3. decembar 2023.2 god. comment_350189 Zabiše još dva ništa puno lošija od ova dva. Takvi golovi se dese jednom u 100 utakmica. Ovaj Sheffield se nametnuo kao favorit za ispadanje. Pet komada u gostima od Burnleya i 3 na svom terenu od Bournemoutha. Prijavi
3. decembar 2023.2 god. comment_350192 Jebiga kad ide ide, kad imas srece sve ide na tvoj mlin. U tome prednjaci United. Jucer 22 8 sutevi za Newcastle, satrali ih ali United ziv do zadnje minute gdje su mogli i izjednaciti da Megvajer nije bio u offside. Mi bi primili 3 4 komada hladno. Ali sve je to neki proces ucenja ili sta ja znam. Vjerujem da ce se ovaj manjak srece negdje nekad vratiti. Prijavi
3. decembar 2023.2 god. comment_350198 SKANDALOZNA ODLUKA. Ajd da je bilo blizu offsidea pa da covjek i razumije... Prijavi
3. decembar 2023.2 god. comment_350199 Vjerovatno pomislio da je offside pa veli da im da barem faul. Jbg razumijem sudiju donekle. Prijavi
9. decembar 2023.2 god. comment_350447 City je u krizi, ne sjećam se kad smo zadnji put imali čak tri ekipe u borbi za titulu, možda i 4... Kakva su vaša očekivanja i želje? Ja i dalje mislim da je City glavni favorit, kad Rodri, Stones i KDB budu opet spremni i u formi, oni lako mogu uć u niz od 10-15 pobjeda za redom s čim nitko u ligi ne može držati ritam. Arsenal izgleda najbolje, al prije bi se kladio na Liverpool, Arsenal ko Arsenal će nešto zasrat. Što se tiče želja, naviše bih volio da osvoji Aston Villa 🙂 kako je to nerealno, bilo tko osim omraženog Arsenala, blagu bih prednost tu ipak dao Liverpoolu da se malo razbije dominacija Citya... Prijavi
16. decembar 2023.2 god. comment_350711 City u 6 utakmica samo jedna pobjeda i to protiv Lutona, definitivno im ne cvjetaju ruze. Prijavi
17. decembar 2023.2 god. comment_350725 Ovaj Antony iz Mancestera je takvo smece od igraca. 100 miliona su oni to govno platili. Prijavi
17. decembar 2023.2 god. Popularna objava comment_350727 Na osnovu viđenog izdvaja se nekoliko grupa timova. Mislim da titulu može osvojiti jedan od ova tri kluba: Arsenal, Liverpool, Manchester City (abecednim i azbučnim redom). City će da se sastavi prije ili kasnije. Haaland će se vratiti na 100%, De Bruyne će se oporaviti, Rodri neće izbivati sa terena i krenut će ona njihova serija. Liverpool i Arsenal moraju iskoristiti ovaj trenutak da stvore bodovnu zalihu. Moguće je i da će City manje zapinjati ako pred kraj sezone bude prevelik zaostatak. Iako nisu jaki kao prethodnih sezona, još uvijek su tim broj jedan u ligi. Svi su oni šampionski materijal, znaju preokrenuti utakmicu, znaju ružno pobijediti, a imaju i igru i kvalitet. Za Aston Villu bih rekao da neće moći izdržati u ovom ritmu do kraja sezone. Igrao je i Leicester ovako u one dvije sezone kad su na kraju sa trećeg spadali na peta mjesta. Mislim da su bliže da ponove te Leicesterove uspjehe, sa mogućim osvajanjem trofeja u Europi. Vidim ih u grupi timova koji će zauzeti naredna tri mjesta koja vode u Europu. U tu grupu bih pridodao Newcastle i Tottenham. To su timovi koji su dobri, ali ipak nedovoljno kvalitetni za najviši domet. Treća grupa tim(ova) je Manchester United. Oni ne mogu nijedan jači tim da dobiju, ali redovno pobjeđuju ove slabije. Iako po kvaliteti igre možda nisu ni za top 10 oni skupljaju bodove i znaju pobijediti iz ničega. U narednoj grupi timove se nalazimo mi zajedno sa West Hamom i Brightonom. To su ekipe koje mogu pobijediti svakoga i izgubiti od svakoga. Brighton to postiže tako što se nadigrava sa svakim, West Ham tako što se ne nadigrava ni sa kim, a mi još uvijek nemamo neki prepoznatljiv način igranja pa u nedostatku bilo kakve konstante možemo svašta da uradimo. Razlika je i ta što Brighton baš nema kadar na nivou nas i West Hama. Svaka od ovih ekipa može ući u neku seriju rezultata i ugrabiti mjesto u Europi kroz ligu. Na dnu su sve tri novajlije favoriti za povratak tamo odakle su došli, Brentford ne mogu zamisliti kako ispada, a svi ostali bi vjerovatno bili kandidati za ispadanje da nema ove trojke. Prijavi
17. decembar 2023.2 god. Popularna objava comment_350728 Fino napisano @Adi, tačno je šteta što ne pišeš profesionalno za neki medij. Prijavi
18. decembar 2023.2 god. comment_350733 Ekstremno dosadno kolo da budem iskren, ni jedna utakmica ništa posebno donijela nije. Događaj koji će se pamtiti je to što je kapiten Lutona završio u bolnici i to je to. Samo me interesuje kako li će maloumni FA engleski zaključiti tu utakmicu, prije svega mislim da se nije trebala prekinuti skroz, mogli su odigrati još 25 minuta. Još bolje će biti ako maloumnici odluče da se utakmica odigra od prve minute... Prijavi
