12. januar 2024.2 god. comment_351644 A inače im je Onana tako bitan da ne mogu bez njega. Bukvalno im je više bodova odnio nego odnio. Da je to De Gea, i razumio bih. Prijavi
15. januar 2024.2 god. comment_351786 Po meni nepotrebna i glupa stvar, prvo što na klupi imaš golmana kojeg si doveo i fine pare platio, tu baš ne pokazuješ nikakvog poštovanja prema njemu ali dobro šta očekivati od crnčeta. Druga stvar hajde da je taj Onana neki bitan faktor ili igrač u Unitedu, totalno nebitan i on i njegova igra nogom Prijavi
16. januar 2024.2 god. comment_351852 West Ham ce kurcu pasti dok se ne vrati Paqueta i Bowen, sreca po njih, pa se ne igra puno kola lige sljedeci mjesec. Prijavi
26. januar 2024.2 god. comment_352051 Super vijesti za sve klubove osim Liverpoola. Sta mislite da li sada slijedi pad Liverpoola ili ih novi trener moze zadrzati na ovom nivou? Ko bi ga mogao naslijediti? Prijavi
26. januar 2024.2 god. comment_352053 Ni jedan trener nece biti uspjesan ko Klopp. Da City nije imao Guardiolu, Klopp bi osvojio jos barem 3 titule u domacem prvenstvu. Ipak, smatram da njihov dalje uspjeh zavisi od odabira trenera. Ima nekoliko dobrih kandidata ali neprovjerenih. De Zerbi, Xabi Alonso, Michel, Motta, Italiano i slicni su veoma moderni i dobri treneri ali bez velikog iskustva, pogotovo ovako velikog kluba. Nemam zaista ideju ko bi ih mogao preuzeti, tipujem da ce to biti Xabi Alonso. Ja da sam u upravi Liverpula, to bi bio De Zerbi bez dvojbe. Prijavi
26. januar 2024.2 god. comment_352054 Ja mislim da će propasti kao United onomad nakon Fergusona i kao što će City propasti kada ode Guardiola. Mi nismo nikada imali trenera koji ima takav utjecaj jer ni jedan nije toliko potrajao. I to može biti dobra stvar. Prijavi
26. januar 2024.2 god. comment_352055 Budućnost Liverpoola zavisi od toga kakav igrački kadar ostavlja iza sebe Klopp i kakvog trenera će odabrati kao njegovog nasljednika. Ili jednostavnije, zavisi od toga koliko klub dobro radi. Manchester United je propao zato što klub kao klub donosi loše odluke i zato što je Ferguson iza sebe ostavio istrošene igrače. Npr. Vidić i Ferdinand jedva da su igrali fudbal nakon njegovog odlaska, a slično je i sa nekim drugim nosiocima igre. Nasljednik Moyes - velika greška, kao i nedovoljno ulaganje u godinama prije nego što će Sir da ode. Tek kad su baš dobro propali su počeli da troše kao ludi. Barca nije propala nakon Guardiole jer je iza sebe ostavio još uvijek najbolji igrački kadar na svijetu u dobrim godinama. Brighton nije propao nakon Pottera jer su doveli dobrog trenera koji je dobro iskoristio ono što je imao i dodao nešto svoje što ih je dovelo do još boljih rezultata. Ima još 100 primjera kada se mislilo da ne može bolje nakon odlaska trenera, a bilo je ili bolje ili isto kao prije. E sad, ja bih rekao da je ovaj Liverpool bolje organizovan od tadašnjeg Manchester Uniteda i da je igrački kadar koji ostane dovoljno dobar da ne dođe do ogromnog pada. Van Dijk i Salah su još na najvišem nivou, Trent, Robertson, Alisson, Jota mogu još godinama ovako, a ekipa je osvježena zadnjih godina igračima kao što su Konate, Gakpo, Nunez, Diaz i svi ovi silni veznjaci. Klopp je napravio odličan posao. Učinio je Liverpool ponovo velikim, ponovo relevantnim klubom u Engleskoj i Europi. Da sad dođe neko i osvoji 5 titula to ne bi bilo izvodivo bez Kloppa i njegovog rada. A ni Klopp ne bi mogao ovo da ostvari bez saradnje i podrške kluba. Chelsea bi ga 3 puta otpustio. Prijavi
26. januar 2024.2 god. comment_352060 Samo je problem sto se Salah sto vise spominje da ce otici. Prijavi
26. januar 2024.2 god. comment_352061 Da sam Boehly, poslao bi mu ponudu i rekao da razmisli do kraja sezone. Prijavi
27. januar 2024.2 god. comment_352091 Ma xabi alonso il de zerbi. Ne vidim nikog drugog da bi ih mogao preuzet Jedino pomocnika ovog da ostave De zerbi je slicniji kloppu, energijom al mislim da bi prije xabi napravio dobar posao nego de zerbi. Sta ce de zerbi doc Ebat im mame u svlacionici odmah ce ovi stariji igraci pomislit koji si ti kurac doso ovdje meni se istresat. Xabi je vec legenda liverpula i svjetsko ime u fudbalu, bilo bi tu nekog postovanja Prijavi
