Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

15 minutes ago, diablo_bih said:

Pa vec Ange pozdravio srdacno navijace Tottenhama, zadnji mec idu izgubiti, jer nemaju sanse za top 4 vjerovatno.

Kako nemaju ako Villa veceras izgubi? Eventualnom pobjedom dosli bi na -1 Ville u zadnje kolo.

Wolvesi predlozili da se ukine VAR od iduce sezone a ostali ce glasati uskoro. 2/3 klubova mora biti za da bi proslo.

Ovo bi po meni bilo katastrofalno i ogroman korak unazad. VAR tehnologija je jedna od najboljih promjena u modernom fudbalu. Sprijecila je toliko gresaka, ispravila nepravdi i doprinijela postenijem sportskom nadmetanju. 

To sto engleske sudije ne znaju ni tako odlicnu stvar da koriste, to je njihov problem a ne problem VARa. Uzasno ce biti ako ukinu VAR gledati ponovo bravure sudija na terenu.

• Popularna objava

To je isto kao kad bi ljudi od države tražili da ukine internet jer neko nekoga maltretira online. To što neko nešto ne zna da koristi tehnologiju ili je zloupotrebljava ne znači da ona ne valja. U tim sudijskim krugovima u Engleskoj postoji i puno gluposti. Kada je prošle sezone u drugom kolu Romero povlačio Cucurellu za kosu VAR nije reagovao. Mike Dean, koji je tada bio VAR, je kasnije izjavio da nije htio zvati glavnog sudiju da ga ne bi ponižavao, ispravljao i rušio mu autoritet. 

Pazi ti maloumnika ukidaju tehnologiju a ne onoga ko je loše koristi i ne zna da je upotrijebi na pravi način. Svašta će čovjek čuti od ovih engleza, posebna sorta maloumnosti... Ako ukinu VAR sledeće sezone i budu sudili kao što su ove ona će se svi složiti da se tehnologija opet vrati. To što neko ne zna povući linije za offside, čovjek koji gleda usporeni snimak vidi/ ne vidi očigledan faul to je sve ljudski faktor, tehnologija tu nije ništa skrivila...

1 hour ago, hamco said:

Roberto De Zerbi protiv Uniteda zadnji mec na klupi kao trener Brightona. Zvanicno klub potvrdio.

Nada zadnja umire.... 

Za koga navijaš sutra? 😂

• Popularna objava

Jarane ak sad daju otkaz i dovedu pottera vol. 2 onda treba nas ugasit.

Znaci kroz sezonu je bilo minimum 5 puta situacija gdje ne bi niko zajauko da su mu dali otkaz, a sad kad su poceli kao igrat i pobjede redat da ga posalju ne bi mogao progutat

Salu na stranu, realno nisam za otkaz Pochetinu nakon ovih meceva na kraju sezone. Sutra jos ako bog da da pobjedimo i da zaigramo u LE i od mene pohvale i podrska za narednu sezonu.

Najozbiljnije to mislim. 

Ali zaista ne mijenjam misljenje o De Zerbiju. On je jedan od najboljih trenera danasnjice a to sto je prosle sezone bio 6. i igrao iznad prosjecno dobro sa relativno prosjecnom ekipom i podigao standarde ne znaci da je ove sezone los ako je 10 ili 11 na tabeli.

Cim preuzme bolji klub sa boljim igracima pokazat ce zapravo zasto ga velika vecina klubova trazi.

2 hours ago, soxx said:

Ma haman je de zerbi dobio nogu u brightonu. Mogao bi on bez posla biti neko vrijeme

Nije tacno. Alex Cork je izjavio da je razlaz bio zajednicki dogovoren zbog suprotnih vizija RDZ i Brightona. U prevodu, RDZ zeli kvalitetnije igrace na ljeto.

Milan, Barcelona, Bayern, United, pa cak i Chelsea su ekipe gdje bi RDZ mogao biti vec od ljeta.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.