25. maj 2015.11 god. comment_218537 Konjino Coviceva, Djura sredio da dobijamo velike procente od narednih poslova :D Zato on ne racuna dug 12 miliona, nego racuna 1 mil, ocekuje da ce pokupovat ove nase sto smo ih vec prodali :D Muvator je to. Ajde napisi civilizovan post, bez da vredjas... Isti taj Djura je izjavio da je Mitrovicev agent, bez znanja kluba dogovorio sve uslove transfera u Anderlecht, da Partizan nije imao izborra, sm da prihvati tih 4 i kusur miliona. Prijavi
25. maj 2015.11 god. comment_218541 Welcome back :D Definitivno jedna od simpaticnijih ekipa. Pratio sam ih dosta kada su usli u PL. I srecan sam sto su se vratili. Prijavi
25. maj 2015.11 god. comment_218551 Kako se ekspresno vratili u PL, tako ekspresno da opet padnu u Championship. :x Prijavi
25. maj 2015.11 god. comment_218559 Statistika: Minutes played John Terry (Chelsea) - 3420 Aaron Creswell (West Ham) - 3420 Tom Heaton (Burnley) – 3420 Goals scored Sergio Aguero (Man City) – 26 Harry Kane (Tottenham) – 21 Diego Costa (Chelsea) – 20 Goals from outside the box Christian Eriksen (Tottenham) – 6 Yaya Toure (Man City) – 5 Jason Puncheon (Crystal Palace) – 4 Shots Sergio Aguero (Man City) - 115 Graziano Pelle (Southampton) - 99 Harry Kane (Tottenham) – 81 Assists Cesc Fabregas (Chelsea) – 18 Santi Cazorla (Arsenal) – 11 Chances created Eden Hazard (Chelsea) – 101 Cesc Fabregas (Chelsea) – 95 David Silva (Man City) – 93 Successful passes Cesc Fabregas (Chelsea) – 2336 Yaya Toure (Man City) – 2144 Santi Cazorla (Arsenal) – 2109 Successful crosses Kieran Trippier (Burnley) – 92 Stewart Downing (West Ham) – 83 Jesus Navas (Man City) – 62 Dribbles completed Eden Hazard (Chelsea) – 180 Alexis Sanchez (Arsenal) – 115 Philippe Coutinho (Liverpool) – 109 Clearances Jason Shackell (Burnley) - 436 Ashley Williams (Swanse) - 372 Phil Jagielka (Everton) – 371 Interceptions Jose Fonte (Southampton) – 119 Ashley Williams (Swansea) - 101 Wes Morgan (Leicester) – 96 Blocks Jason Shackell (Burnley) – 49 Wes Morgan (Leicester) – 47 Martin Skrtel (Liverpool) – 39 Tackles Nemanja Matic (Chelsea) – 129 Nathaniel Clyne (Southampton) – 115 George Boyd (Burnley) – 114 Errors leading to shots (outfield players) Dejan Lovren (Liverpool) – 7 Gareth Barry (Everton) – 5 Jack Colback (Newcastle) – 5 Clean sheets Joe Hart (Man City) – 14 Lukasz Fabianski (Swansea) – 13 Fraser Forster (Southampton) – 13 Simon Mignolet (Liverpool) – 13 Saves Lukasz Fabianski (Swansea) - 137 Robert Green (QPR) - 132 Adrian (West Ham) – 129 Clear chances missed Graziano Pelle (Southampton) – 17 Sergio Aguero (Man City) – 16 Charlie Austin (QPR) – 16 Yellow cards Lee Cattermole (Sunderland) – 14 Jack Colback (Newcastle) – 12 Own goals Nedum Onuoha (QPR) – 2 Wes Morgan (Leicester) – 2 Aerial duels won Christian Benteke (Aston Villa) – 188 Graziano Pelle (Southampton) – 177 Jason Shackell (Burnley) – 170 Offsides Christian Benteke (Aston Villa) – 36 Romelu Lukaku (Everton) – 36 Charlie Austin (QPR) – 35 Fouls conceded Ashley Barnes (Burnley) – 74 Graziano Pelle (Southampton) – 70 Victor Wanyama (Southampton) – 68 Fouls won Eden Hazard (Chelsea) – 113 Raheem Sterling (Liverpool) – 94 Sadio Mane (Southampton) – 76 Penalties won David Silva (Man City) – 4 Victor Anichebe (West Brom) – 3 Eden Hazard (Chelsea) - 3 Prijavi
25. maj 2015.11 god. comment_218579 Gledam MOTD i ovu bolest navijača Arsenala koji su izglasali za gol sezone ovaj Wilsherov u zadnjem kolu protiv WBA. Stvarno jeste dobar gol, ali ovako nešto se viđa skoro svaki vikend. Eto da onaj potez Adama protiv nas ostane u sjeni ovih twitter pedera. Prijavi
26. maj 2015.11 god. comment_218616 Londonski klub West Ham, na osnovu fair playa, dobio je priliku natjecati se u Europskoj ligi sljedeće sezone. Foto: EPA UEFA svake godine na osnovu fair play ljestvice dodijeli tri dodatna mjesta u kvalifikacijama za Europsku ligu, a sljedeće sezone ta su mjesta pripala Engleskoj, Irskoj i Nizozemskoj. Nogometni savez Engleske (FA) danas je potvrdio kako će priliku u Europi dobiti West Ham, koji je zauzeo prvo mjesto na fair play ljestvici engleske Premier League. Tako će momčad iz istočnog Londona krenuti iz prvog pretkola Europske lige već 2. srpnja, iako je sezonu završila na 12. mjestu Premiershipa, daleko od pozicija koje vode u europska natjecanja "regularnim putem". Prijavi
