4. maj 2025.1 god. comment_363965 Do kraja je sve otvoreno. Svak svakog može dobiti. Hajde ako bismo rekli da Forest definitivno pada i da će skroz pasti.. Neće Villa, City i Newcaste. Prijavi
4. maj 2025.1 god. comment_363968 Ne smijemo zaboraviti da mi idemo na noge i Njukastlu i Forestu. Od decembra smo bas ocajni na gostovanjima a oba protivnika su izrazito jaki domacini. U ta 2 meca bolja je jedna pobjeda nego 2 remija. Na St. James'u smo se patili i kad smo mnogo jaci bili a Forest nam nikako ne lezi ove sezone. Bice bas gadno, nesto sumnjam da ce nam samo 3 boda protiv Uniteda biti dovoljna. Prijavi
4. maj 2025.1 god. comment_363970 Ne smijemo izgubiti od Newcastle, doslovno ne smijemo jer imamo isto bodova i bas igramo medjusobno. Tu je remi stvarno ok ali to ne znaci da ne treba igrati na pobjedu. Nakon naseg medjusobnog duela igramo sa Unitedom kuci a oni sa Arsenalom u gostima. Bice jebeno ali imam neki osjecaj da smo digli samopouzdanje i da imamo ponovo neki taj zajednicki duh kao s pocetka sezone. Prijavi
6. maj 2025.1 god. comment_364014 Mi United kuci moramo dobiti, dobro je sto i Arsenal nije siguran i sto im dolazi Newcastle. Prijavi
6. maj 2025.1 god. comment_364025 The Europa League final will take place on Wednesday, 21 May, at 20:00 BST. Nisam znao da je finale EL samo 5 dana posle naseg meca sa Unitedom, koji je na rasporedu 16.05. Ovo je velika prednost za nas jer za ocekivati je da United prodje u finale i s obzirom da samo nakon 5 dana igraju finale koje im moze spasiti cijelu sezonu, ocekujem svih 11 igraca koji bi trebali igrati finale da budu na klupi protiv nas. Losa stvar je sto i Villa docekuje Tottenhem isti dan koji bi takodjer trebali biti u finalu, ali to su sad nove kalkulacije. Prijavi
6. maj 2025.1 god. comment_364027 Tesko da bi Spursi i sa najjacih 11 bilo sta ucinilo u ovom trenutku protiv Ville. Sa Unitedom se nikad ne zna, uvijek mogu bljesnuti Prijavi
6. maj 2025.1 god. comment_364028 2 hours ago, hamco said: The Europa League final will take place on Wednesday, 21 May, at 20:00 BST. Nisam znao da je finale EL samo 5 dana posle naseg meca sa Unitedom, koji je na rasporedu 16.05. Ovo je velika prednost za nas jer za ocekivati je da United prodje u finale i s obzirom da samo nakon 5 dana igraju finale koje im moze spasiti cijelu sezonu, ocekujem svih 11 igraca koji bi trebali igrati finale da budu na klupi protiv nas. Losa stvar je sto i Villa docekuje Tottenhem isti dan koji bi takodjer trebali biti u finalu, ali to su sad nove kalkulacije. Ovo je fakat top vijest. Utakmice protiv Uniteda se više bojim nego one protiv Newcastlea.. Jer nas United jebe i kad se najmanje nadamo. Idemo aBd dobiti United pa zadnje kolo sa se potučemo sa Forestom. Vjerujem da možemo do LP. Prijavi
6. maj 2025.1 god. comment_364029 Iz nekog nepoznatog razloga se finale Lige Europe igra prije finala Konferencijske lige. Valjda da se da na značaju Konferencijskoj Ligi. Ukoliko bismo pobijedili Newcastle u gostima u sljedećem kolu, to bi po meni bila prva velika ove ekipe u ovoj sezoni, prva velika Marescina pobjeda. Pobjede nad Tottenhamom ne ubrajam u velika dostignuća, ali ni mamurni Liverpool. Cijenim to, ali ipak bi velika pobjeda bila otresti Newcastle u gostima kada je najbitnije i nama i njima. Poslije će protiv Uniteda biti stvar samo mentaliteta. Nekako ovih dana imam dobar osjećaj da će se sve nekako posložiti samo od sebe u našu korist. Prijavi
