Jump to content

BT14

Član foruma
 • Posts

  2,953
 • Joined

 • Last visited

 • Donations

  0.00 USD 

Profile Information

 • Spol
  Male

Lokacija

 • Lokacija
  Nepoznata

Recent Profile Visitors

1,030 profile views
 1. Po meni je Enzo malo pao u posljednje vrijeme, vjerovatno je izmoren tako da i on da odmori malo umjesto Gallaghera nije van pameti. Jackson zabija golove, ali mu igra generalno nije nešto tako da i Nkunku u špicu je isto opcija.
 2. BT14

  #24 Reece James

  Povrijedio se opet bice out otprilike mjesec dana.
 3. BT14

  #45 Romeo Lavia

  Navodno klicko je srbin.
 4. S tri štopera bude li izašao, nemojte džaba ni gledati.
 5. Kreno na termin fudbala, sretnem lika navijač Čelzija, kaže greška što nismo vratili Lukakua u ekipu kad se nisam usro od muke.
 6. Treba imati strpljenja, sve je to dio projekta.
 7. Ma ćeraj na polje pamuka. "Eto samo da ovo popravi, i ovo jos malo i imamo napadača za narednih 10 godina." Goni se ba nazad u etiopiju, eritreju iz koje god vukojebine da si.
 8. Od Lamparda pa na ovamo se ta prica vrti. Nek se gone u pičku materinu i on i projekt i cijela ekipa, na terenu i van njega. Nikakva podrška, milijardu skršeno i čekamo tu lijepu igru, treba čekati Sudnji dan da dođemo do tog prihvatljivog nivoa, a ne do nivoa gdje ćemo mi da se borimo za titule. Otkaz bi mu odmah dao izađe li sljedeću sa tri štopera,majmun imbecilni, luzer iz Tottenhama.
 9. Ma jebo vam pas mater, za sve uključene u ovom transferu. Ko je ovaj isprdak za 45 miliona, jebo te i Todd i svako ko dade za ovog 45 miliona. Olisea trebali dovesti za 35, neko ko se vec dokazao u PL, u slabijoj ekipi i nekom padne napamet za ovog dati 45 miliona. Može postat šta hoće, ali u ovom trenutku dati za njega 45 miliona funti je maloumna odluka.
 10. Trenutno ne možemo govoriti ništa o ambicioznosti Todda i ekipe jer je to dogovoreno ulaganje kako bi oni dobili klub za debelo manju cijenu. Druga stvar, mi već ovdje uveliko pišemo o poslovanju u skladu s FFPom i onda se postavlja pitanje, koliko tih mladih talenata ćemo, kada uspiju, uopšte zadržati,a koliko ćemo koristiti za peglanje knjiga. Na kraju krajeva možda će i služiti kao dobre investicije Toddu i ekipi i na njima zarađivati sebi keš. Još smo mi u mutnoj vodi. Pitanje je i da li Pochettino ili neko drugi da se s Pepom bori za trofeje u Engleskoj jer ne vidim gdje bi Pepu mogao sljedeći korak biti. Dok u Serie A ne dođe neko imućan, i općenito dok se Serie A ne digne na neki veći nivo ja ne vidim njega bilo gdje drugo nego u Cityu.
 11. Sad ce on special oneu donijeti scudetto.
 12. BT14

  #8 Enzo Fernandez

  Carney i Nkunku jesu AM, ali su se povrijedili do 3. kola.
 13. BT14

  #8 Enzo Fernandez

  Caicedo i jeste doveden kao neki dm koji neće da poklekne pred pritiskom i proda loptu. I ne znam šta smatrate pod vođenjem igre, 6ica je tu samo da gurne loptu prema naprijed, ne da izbaci pola protivničke ekipe. I prošle godine uz svu Enzovu brilijantnost prema naprijed, vise puta smo svjedocili njegovim nedostacima kad su u pitanju defanzivni zadaci.Tako da po meni Caicedo i Enzo su na dobrim pozicijama samo da se jos koji igrač stavi u napad. Problem je isključivo u nedostatku opcija naprijed, imamo viška igrača u odbrani. Protiv sve tri ekipe, sem prvih 25 minuta protiv Liverpoola, smo bili i više nego solidni u odbrani. Individualne greške su nas koštale i loš golman naravno. Formacija mi u suštini izgleda kao 3-4-1-2 gdje se ovaj 1 spušta (Carney, Enzo) po loptu i pokušava nešto kreirati. Chilwell je katastrofa, a svi znamo kako može opasan biti kad je u formi.
 14. BT14

  #8 Enzo Fernandez

  Ne znam odakle vam ideja da je to Enzova zamisao. Prije bih rekao da je to Pochova neka ideja dok se ne kupi ta prava 10ka jer Enzo najvise umije sa loptom.
 15. Fali mu saigrača u napadu, po meni u fazi napada ovo izgleda 7-3 formacija. Sterling i on u špicu, Gallagher i Enzo se ponekad priključe.
×
×
 • Create New...