meceva bez pobjede. Kod kuce su dobili jednu jedinu utakmicu, naravno protiv Celzija. Prijavi
4. februar 2025.1 god. comment_362458 Jest to žalosno jebte. A ne bi bilo žalosno da su nas dobili iz jedne kontre ili nešto slično. Nego su nas potpuno zasluženo dobili, bili bolja ekipa na terenu. Prijavi
26. mart 2025.1 god. comment_363311 https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/koliko-zaradjuju-engleski-suci/2655429.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m Pa suci godisnje zarade koliko neki igraci sedmicno. Znao sam da nemaju velik honorar ali iznenadjen sam da je to ovako mala cifra. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.