26. maj 2015.11 god. comment_218619 Ja mislim da će ovo West Ham igrati više zato što mora nego što zapravo želi.. Prijavi
27. maj 2015.11 god. comment_218684 Southampton manager Ronald Koeman says the Saints have not received any bids for their players. “We have some good players and there is always interest in those players but we haven’t had a serious bid from any club so we’ll see what happens," the Dutchman told Sky Sports. ide Šnajderlin sigurno,već je potvrdio dal nekom u francuskoj da se radi na transferu Arsenal najverovatnije sledeća destinacija,sa njima se uvek trgovalo tiho i efikasno :) ... Artur Boruc potpisao za Bornmut,treba da se reši i pitanje Djuričića,lično voleo bih da ostane,jer rad sa Kumanom i jedna stabilna stedina može samo dobro da donese za njega ...kao zamena za Šnajderlina pominje se Clasie(klasi,ne znam kako se čita) iz Fejenorda,hteli su oni njega i ranije al je problem bila cena navodno ...Totenhem bi Ingsa,sky javljda da spremaju ponudu 12 miliona funti,čudi me da se Levi tolko otvorio Prijavi
27. maj 2015.11 god. comment_218687 ...Totenhem bi Ingsa,sky javljda da spremaju ponudu 12 miliona funti,čudi me da se Levi tolko otvorio Zar nije Ings sad slobodan igrac? Isteko mu je ugovor ili sam ga pomesao sa nekim....... Prijavi
27. maj 2015.11 god. comment_218689 Zar nije Ings sad slobodan igrac? Isteko mu je ugovor ili sam ga pomesao sa nekim....... Premier League rules dictate that Burnley would be entitled to compensation from any English team that agrees a deal with the striker, due to the fact he is under the age of 24. Prijavi
27. maj 2015.11 god. comment_218750 Sve mi drazi ovaj Bornmut. http://chelseabalkan.com/index.php/201505275040/vijesti/transferi/bournemouth-doveo-atsua.html Prijavi
28. maj 2015.11 god. comment_218771 On the departure of Allardyce, Gold added: "Sam did an amazing job in the four seasons he was with us. He did everything we asked - he got us promoted. It's true we expected to get promoted without having to go through the play-offs but we went to Wembley and had a fantastic time there. "We then asked him to keep us up and he did that for three seasons. I wish Sam well. He's a fantastic manager." sad pa ne odgovara play of :D ajd njihov problem ali pitam se samo ko je odgovoran za igrače koje su doveli ovog leta jer su oni skoro sve pogodili Song,Dzenkinson,Kujate,Kresvel,Sako ,maltene su doveli 5 igrača koji su podigli nivo igre plus što su ovi od ranije zaigrali bolje pored njih Ako ih big sam doveo onda još jedan razlog zašto je morao da ostane još nešto : Jamie Carragher: “In terms of Sam Allardyce it’s always about his style of football and the West Ham way. “I’m not criticising Sam Allardyce because I think he is a guarantee of staying in the Premier League but it’s getting to the stage where West Ham fans just want to go to the match. “They don’t expect to win anything or really challenge for the top four but they want to watch Alan Devonshire, watch Paolo Di Canio and watch players like that. “When you watch a Sam Allardyce team there are not those types of players in it. That’s what the people who are watching West Ham every week are telling me. “Whether you agree with that or not that’s what they want. They want to go and be excited by watching West Ham.