Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Pa imaju bolju klupu nego mi.

Jones dobar za back-up , Rafael također solidna druga opcija , a tu je i zahvalni Valencia (prošlu sezonu odigrao na beku i nije bio toliko loš) ,Young isto tako odigrao solidnu sezonu korišen na mnogim pozicijama od beka preko krila, Blind debitanska sezona odigrao 25 utakmica usudio bih se reći dobar transfer , Herrera prva seozona u Engleskoj dao 8 golova i 5 puta asistirao dobar učinak za jednog veznog igrača (više golova nego naši krilni igrači), Fellaini već par sezona u Premiershipu , nije se na početku dobro snašao u Unitedu ali kasnije je to popravio i postao koliko toliko standardan , dao nekoliko važnih golova.

Napad im šteka tu nemaju pravu rezervu ali ne sumnjam da će dovesti nekog.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Fino se pojacava ManU, dosta rezonskih poteza u ovom prijelaznom roku za razliku od proteklih. Dovodjenje dobrih igraca na deficitarne pozicije a ne bespotrebno pretrpavanje i opterecenje ekipe. Naredne sezone se itekako namecu kao jedan od glavnih pretendenata za titulu, a mislim da s obzirom na ulaganja sve ostalo bi trebali smatrati neuspjehom. Imajuci u vidu da vec 5 godina niko nije bio u stanju odbraniti titulu, nama ce to biti jos vise otezano jer ne pokazujemo nikakve intencije za kvalitetnim pojacanjima. Zasad "sjedimo" na staroj slavi, zaboravljamo koliko je tim opao sto se igre tice u drugom dijelu sezone i da smo vec procitani, a ne cinimo nista da to promijenimo.

Tesko ce se biti othrvati ako ne uradimo nesto do kraja prelaznog roka, jer svi ostali dovode jako dobre igrace a mi krpamo odlaske i razmisljamo o prosjecnim, takoreci igracima druge klase.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Manchester Utd ce nam biti glavni konkurent za titulu ove sezone, uz to nikad jaci Arsenal pa Manchester City. Ova sezona ce biti mozda i najneizvjesnija do samog kraja.

Mi treba da se zadovoljimo četvrtom pozicijom sledeće sezone, Junajted i Arsenal su sada za klasu jači, Siti za pola klase i još se pojačavaju, a mi smo za nijansu slabiji sad i pročitni.

https://twitter.com/OfficialFOXES/status/620619977738067968

Leicester odlučio da se vrati u drugu ligu.

Kako se ovdje piše neko bi pomislio da United ima MEGA-GIGA-STRAŠNU ekipu, a City i Arsenal samo malo slabiju.

Hajde napišite njihovu prvu postavu i klupu pa da usporedimo.

- Imamo najboljeg golmana lige

- Imamo najbolju odbranu lige

- Imamo najbolji par zadnji-centralni vezni

- Imamo najboljeg igrača lige

- Imamo jednog od najbolja 2 napadača lige

- Imamo najboljeg trenera lige

A do kraja prelaznog roka možemo biti samo bolji.

Ne znam zašto se realizam smatra greškom ovde.
Problem je nastao kad nam je prva trojka izgubila ritam. Povrede, pad forme, uzrokovali su da nam Azar bude jedina svetla tačka u polju. A to ne bi smelo da se dešava. Klub nabija konkurenciju tamo gde je najmanje potrebna.
Fabregasa nema ko da menja, desno krilo nemamo, čovek koji tu stranu održava u životu je takođe bez zamene.
Prvog napadača, za kojeg ne znaš da l i će se pre povrediti ili fasovati suspenziju menja igrač koji je dve godine bez ozbiljnijeg napadačkog učinka, o čijim kolenima će tek da se priča.
Bacaju se desetine miliona na igrače koji se ne koriste...
I niko izgleda ne priznaje da su konkurenti sve jači dok Čelsi tapka u mestu.

Poserem se i na United i Arsenal.Joj sto ne mogu pesimista BOZEEEEEEE.Al tipicno za neke ljude koji i na osvojenu titulu nakon 5 godina pokusavaju baciti mrlju i popljuvati njihovo dostignuce.

Nema Hamco tu nikakvog pljuvanja.
Prosle sezone smo osvojili ubjedljivo, prvi dio prvenstva se prosetali, uzivali u utakmicama , poredili nas sa oniom slavnim Arsenalom koji je titulu osvojio bez poraza, poredili nas sa nasom 2004 generacijom. kako je sezona odmicala umor , procitanost ,su uzele Danas nije islo toliko glatko ali I više nego hladno smo uzeli titulu.
Prije pocetka prosle sezone sam bio uvjeren da cemo uzeti titulu a dok ove sezone bas I nisam. Naravno nadam se I vjerujem ali treba sagledati realno MUFC nece ponoviti onako losu sezonu kao proslu to definitivno a još plus su se strasno pojacali. Isto tako Arsenal nece ponoviti onako slab start sezone I oni ce biti tezak rival.
Citya tu ne brojim mislim da ce se ove sezone boriti sa poboljsanim L'poolom.

Moramo dovesti barem jednog WC igraca na Jednu od dvije pozicije: desno krilo ili stoper.

