24. maj 2015.11 god. comment_218422 Sam Alardyce napusta West Ham, novi trener Slaven Bilic. http://www.goal.com/ba/news/6879/premier-league/2015/05/24/12045702/allardyce-oti%C5%A1ao-bili%C4%87-prvi-izbor-za-novog-trenera-west-hama?ICID=SP_TS_2 Prijavi
24. maj 2015.11 god. comment_218426 Liverpulovci nisu Englezi, i oni sami tako kazu :D "We aren't English, we are SCOUSE" #scousekultura Prijavi
24. maj 2015.11 god. comment_218450 Bilo bi ultra zanimljivo vidjeti Bilića u Premu, baš me zanima kako bi se snašao. Prijavi
24. maj 2015.11 god. comment_218461 Bilica smatram dobrim trenerom, i interesantnim likom. Mogao bi da prijatno iznenadi u PL. Prijavi
24. maj 2015.11 god. comment_218464 Pustiše mu gol, jasno kao dan https://www.youtube.com/watch?v=R7fwI_1_oSI Prijavi
24. maj 2015.11 god. comment_218469 Nek su, jebeš ga kad su im strpali 6 komada na drugoj strani.. Ha ya Prijavi
25. maj 2015.11 god. comment_218476 juče neki mulac iz Hala udario u stomak igrača junajteda,ne isključujem da padne neka debela kazna inače,gutjerez iz Njukasla zabio imali crno beli jednu predobru šansu,dal 3 igrača na golmana,al je Adrijan fantastično reagovao i to mi je možda pored one odbrane DDG jedna od top 5 reakcija golmana ove sezone moćni golovi arsenala i lestera,po običaju svršavanje navijača Arsenala kad je već sve izgubljeno Stouk je pregazio Liverpul,strašno,aj što livči igra sa lažnom 9,nego igraju i sa lažnom sredinom terena,lažnom odbranom :D ,onaj sako jadan ne zna iskontrolistati loptu,vamo greše Moreno,Minjole,Nzonzi zabija neke bombe @-) još ovaj iz Njulasla ,vlasnik izjavio da neće prodati klub sve dok ne osvoje trofej :D dok je Širer neke stvari kulturno objasnio(a čini mi se napsovao bi ga :D ) zatim,gospodski govor olerdajsa posle utakmice,smešan je ko film,a telgraf od jutros javlja da WH možda krene i po Anćelotija @-) :D Prijavi
25. maj 2015.11 god. comment_218477 Kakav debil :D Mada izgleda kao slucajno da je naletio. Van Gal se nije bunio, vec je kritikovao Fellainija zbog ovog starta. https://www.youtube.com/watch?v=MzssWZYZSyo Prijavi
25. maj 2015.11 god. comment_218482 Navodno Watford traži novog trenera, ne vjeruju Jokanoviću. Na meti im je Quique Sanchez Flores. Prijavi
25. maj 2015.11 god. comment_218492 Malo mi je to glupo da daješ otkaz treneru koji je ekipu doveo da plasmana u Premier Ligu, ostavi čovjek bar neka počne sezonu pa ako ne ide onda daj otkaz, naravno sve ovo pada u vodu ako sam Jokanović želi da ide. Prijavi
25. maj 2015.11 god. comment_218496 Jokan uzima Njukasl ili Sanderlend. Ja bih najvise volio da ostane na klupi Watforda, ali ako mora da bira izmedju Sanderlenda i Njukasla, onda treba uzet Sanderlend. Jer uprava i navijaci Njukasla konstatno zele vrh tabele, a to je tesko ostvarivo bez par pojacanja.To bi bilo najbolje za njega, a za Partizan bi bilo najbolje da preuzme Njukasl i kupi Mitrovica i par miliona stizu u klub :D OO JOKANE KUPI MITROVICAA Nego kad ce se znat ko dobija pozivnicu za ligu Evrope (kao osmi predstavnik u Evropi) ? Prijavi
25. maj 2015.11 god. comment_218523 Jokan uzima Njukasl ili Sanderlend. Ja bih najvise volio da ostane na klupi Watforda, ali ako mora da bira izmedju Sanderlenda i Njukasla, onda treba uzet Sanderlend. Jer uprava i navijaci Njukasla konstatno zele vrh tabele, a to je tesko ostvarivo bez par pojacanja.To bi bilo najbolje za njega, a za Partizan bi bilo najbolje da preuzme Njukasl i kupi Mitrovica i par miliona stizu u klub :D OO JOKANE KUPI MITROVICAA Nego kad ce se znat ko dobija pozivnicu za ligu Evrope (kao osmi predstavnik u Evropi) ? Jos da je Mitrovic prodat kao igrac Partizana.... Prijavi
25. maj 2015.11 god. comment_218524 Jos da je Mitrovic prodat kao igrac Partizana.... pare bi otišle u prave ruke :D inače,čitao sam da su ovi iz Njukasla pustili tu priču šatra kako bi malo kupili navijače jbt pa taj klub nije potrošio novce jbem li ga kolko sad su se dozvali pameti :D aj da vidim i to čudo Prijavi
25. maj 2015.11 god. comment_218533 Koliko samo potenciraju da Sterling ide za parama... I njegov agent je cak rekao da ga ne zanimaju pare nego trofeji koje u Liverpulu nikad ne moze osvojiti, i sasvim je realno rekao. Prijavi
25. maj 2015.11 god. comment_218534 Kad sjebes sezonu jednom utakmicom... Sad ce Wajz da oplete.... treba preziveti sezonu :D Prijavi
25. maj 2015.11 god. comment_218536 Jos da je Mitrovic prodat kao igrac Partizana.... Konjino Coviceva, Djura sredio da dobijamo velike procente od narednih poslova :D Zato on ne racuna dug 12 miliona, nego racuna 1 mil, ocekuje da ce pokupovat ove nase sto smo ih vec prodali :D Muvator je to. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.