27. januar 2024.2 god. comment_352092 Ne mora znacit da bi i jedan od njih jebavali mater, postoji i drugaciji nacin i pristup da iz igraca izvuces najbolje. Ja mislim da bi obojica bili pun pogodak i ko god da im predje napravit ce odlicne rezultate. Obojica su moderni treneri zeljni dominacije na terenu bazirano na napadackom pristupu. Prijavi
27. januar 2024.2 god. comment_352097 Evo i Xavi napusta Barcelonu. Sta mislite o trampi Liverpoola i Barcelone? Prijavi
27. januar 2024.2 god. comment_352098 Rekao je Klopp da nece nikog trenirati narednih godinu dana. Prijavi
27. januar 2024.2 god. comment_352099 Kojim logikom bi Liverpool uzea Xavia koji je u prvom ozbiljnom poslu floppa? Prijavi
27. januar 2024.2 god. comment_352100 10 minutes ago, hamco said: Rekao je Klopp da nece nikog trenirati narednih godinu dana. Mislim da ce posle odmora preuzeti reprezentaciju Nemacke. Prijavi
27. januar 2024.2 god. comment_352104 46 minutes ago, ja13 said: Kojim logikom bi Liverpool uzea Xavia koji je u prvom ozbiljnom poslu floppa? pa ako mene pitas, meni xavi radi sasvim korektan posao u barceloni. u njegovoj prvoj sezoni barca je zavrsila druga, a sezoni poslije su osvojili prvenstvo. pricamo opet o barceloni kojoj je messi bio sve. gubitak takvog igraca je gore kad izgubis dobrog trenera. Prijavi
28. januar 2024.2 god. comment_352105 6 hours ago, Spaha said: pa ako mene pitas, meni xavi radi sasvim korektan posao u barceloni. u njegovoj prvoj sezoni barca je zavrsila druga, a sezoni poslije su osvojili prvenstvo. pricamo opet o barceloni kojoj je messi bio sve. gubitak takvog igraca je gore kad izgubis dobrog trenera. Nisi ti gledao Barcu vidi se to vala bas dobro. Xavi im je najgori trener u novijoj historiji. Sto se tice Xabija, eh to je vec druga prica, mislim da bi se on odlicno uklopio u Liverpool, ali poznavajuci Liverpool, dovest ce jedno 3, 4 trenera koji su ocajni, pa onda mozda dovesti nekoga kao Xabija. Prijavi
28. januar 2024.2 god. comment_352116 Ne gledam Barcu pa ne znam, al po onome što čitam u početku je to bilo ok, al se u zadnje vrijeme pogubio i više nema ni igre ni rezultata. Kako god, ne vidim poveznicu po kojoj bi ga Liverpool doveo. Očigledno nije napravio neki ludo dobar posao u Barci pa da se sad svi otimaju za njega, i dalje je relativno trenerski početnik a nema nikakvu poveznicu ni s klubom ni s Engleskom općenito. Meni se čini najvjerojatnija opcija Xabi jer je trenutno najravikanije ime, a pritom je klupska legenda. Drugi je De Zerbi, njemu bi naše iskustvo s Potterom moglo smanjit šanse. Tu je još i Kloppov pomoćnik Pep Lijnders koji se dosta spominje u medijima i za kojega je Klopp izjavia da je spreman da nastavi posao, i za njega bi reka da ima više šanse od Xavia. Prijavi
28. januar 2024.2 god. comment_352118 Pep Lijnders napušta Liverpool skupa sa Kloppom. Xavi nije napravio neki previše dobar posao sa Barcom da bi se otimali veliki klubovi za njega. Napušta klub a iza sebe ostavlja nedovršen posao. Od ovih trenera u usponu Alonso u Liverpool ima najviše smisla, kao i Thiago Motta u Barcu. Ne treba zanemariti ni to da bi Nagelsmann trebao biti slobodan poslije Eura. Prijavi
28. januar 2024.2 god. comment_352121 Lijndersa bi trebalo pojuriti da se pojaca strucni stab. Prijavi
29. januar 2024.2 god. comment_352138 Ma kakav Xavi crni, njegova barsa nikada nije igrala, samo su ih medijski naduvavali kao i svake godine... Imali su taj neki niz dobrih rezultata, bile su to pobjede ali često sa jednim golom razlike, ništa specijalno, nikakvu oni igru imali nisu, bezveze ekipa... Prijavi
2. mart 2024.2 god. comment_353297 Kao da su smanjili tekme u terminu subota 13.30, što je ranije bila konstanta. Prijavi
2. mart 2024.2 god. comment_353300 2 hours ago, reLo said: Kao da su smanjili tekme u terminu subota 13.30, što je ranije bila konstanta. Meni bas fale ove utakmice u 13 i 30, to mi je najdrazi termin. Ne znam zasto su to uradili. Prijavi
2. mart 2024.2 god. comment_353305 Sve ih je manje jer se Klopp i ekipa stalno žale kako moraju tako rano da igraju, kao umor i to, pa liga pomalo popušta pod pritiskom. Ali ne vidim nijedan razlog da recimo utakmica Everton - West Ham ne bude u tom terminu jer ni jedni ni drugi nisu igrali kup tokom sedmice. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.