18. decembar 2023.2 god. Popularna objava comment_350754 Ne znam je li im se ikad desila slična situacija. Sjećam se da se Muamba srušio u FA Kupu, bilo je neriješeno u tom trenutku i registrovali su je kao neriješenu da se igra revanš na drugom stadionu. 20 hours ago, ker said: Fino napisano @Adi, tačno je šteta što ne pišeš profesionalno za neki medij. Balkan Chelsea Supporters Club forum je najjači medij. Prijavi
23. decembar 2023.2 god. comment_350880 Jeste vidjeli za sta je Boly dobio drugi zuti i crveni karton danas? Nije ni faul bio. Jos sudija na 5 metara stoji. Pa ove engleske sudije su takve neznalice da je to za ne vjerovati. PS sjajna 2 gola glavom Solankea, odavno nisam bolja 2 skoka i udarca vidio Prijavi
26. decembar 2023.2 god. Popularna objava comment_350999 Pogledajte zavrsnicu kod golova, posebno kod ovog drugog. Ja placem kad vidim da Wood ovako jednostavno zavrsava prilike a nasi napadaci se ofiraju. U prvoj situaciji bi se Jackson zabio u stopera, a u drugoj bi pogodio golmana, sto posto. Ne moras biti ni neki dribler samo zavrsaji dobre prilike i imas ces barem 15 golova u sezoni. Place mi se kad vidim kako je ovo jednostavno a opet tako tesko. Prijavi
26. decembar 2023.2 god. comment_351000 Jebo golove, Howe će dobiti otkaz nakon ovoga i treba ga dovesti umjesto Pocha. Prijavi
26. decembar 2023.2 god. Popularna objava comment_351007 Andoni Iraola, bivai igrac Atletic Bilbao-a sad trener Bournemoutha bez ikakvog iskustva(prosle godine Vallecano) u Premiershipu ne prica o neiskustvu ili mladim igracima i sa poprilicno losim igracima je 3 boda ispred Chelsea. Prijavi
26. decembar 2023.2 god. comment_351008 39 minutes ago, hamco said: Andoni Iraola, bivai igrac Atletic Bilbao-a sad trener Bournemoutha bez ikakvog iskustva(prosle godine Vallecano) u Premiershipu ne prica o neiskustvu ili mladim igracima i sa poprilicno losim igracima je 3 boda ispred Chelsea. Prvih 9 utakmica nisu imali pobjedu, bio je prvi favoriti za otkaz (zasluzen).Po stampi je vec bio bivsi. Pruzili su mu sansu, imali strpljenje i sada su ekipa u najboljoj formi, u zadnjih 7 utakmica imaju osvojenih 19 bodova od mogucih 21. Tako da ima nesto i do strpljenja (uopste ne povlacim paralelu s nasim klubom i trenerom, samo kazem). Prijavi
26. decembar 2023.2 god. comment_351009 5 hours ago, reLo said: Jebo golove, Howe će dobiti otkaz nakon ovoga i treba ga dovesti umjesto Pocha. Pa kad prvi put odigra bunker ko protiv nas u kupu... Prijavi
27. decembar 2023.2 god. comment_351014 Newcastle ne igra neki prelijep fudbal, samo imaju sistem. Prije svega te ubiju na terenu pa onda ide sve ostalo. Ovaj pad je bio očekivan, uzela je Liga šampiona svoje, pogotovo ona grupa u kojoj su oni bili, također učestale povrede i ova suspenzija Tonalia im nije pomogla. Uvijek nešto čudno na ovaj boxing day i rezultati juče, nigdje veze sa vezom Prijavi
31. decembar 2023.2 god. comment_351212 Luton zabio vise golova od Uniteda, kako sramotna ekipa, a opet ispred nas 3 boda nekako. Prijavi
11. januar 2024.2 god. comment_351631 Iako su svi igrači već davno otišli na Kup Nacija i Azijski Kup, Onana još uvijek nije. Branio je u kupu, a branit će i protiv Tottenhama te propustiti prvu utakmicu Kameruna na prvenstvu. Jedini klub koji je veći putujući cirkus od nas trenutno. Prijavi
11. januar 2024.2 god. comment_351636 2 hours ago, Adi said: Jedini klub koji je veći putujući cirkus od nas trenutno. Konkretno zasto to kazes zbog ove odluke? Meni bas naprotiv, smatrali da im je veoma bitan u toj utakmici i uspjeli dogovoriti sa Fudbalskim savezom Kameruna da brani jos ovo kolo pa onda da ide. Respect i za njega kad je prihvatio tako nesto, da brani 2 utakmice u 24 sata. Malo koji placenik bi danas pristao na tako nesto. Prijavi
11. januar 2024.2 god. comment_351640 Pa neće igrati dvije utakmice za 24 sata, propustit će utakmicu za Kamerun. Bitan je i Salah za Liverpool i Son za Tottenham, pa ih se neće maksimalno cijediti. Igrač treba da ide na pripreme svoje reprezentacije, a ima za United ko da brani: Altay kojeg su kupili i još mu ni minute nisu dali i iskusni Tom Heaton. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.