6. maj 2025.1 god. comment_364030 36 minutes ago, Adi said: Iz nekog nepoznatog razloga se finale Lige Europe igra prije finala Konferencijske lige. Valjda da se da na značaju Konferencijskoj Ligi. Ukoliko bismo pobijedili Newcastle u gostima u sljedećem kolu, to bi po meni bila prva velika ove ekipe u ovoj sezoni, prva velika Marescina pobjeda. Pobjede nad Tottenhamom ne ubrajam u velika dostignuća, ali ni mamurni Liverpool. Cijenim to, ali ipak bi velika pobjeda bila otresti Newcastle u gostima kada je najbitnije i nama i njima. Poslije će protiv Uniteda biti stvar samo mentaliteta. Nekako ovih dana imam dobar osjećaj da će se sve nekako posložiti samo od sebe u našu korist. Vise nije bitno jel do Maresce, do igraca ili do srece, da li je nemo mahmuran ili ne, velika ili mala utakmica. Dosli smo pred sami kraj sezone i trebaju nam bodovi tako da nije bitan nacin, sve su utakmice u ovom trenutku bitne i velike. Prijavi
6. maj 2025.1 god. Popularna objava comment_364032 3 hours ago, Adi said: Ukoliko bismo pobijedili Newcastle u gostima u sljedećem kolu, to bi po meni bila prva velika ove ekipe u ovoj sezoni, prva velika Marescina pobjeda. Pobjede nad Tottenhamom ne ubrajam u velika dostignuća, ali ni mamurni Liverpool. Cijenim to, ali ipak bi velika pobjeda bila otresti Newcastle u gostima kada je najbitnije i nama i njima. Poslije će protiv Uniteda biti stvar samo mentaliteta. Nekako ovih dana imam dobar osjećaj da će se sve nekako posložiti samo od sebe u našu korist. Sta sve covjek nece reci samo da se diskredituje moje otvaranje teme i pobjede protiv Liverpoola Prijavi
10. maj 2025.1 god. comment_364088 City jos odigrao x sa Southamptonom, nevjerovatno nam se moze posreciti. Prijavi
10. maj 2025.1 god. comment_364093 Zato jebena Villa dva kola se cupa, izvlace nezasluzenu pobjedu Prijavi
11. maj 2025.1 god. comment_364096 Ne znam zašto Vam tolko smeta da li se neko čupa, i stvarno mi mene lično bilo sramota da pišem kako se Notingem ili Vila "provlače", ajde Njukasl ima iza sebe prebogate vlasnike iako to još nije u praksi kompletno zaživelo, ali ova prva dva kluba su do pre koju sezonu igrlai u nižem rangu Sramota je za nas bilo šta da napišemo za njih, mi sami smo krivi što smo došli u situaciju takvu kakvu jesmo. U redu je bilo ranije, da pizdimo zbog Junajteda, ali Notingem i Vila imaju puno pravo da se bore za bolji plasman, na koji god to način bilo, a mi sa utrošenom milijardom na transfere i plate, bolje da se pokrijemo i da ćutimo Prijavi
11. maj 2025.1 god. comment_364137 I Boehly bi popizdio ali ne konta da nam LP izmiče, nije mu niko javio 🤣🤣 Prijavi
11. maj 2025.1 god. Popularna objava comment_364138 Jucer Southampton otkinu bod Cityu a danas Leicester na gostovanju igra nerijeseno i to nakon sto je gubio protiv Nottinghama. Objema ekipama gori pod nogama za Ligu Sampiona, ogromne se svote vrte u igri a druga 2 tima su ispala, nemaju nikakav motiv osim svoje casti. I odigraju ovako. To je fudbal, to je engleska liga i zato je volimo. Prijavi
