17. august 2024.2 god. comment_357417 VAR se opet ne koristi na pravi nacin, danas bezveze crveni karton Newcastleu bukvalno bez kontakta, sudija nije iso ni pogledati VAR. Prijavi
17. august 2024.2 god. comment_357419 Top 4 1. Arsenal 2. City 3. Liverpool 4. United. Ocekujem opet borbu Arsenala i Citya za prvo mjesto, ali mislim da ce ovo biti sigurno Arsenalova sezona. Bez obzira kakav City ima mentalitet, ali mora jedna sezona doci kada ce jednostavno i oni popustiti a to ce ova sigurno biti. Liverpoolu trece mjesto samo zbog novog trenera, mogli bi i oni skakati na drugo mjesto i padati na cetvrto. Usrani United ostankom Haga bi trebali biti stabilnija ekipa + na to kad se doda jos njihova sreca eto cetvrtog mjesta. Sto se ostalih tice, tesko je tu predvidjeti, najvise radi nekonzistentnosti. Sto se nas tice, moja maximalna ocekivanja su 5 ili 6 mjesto. Preko vise toga je nerealno ocekivati, ali ne i nemoguce da i nas sreca posluzi kao United prosle sezone pa da upadnemo u top 4. Ekipa i dalje ne zabija golove, pogotovo ne one sanse koje bi mogli smatrati da bi trebali rutinski rijesavati, dosta se maše šanse i onda odbrana koja apsolutno nije nista pokazala tokom priprema i vjerojatno i napravila dodatnu pometnju u Marescinim planovima pa me ne bi cudilo da zbog toga jednostavno budemo morali praviti kompromis u taktici da ekipa igra vise defanzivnije nego ofanzivnije kako bi mi to zeljeli. Zivi bili pa vidjeli. Prijavi
19. august 2024.2 god. comment_357501 Pa 30% ovih igra ili za akademiju. sveukupno 50% ce otici na posudbu ili jednostavno ostati u u21 kao Taurianien, Anjorin besplatno ili za koju hiljadu, Humphreys je vec otisao i dobijene su pare.. I da, Untied je napravio ogromnu gresku sto je dao debilu Ten Hagu jos jednu priliku, jer je trener kurac, a i nema nikakvog stila osim sta Bruno odradi. Lik je neznalica i nece sigurno biti u top 4, osim ako ekipe bas budu bolesno retardirane. Prijavi
21. august 2024.2 god. comment_357575 Definitivno Highlight prvog kola, okršaj Jamie Vardya i yidsovi navijača, kako im pokaziva da ima osvojeno jedno prvenstvo, a oni krompir nulu ❤️ 😂 Prijavi
22. august 2024.2 god. comment_357621 Nadam se da nije kasno za ovaj prediction ipak je tek jedno kolo prošlo 1. Man City 2. Arsenal 3. Liverpool 4. Newcastle 5. Tottenham 6. Chelsea 7. Man United 8. Villa 9. West Ham 10. Brighton 11. Bournemouth 12. Palace 13. Fulham 14. Everton 15. Forrest 16. Brentford 17. Leicester 18. Wolwes 19. Ipswich 20. Southampton Prijavi
22. august 2024.2 god. comment_357625 Nema, zakasnio si, ne mozes nikako u takvoj prednosti biti. Prijavi
22. august 2024.2 god. comment_357632 Pošto ti prognoza ne odudara značajno od svih ostalih prognoza onda ćemo uvažiti. Nisi zloupotrijebio rezultate prvog kola. Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358027 Drugi žuti, uzeo ga Veltman na iskustvo, bezveze ga napucao. Prethodno Joao Pedro nije dobio karton za nabijanje lopte što navijači Arsenala zamjeraju sudiji zbog nedoslijednosti (s pravom). Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358044 Everton do 87 vodio 2:0 i u 97 izgubio 2:3, ne gine im campionsip, treba im uzeti Picforda na vrijeme. Prijavi
1. septembar 2024.2 god. comment_358070 14 hours ago, Zemo said: Everton do 87 vodio 2:0 i u 97 izgubio 2:3, ne gine im campionsip, treba im uzeti Picforda na vrijeme. Jel to sad postalo pozeljno da golman primi 3 gola da bi ga mi ugrabili? Prijavi
1. septembar 2024.2 god. comment_358110 Gledam golove Liverpoola. Sa kakvom lakocom i bez ikakvog kompliciranja zabise golove. Prijavi
1. septembar 2024.2 god. comment_358118 Onaj osjećaj kad znaš da je United u kurčevitom kanalu i da su imali gori raspored od nas. A mi imamo samo bod više od njih. Prijavi
1. septembar 2024.2 god. comment_358119 21 minutes ago, reLo said: Onaj osjećaj kad znaš da je United u kurčevitom kanalu i da su imali gori raspored od nas. A mi imamo samo bod više od njih. Nije bas tacno. Chelsea - City, Wolves, Palace United - Fulham, Brighton, Liverpool Prijavi
1. septembar 2024.2 god. Popularna objava comment_358125 Hamcine operatore razumijem >, < i ==, programerski jebiga. Ovo kod Rela blage nemam sta je #= Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.