Kako se ovdje piše neko bi pomislio da United ima MEGA-GIGA-STRAŠNU ekipu, a City i Arsenal samo malo slabiju.

1. De Hea je i dalje u Junajtedu, a ako ode, Čeh brani za Arsenal

2. Sautempton

3. Šnajderlin i Erera su u Junajtedu

4. Sančez je u Arsenalu

5. Aguero i Boni su u Sitiju

6. LVG i Venger

Jebes ba united. I prosle godine se isto ovako pisalo.
Imaju falcaa, di mariu matu itd pa se jedva izborise za LP. Tacnije lpool je usro ne bi se oni drugacije ni izborili.

Samo je svajni wc klasa al i taj je u godinama. Pitanje je kako ce se uklopit.
i koliko moze izdrzat tempo

Kakve relevantne informacije. Pomislio bi covjek, ma kako je sve to divno. Kontam nesto da vise ima istine u ovoj listi sto je Igi sklepao, bez uvrede, ali - Nije ovo prvi put.

Par postova sa Hazardove teme. (Izvor informacija: Sekreterijat opstine Nis, nisam ja tad bio na forumu, pa sam na drugi nacin informisan)

Prekuc'o ovo SP.

Jadni mi ako ćemo se na njega oslanjat'.

Da nastavim, previse optimizma ni za sta. Stanite ljudi na loptu, stagniramo kao tim, dok drugi nenormalno rastu sto se tice kvaliteta. Ne mogu ja biti optimistican, kada smo i onako drugi dio sezone odigrali tako da se i sam pitam kako smo uopste onolike bodove pokupili.

Mora da se popravi igra, mora da se dovedu igraci. To je to.

Mi se moramo pojačati, to je definitivno. Ne jer imamo lošu momčad nego zato što nam se svi konkurenti pojačavaju. 

Mi smo pročitani i neko osvježenje u momčadi je potrebno. A whis je sve lijepo objasnio da se ne ponavljamo. 
Naravno da ne moramo biti pesimisti, ali bogme nemamo ni razloga za euforiju.

Kakve relevantne informacije. Pomislio bi covjek, ma kako je sve to divno. Kontam nesto da vise ima istine u ovoj listi sto je Igi sklepao, bez uvrede, ali - Nije ovo prvi put.

Par postova sa Hazardove teme. (Izvor informacija: Sekreterijat opstine Nis, nisam ja tad bio na forumu, pa sam na drugi nacin informisan)

Da nastavim, previse optimizma ni za sta. Stanite ljudi na loptu, stagniramo kao tim, dok drugi nenormalno rastu sto se tice kvaliteta. Ne mogu ja biti optimistican, kada smo i onako drugi dio sezone odigrali tako da se i sam pitam kako smo uopste onolike bodove pokupili.

Mora da se popravi igra, mora da se dovedu igraci. To je to.

Ovaj moj post na igre Hazarda sa SP-a. Jesam li išta pogriješio ? Na SP-u bio katastrofalan. Je li takav bio u ligi ? Nije. Iako od njega ima boljih igrača na svijetu u ligi nema.

Ovaj moj post na igre Hazarda sa SP-a. Jesam li išta pogriješio ? Na SP-u bio katastrofalan. Je li takav bio u ligi ? Nije. Iako od njega ima boljih igrača na svijetu u ligi nema.

Da nema Hazarda mi bi bili 4. na tabeli.

Ovdje ljudi stalno govore jebeš ovog, jebeš onog, pa po vama mi ni nemamo konkurenata. Uzeli jesmo titulu i to s velikom razlikom, ali svi znamo dobro da je to daleko od impresivnih igara bilo u drugom dijelu sezone. A taj trofej smo dosad samo jednom odbranili u historiji, pa vi vidite.

Mene brine napadacki duo. Jebo i krilo i centralnog, ako zakazemo. A nekako to nije bas nerealno. Falcao znamo kakva je situacija, dok Costa tesko da ce ponovit sezonu. Pogotovo prvi dio, nije on za mene wc, dobar jest al jbg. Mogli bismo tu stekat pravo. A sad jedino kad bi se doveo neki "superstar" naprijed. Koji je i gol masina, a zna i asistirat. Ostali su jos bale, reus. Eto taj pedro. Jebes me moramo mijenjat

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

I Venger ga je nešto utupio, bar za sada. Ozbiljnija priča jedino oko Lakazeta. Sa Čehom im je odbrana jača 30%,fali im još kvalitetan DMF.

Liverpul iako kupuje na kilo, nama štopera i špica dovoljno kvalitetne za borbu za vrh.

Siti je gomila preplaćenih, prezasićenih igrača, nije ni čudo što su spremni toliko da ulože u svežu krv.

Ako svi uspeju da slože kockice, biće ovo najjača PL ikada.

Naš problem je što većina klubova intenzivno rade na tome da poslože kockice. Jedino mi u leru vozimo i čekamo neku nizbrdicu koje izgleda nema. 

Nisam znao da smo toliko dobri da možemo da vozimo po ravnome na ler :D

Pa zaključi logički? Jel auto može u leru voziti po ravnom? Ne može. Jel mi radimo išta konkretno u ovom prijelaznom roku? Nismo.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.