28. maj 2025.1 god. comment_364634 Zabavno se rugat Arsenalu, al nažalost ne možemo, polufinale LP je veći uspjeh od svih tih trofeja (izuzev Liverpoola) Prijavi
28. maj 2025.1 god. comment_364639 Ok, onda najbolje se ni ne plasirati u LP, lipo svake godine igrat konferencijsku i osvajati trofeje do mile volje. Prijavi
29. maj 2025.1 god. comment_364648 Dobro je da su prestali da slave "st totteringham's day" ili ja nisam primetio pardon, pa oni čak imaju i internet stranicu posvećenu tome When is St. Totteringham's Day? - 2024/2025 Season Prijavi
30. maj 2025.1 god. comment_364736 Isplati se igracina, odlaskom Alonsa vjerovatno ce vecina igraca Leverkusena otici. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364738 Liverpool dovede Frimponga sa stabilnim ugovorom za 35 milijuna eura. Mi toliko dajemo za no name igrače, Frimpong si je ipak neko ime stvorio. Mada ne bih stavio ruku u vatru da će biti neka klasa, možda i bude, ali lako moguće da će biti Wan-Bissaka 2. Iz Bayera odlaze Frimpong, Tah, Wirtz, Grimaldi, ali sve će to nadoknaditi jer su potpisali ten Haga, a i imati će love ko blata. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364739 8 hours ago, Zemo said: Isplati se igracina, odlaskom Alonsa vjerovatno ce vecina igraca Leverkusena otici. Zavisi sve, meni je to rizik veliki. Palmer, Estevao, Paez, Santos su igraci koji su zajedno kostali ko sam Wirtz. Takodjer eno Cherki ce doci u City za 40m, nisam siguran je Wirtz uopste bolji od Cherkija kamoli 3x koliko kosta vise. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364775 19 hours ago, Geremi said: Liverpool dovede Frimponga sa stabilnim ugovorom za 35 milijuna eura. Mi toliko dajemo za no name igrače, Frimpong si je ipak neko ime stvorio. Mada ne bih stavio ruku u vatru da će biti neka klasa, možda i bude, ali lako moguće da će biti Wan-Bissaka 2. Iz Bayera odlaze Frimpong, Tah, Wirtz, Grimaldi, ali sve će to nadoknaditi jer su potpisali ten Haga, a i imati će love ko blata. Wan Bissaka sigurno ne. Lik je katastrofa u odbrani, cak gori i od Trenta, to je bilo tesko pronaci. Prijavi
1. juni 2025.1 god. comment_364779 Ne bih dao ruku u vatru da s vremenom i Frimpong neće biti proglašen promašajem. Prijavi
2. juni 2025.1 god. comment_364805 United se pravo dobro pojacava za sad. Cunha i evo Mbeumo. Prijavi
2. juni 2025.1 god. comment_364807 Mbeumo odlicno pojacanje ako ga dovedu. Nasi sanchu i gittensa hoce a ova zvijer dostupna Prijavi
2. juni 2025.1 god. comment_364808 Sad bi uzeo Mbeuma a dao bilo koga od nasih ofanzivaca osim Palmera. Prijavi
2. juni 2025.1 god. comment_364809 United može dovesti ovakve igrače jer će ovom liku bez problema pljunuti 200k sedmično. Mi bismo mu ponudili 70. Prijavi
2. juni 2025.1 god. comment_364810 7 minutes ago, reLo said: United može dovesti ovakve igrače jer će ovom liku bez problema pljunuti 200k sedmično. Mi bismo mu ponudili 70. Al zato 7 godina ugovor plus mogucnost produzit jos 3 ako zabije 2 gola Prijavi
5. juni 2025.1 god. comment_364916 United radi dobro i pametno, po mom guštu. Napravit će rebuild sa mlađim igračima, koji su se dokazali u manjim klubovima. Cunha, Mbuemo, Gyokeres i Semenyo. To je jako ozbiljan napad, a možda i letva Hojlund proradi. Prijavi
6. juni 2025.1 god. comment_364926 Polako, prvo moraju da ih dovedu, nesto ne vjerujem da ce uspjeti. Cak i pored njih odbrana je rasulo, tako da dzaba sve. Prijavi
18. juni 2025.1 god. comment_365256 Ne bi me čudilo da ako Arsenal ne dovede napadača, da ih možda mi predjemo na tabeli na kraju prvenstva. Prijavi
26. juni 2025.1 god. comment_365393 City i Liverpool su se bas ozbiljno pojacali i podigli ljestvicu. A nije ni juni zavrsio. Ona taktika cekanja da odu Guardiola i Klopp pa da se nesto pokusa napraviti u Premiershipu pokazuje se kao totalna katastrofa. Nismo skoro 10 godina bili ni u borbi za titulu, a prema trenutnoj igri necemo biti jos dugo. Prijavi
26. juni 2025.1 god. comment_365394 Krajem septembra ce se moci reci ko je se zapravo pojacao i ko je zapravo pojacanje. Meni je recimo 150 miliona za Wirtza bolesno, ok kvalitetan igrac, ali sve preko recimo 80 miliona za njega mi je previse. Arnold i Robertson su bili okosnica Liverpoola dugo godina, koliko je Arnold doprinosio prema napred kao bek je brutalno, tesko je takve igrace zamjenit, vidjet cemo uglavnom. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.