†Stvarno ne znam kako ovo da prokomentarišem Ne znam stvarno šta je Big Sam "loše" uradio,evo recimo utakmice sa Sitijem i Čelzijem kući gde su igrali super,protiv Sitija čak i pobedili,ono jbg branili su se ali stvarno ne znam šta ovaj Rednap očekuje :facepalm: ,njihove najjače oružje je centaršut,kontra i normalno da će to forsirati i bar meni je to super izgledalo i zabavno ako bi se sad pucao sa nekim terminima koji i nemaju veze sa fudbalom Protiv nas su isto odlično odigrali i mogli su lagano do pobede da nisu promašili toliko prilika Čuj oće Di Kanija da gledaju,pa šta fali ovim novim igračima,Valensija sabija,ovaj novi napadač je razbio,bekovi super odigrali,Golman kapa dole,ako WH nije bio zabavan ove sezone onda ja ne znam šta je ovaj čovek gledao. i na kraju krajeva,problem sa WH sledeće sezone moćže biti to igranje u LE,tako da ne isključujem mogućnost da se ponovi scenario Evertona,morali bi oni opasno da pojačaju tim u tom slučaju,više da podebljaju roster zapravo a ako njihov vlasnik stvarno ima tolko ambicija mogo bi da rizikuje,žrtvuje prem i baci sve karte na to takmičenje kako bi se dokopao LŠ :ne_znam: u svakom slučaju ne smeju pare da potroše kao Evertona na jednog igrača,nego ponovo na 4-5 pojačanja a tek treba da reše pitanje igrača koji su bili tu na pozajmici Prijavi
28. maj 2015.11 god. comment_218772 Priroda ljudi je jednostavno takva da svaki covjek teži ka boljem.To je svakom covjeku u krvi pa tako i navijačima West Ham-a.Dok su bili u drugoj jedino sto su zeljeli bilo je da udju u Premiership.Kad su usli,bilo je bitno samo da se ne ispadne,tj. da se obezbjedi opstanak.I evo to traje vec kolko ti rece,tri godine?!Prohtjevi se naravno vremenom povecavaju,zeljni su ljepseg nogometa,pa ce biti zeljni Evrope i tako dalje i tako dalje.A nisu svjesni kolko je Premiership zahtjevno takmicenje i svaki cas moze te zadesiti sudbina Hulla recimo.Alardajs je zaista dobar trener,naizgled ne djeluje pretjerano pametan ali zna covjek svoj posao i zna sta i koliko moze sa svojom ekipom.Ako West Ham uskoro nekad ispadne iz elitnog takmicenja,sjetice se oni Alardajsa itekako.Dobar primjer je Newcastle ciji su navijaci pola sezone nosili transparente tipa: Pardew napolje i slicno.Pa samo uz puku srecu i dobru zalihu bodova koju im je bas Pardew donio su opstali u ligi. Ne kaze stara poslovica dzabe da je najgora kletva,imati pa nemati. Prijavi
28. maj 2015.11 god. comment_218780 Pa to je najbolje Shearer rekao: pogledajte kako su završili klubovi koji su dosad smjenjivali Big Sama upravo iz istog razloga kao West Ham sad. Gdje su poslije toga završili Bolton, Blackburn, Newcastle.. Sljedeća sezona je krucijalna za njih. Možda mogu ubosti kao Stoke sa Hughesom. Prijavi
28. maj 2015.11 god. comment_218781 Sjebat ce se drama sto su ga otpustili, vrijeme ce pokazati. Big Sam je trenercina, nesto kao tony pulis. Prijavi
28. maj 2015.11 god. comment_218792 Greška će biti ogromna ako otpuste Allardycea, mislim da su sa njim na čelu bili sigurni bar kad je opstanak u pitanju, znači što se toga tiče nisu morali brinuti, čovjek je doveo neka odlična pojačanja i to pojačanja koja su bila stub igre ove sezone. On im je obezbijedio bar jednu odličnu seriju rezultata po sezoni što je nešto što mnogi klubovi nisu sigurni da će ostvariti, u svakom slučaju ako dovedu cirkusanta Di Cania sjebaće se pošteno.. Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218918 Sve je izvesnije da ce se Liverpool okrenuti Kloppu. Moze on da ih postavi na noge, ali samo je jedan nacin za to, NJEGOV nacin. Evo i objasnjenja kako to izgleda. http://www.express.co.uk/sport/football/581043/Borussia-Dortmund-Jurgen-Klopp-Liverpool-transfer-policy-scrapped Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219112 Eurosport je napravio zanimljivu anketu, htjeli su da provjere sta je prva asocijacija navijaca na Celsi, Sautempton i ostale timove. Evo kako izgleda to ( mora se kliknut na sliku) Prijavi
2. juni 2015.11 god. comment_219165 o majku im jebem, bili su mi pregotivan klub prvenstveno zbog Dembe, Pardewa i crno bele boje.. ali ovo je sramota..pičke Prijavi
2. juni 2015.11 god. comment_219170 Zamisli scenu nazvali Taylora i rekli mu: Jbg, život je nekom majka a nekom maćeha, otpušten si.. De nam sad malo Gutierreza na telefon da i s njim malo popričamo xexe. Prijavi
2. juni 2015.11 god. comment_219177 Zamisli scenu nazvali Taylora i rekli mu: Jbg, život je nekom majka a nekom maćeha, otpušten si.. De nam sad malo Gutierreza na telefon da i s njim malo popričamo xexe. Ma nisu ni nazvali već su poslali poruku da Taylor i Gutierrez njih nazovu :D Uglavnom tuga kako su postupili kao klub. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.