11. maj 2025.1 god. comment_364142 3 hours ago, Wisey said: Jucer Southampton otkinu bod Cityu a danas Leicester na gostovanju igra nerijeseno i to nakon sto je gubio protiv Nottinghama. Objema ekipama gori pod nogama za Ligu Sampiona, ogromne se svote vrte u igri a druga 2 tima su ispala, nemaju nikakav motiv osim svoje casti. I odigraju ovako. To je fudbal, to je engleska liga i zato je volimo. A bas me zanima sta bi pisao da smo mi bili umjesto Citya. Da li bi to bio fudbal i engleska liga ili bi bili svi nesposobni jer gube bodove protiv vec prezaljenog tima. Prijavi
11. maj 2025.1 god. comment_364143 Kakve veze ima ko je bio? Svakako da ce navijaci Citya hebavati znanje svojima jer nisu u stanju dobiti ekipu Sotona. I mi bismo isto tako. Ne pricam o kvalitetu i znanju tih protivnika, vec o borbenosti. Odajem priznanje ovim klubovima jer imaju svoj obraz i skupo prodaju kozu. S druge strane, kakva seljacina je ovaj vlasnik Foresta. Odvratno ponasanje. Prijavi
12. maj 2025.1 god. comment_364148 Svi ti kiksevi ekipa koje se bore za LP protiv ekipa koju su vec ispale su posljedica unapred upisanih bodova, plus na to dodaš rasterecenost ekipa koju su vec ispale i eto imas to sto imas, kiksevi ko kuća, naš remi protiv Ipswicha takođe spada u tu kategoriju. Apsolutno je za pohvalu sto ekipe koje su ispale jos uvijek vrebaju sansu da nekom zagorcaju zivot. Meni je sljedeca situacija spektakularna, nakon 36 kola United i Tottenham zauzimaju pozicije 16. i 17., znaci da tri ekipe koju su ispale nisu bile bas preslabe i Tottenham i United bi bili u borbi za opstanak jer ni jedni ni drugi nisu jos ni do 40 bodova dobacili. 40 bodova se smatra kao neka "sigurna zona", tek onda slijedi zaplet kada skontas da 16. i 17. ekipa Premiershipa igraju finale Europa Lige, i da ce jedna od te dvije ekipe igrati Ligu Prvaka sljedece sezone a za istu tu Ligu Prvaka ce izvisiti neke ekipe koje se cijelu sezonu bore za plasman. Prijavi
12. maj 2025.1 god. Popularna objava comment_364149 Dobro, malo su se i opustili Spursi i United kada su shvatili da od visokih pozicija nema ništa, da ne mogu ispasti i da im je Liga Europe jedina šansa, ali opet to ne bi bilo puno bolje od ovoga. Uživam gledati ih na tim pozicijama i želim im da svake sezone tu budu. Prejako je što će jedna od te dvije ekipe završiti bez trofeja kao prvi iznad crte. Prijavi
12. maj 2025.1 god. comment_364154 United je očekivano loš, odavno su propali kao klub, nije to više ni do kvalitete igrača ni trenera dublji su tu problemi. Tottenham nisam očekivao da će ovako propast, al eto, kombinacija ozljeda i Ange-ove tvrdoglavosti "my way or now way" ih je dovele tu gdje je su. Al eto ako osvoji EL ostvarit će se ona njegova izjava "I always win things in second season" kojoj su se svi smijali Prijavi
17. maj 2025.1 god. Popularna objava comment_364302 Prvi trofej za Palace u historiji, svaka čast https://youtu.be/ewl0VfRR2Nk?si=ozmPEQo7mFs-uqfC Prijavi
17. maj 2025.1 god. comment_364303 Veliki respekt, zaslužili su. Ove sezone ih je gušt gledati. Prodali Olisea i opet dobri, nije to lahko. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.