25. oktobar 2023.2 god. comment_349641 Ma neka osvoje. Sramota je da se City osvaja kad god im se digne. Ovakva dominacija i nedostatak konkurencije nije bilo ni u Fergusonovoj eri. Prijavi
30. oktobar 2023.2 god. comment_349705 20 minutes ago, Wisey said: Kakva trenerska ubleha je Ten Haag. Kaze ne moze igrati isti fudbal u Unitedu kao sto je igrao sa Ajaxom. Ruku na srce, samo je ulupao 400 miliona na svoje transfere, mozda da je 800 miliona onda bi igrao. Prijavi
30. oktobar 2023.2 god. comment_349706 Poch ne može ni s milijardu hehe. Ten Haag je toliko strog izgleda da to izaziva kontraefekat. Prijavi
30. oktobar 2023.2 god. comment_349708 18 minutes ago, soxx said: Koliko su losi i opet bolji od nas A realno samo bodovno, igrom su daleko od nas. Takodjer nasa ekipa je veoma mlada i za ocekivati je da budemo bolji vremenom. Kod njih je zaista rasulo i vjerujem da ovo sto relo kaze, vec se nazire kraj Ten Haagu i to da su mu igraci okrenuli ledja. Vidjet cemo ali misljenja sam da su oni u vecoj dubiozi od nas. Prijavi
30. oktobar 2023.2 god. Popularna objava comment_349709 Oba kluba su u nekim čudnim govnima u zadnjih par sezona. Prvo mi se činilo da je United u velikoj dubiozi, mnogo većoj nego mi i bilo je tako, godinama, od odlaska Fergusona nisu nam bili konkurenti nigdje, znali su završiti ispred nas u ligi ali opet mi smo ti koji su uzimali trofeje na svim poljima. Onda je nakon rasula kod nas i odlaska Romana i svih promijena prošle sezone izgledalo kao da su oni ti koji su stali na noge, imali su neku igru pod Ten Haagom, nešto se kao i kreiralo ali evo već ove sezone im sve pada u vodu. Primarni problem po meni je ponašanje pojedinaca, doveli su ljude sa takvim mentalnim sklopom da ništa drugo ne možeš ni očekivati. Počevši od Greenwoodove suspenzije od prije par godina, ništa naučili nisu. Gledam samo ponašanja Sancha, Garnacha, Anthonya, sve same seljačine i idioti, pravi majmuni bez mozga. Sinoć baš, Anthony ulazi u igru zadnjih 10ak minuta i prva stvar što uradi je pobije se na terenu bez ikakvog razloga i prije toga vidiš ga na klupi negoduje, odmahuje, dakle ne poštuje selekciju menadžera i poteze koje on vuče. Sve u svemu skup mnogo loših individua i jako loša igra na terenu od njih i nije mi žao toga, još samo sreća ova mrtva da ih napusti i to je to. Što se nas tiče, nama samo da krene realizacija i postizanje golova, to o čemu trubimo već godinama unazad, samo to kad bi nam krenulo kako treba druga bi se priča pričala Prijavi
30. oktobar 2023.2 god. comment_349710 Nama kad malo ne ide potonemo do 10. mjesta i svima je jasno da nismo na dobrom putu. Oni nikako da potonu, održavaju se na čudne načine u kakvom-takvom vrhu tabele i povremeno se stvara privid da su stvari na svom mjestu. U zadnjih 5 godina su dva puta bili drugi na kraju sezone, mi nijednom, a sve vrijeme su u gorem stanju od nas. Prijavi
3. novembar 2023.2 god. comment_349752 Ode celavac u Championship, zasluzeno. Nadam se da ces ih jos zadesiti ovakva sudbina. Prijavi
3. novembar 2023.2 god. comment_349753 Mamicu mu jebem ćelavu, verovatno će imati diskreciono pravo da nam sudi protiv Liverpula Prijavi
6. novembar 2023.2 god. comment_349755 Čudan vikend pravo u Engleskoj, remi Liverpoola, poraz Arsenala i ponovo nafaka Uniteda (to je jedino standard) pored toga neočekivan poraz Ville i pobjeda Sheffielda. Poslednja utakmica kola derbi sa Tottenhamom od kojeg ne znam šta da očekujem, jedino čemu se nadam je da neće biti dosadna utakmica i izgubljenih 2 sata života i živaca Prijavi
10. novembar 2023.2 god. comment_349853 Vrate ga u Championship tamo odsudi kriminalno i onda dobije derbi kola da sudi u Premiershipu, mislim da bi englezi trebali ozbiljno da razmisle o sudijama iz drugih zemalja. Na terenu te pogotovo u VAR sobi Prijavi
11. novembar 2023.2 god. comment_349865 19 hours ago, Kun Aguer0 said: Vrate ga u Championship tamo odsudi kriminalno i onda dobije derbi kola da sudi u Premiershipu, mislim da bi englezi trebali ozbiljno da razmisle o sudijama iz drugih zemalja. Na terenu te pogotovo u VAR sobi Uzeli su iz Australije ove sezone, Coota ja mislim, onako sudija. Prijavi
22. novembar 2023.2 god. comment_350052 Tottenham 'could face potential points deduction' over transfer that happened 15 years ago. Prijavi
22. novembar 2023.2 god. comment_350054 9 hours ago, soxx said: Tottenham 'could face potential points deduction' over transfer that happened 15 years ago. Uzeli bi im trofeje, ali nemaju šta Prijavi
28. novembar 2023.2 god. comment_350136 https://x.com/sammatterface/status/1729277993497817397?s=20 Prijavi
28. novembar 2023.2 god. comment_350141 Sudije po koji put sramotni. Gol Garnacha bi trebao biti gol sezone. Prijavi
3. decembar 2023.2 god. comment_350176 Pratio sam paralelno s nasom tekmom i ljudi skoro nista odigrali nisu ali zabise 2 golcine. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.