Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

juče neki mulac iz Hala udario u stomak igrača junajteda,ne isključujem da padne neka debela kazna

inače,gutjerez iz Njukasla zabio

50TR2Cr.jpg

imali crno beli jednu predobru šansu,dal 3 igrača na golmana,al je Adrijan fantastično reagovao i to mi je možda pored one odbrane DDG jedna od top 5 reakcija golmana ove sezone

moćni golovi arsenala i lestera,po običaju svršavanje navijača Arsenala kad je već sve izgubljeno

Stouk je pregazio Liverpul,strašno,aj što livči igra sa lažnom 9,nego igraju i sa lažnom sredinom terena,lažnom odbranom :D ,onaj sako jadan ne zna iskontrolistati loptu,vamo greše Moreno,Minjole,Nzonzi zabija neke bombe  @-)

još ovaj iz Njulasla ,vlasnik izjavio da neće prodati klub sve dok ne osvoje trofej  :D  dok je Širer neke stvari kulturno objasnio(a čini mi se napsovao bi ga :D )

zatim,gospodski govor olerdajsa posle utakmice,smešan je ko film,a telgraf od jutros javlja da WH možda krene i po Anćelotija  @-)  :D

Kakav debil :D Mada izgleda kao slucajno da je naletio. Van Gal se nije bunio, vec je kritikovao Fellainija zbog ovog starta. 

https://www.youtube.com/watch?v=MzssWZYZSyo

Malo mi je to glupo da daješ otkaz treneru koji je ekipu doveo da plasmana u Premier Ligu, ostavi čovjek bar neka počne sezonu pa ako ne ide onda daj otkaz, naravno sve ovo pada u vodu ako sam Jokanović želi da ide.

Jokan uzima Njukasl ili Sanderlend. Ja bih najvise volio da ostane na klupi Watforda, ali ako mora da bira izmedju Sanderlenda i Njukasla, onda treba uzet Sanderlend. Jer uprava i navijaci Njukasla konstatno zele vrh tabele, a to je tesko ostvarivo bez par pojacanja.To bi bilo najbolje za njega, a za Partizan bi bilo najbolje da preuzme Njukasl i kupi Mitrovica i par miliona stizu u klub :D OO JOKANE KUPI MITROVICAA

Nego kad ce se znat ko dobija pozivnicu za ligu Evrope (kao osmi predstavnik u Evropi) ? 

Jokan uzima Njukasl ili Sanderlend. Ja bih najvise volio da ostane na klupi Watforda, ali ako mora da bira izmedju Sanderlenda i Njukasla, onda treba uzet Sanderlend. Jer uprava i navijaci Njukasla konstatno zele vrh tabele, a to je tesko ostvarivo bez par pojacanja.To bi bilo najbolje za njega, a za Partizan bi bilo najbolje da preuzme Njukasl i kupi Mitrovica i par miliona stizu u klub :D OO JOKANE KUPI MITROVICAA

Nego kad ce se znat ko dobija pozivnicu za ligu Evrope (kao osmi predstavnik u Evropi) ? 

Jos da je Mitrovic prodat kao igrac Partizana....

pare bi otišle u prave ruke  :D

inače,čitao sam da su ovi iz Njukasla pustili tu priču šatra kako bi malo kupili navijače

jbt pa taj klub nije potrošio novce jbem li ga kolko sad su se dozvali pameti  :D aj da vidim i to čudo

Koliko samo potenciraju da Sterling ide za parama... I njegov agent je cak rekao da ga ne zanimaju pare nego trofeji koje u Liverpulu nikad ne moze osvojiti, i sasvim je realno rekao.

Konjino Coviceva, Djura sredio da dobijamo velike procente od narednih poslova :D Zato on ne racuna dug 12 miliona, nego racuna 1 mil, ocekuje da ce pokupovat ove nase sto smo ih vec prodali :D Muvator je to.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.