Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

opravdana kritika arsenalovog trojca prvom delu igre,Ozil,Remzi,Sančez na MOTD ,zbog toga je dobrim delom Junajted i izgledao nadmoćno ali ponovo,za to je kriv Venger najviše nego ajd sad

fino su pohvalili Smolinga,odnosno isticali minuse u igri drugog štopera junajteda 

Nešto sam izgleda preskočio, čim se navijači Cityja nakon današnje pobjede raduju kao da su ligu osvojili. Neka debela čak plakala od sreće. WTF?

zabaleta joj je poklonio dres posle utakmice,evo sad video na MOTD ponovo

https://www.youtube.com/watch?v=MmUxli3XpMg&feature=youtu.be

LVG pijanac održao govor, opet se dotakao one utakmice na Bridžu kako su imali 10 prilika, bili bolji i rekao, PAZITE SAD, da im je malo falilo da osvoje ligu. :)) :)) =))

Jebo svoju nanu pa trebao je bar sačekati da održi taj govor pa se onda uliti..

Ovo je nešto kao kad je moj profesor držao govor na maturi, frajer se nalio i počeo neku priču za neke domine, jednu jedinu rečenicu nije rekao koja ima smisla.

Sanderlend iščupao nulu na Emiratima, ostaju u ligi sigurno.

Sa druge strane, igrači Arsića nisu u tri vezane utakmice dali gol. Kad se još malo pogleda unazad, nisu dali gol na 4 od prethodne 5 utakmice (ono protiv Junajteda je bio autogol).

#BoringboringArsenal

https://www.youtube.com/watch?v=hZ42bGsoHL0&feature=youtu.be

Evo još jednom, skinuli su onaj video. 

Pišanje, pišanje samo tako. Obavezno pogledati do kraja.

Sumnjam i da je bio pijan, ovo je konjska glava jednostavno. Idiot od trenera.

Sanderlend iščupao nulu na Emiratima, ostaju u ligi sigurno.

Sa druge strane, igrači Arsića nisu u tri vezane utakmice dali gol. Kad se još malo pogleda unazad, nisu dali gol na 4 od prethodne 5 utakmice (ono protiv Junajteda je bio autogol).

#BoringboringArsenal

Nemoguce da nisu pobedili, pa imali su veci posed !!!

Ne znam jel ko vec pisao o ovome.

Sad sam malo citao o ovom novom pravilu vezano za HG igrace.Naime samo jos iduce sezone ce vaziti pravilo od 8 HG igraca,dok od one tamo,tacnije 2016/17 krece novo pravilo po kojem ce svaka ekipa  morati imati 12 HG registrovanih igraca od 25.Da malo pojasnim onima koji mozda nisu znali.

U HG igrace,pored Engleza spadaju i omladinci,tj. igraci koji imaju manje od 21. godine a da pri tome ne moraju biti državljani Engleske.

Obrnutom logikom, do sad je vazilo  pravilo od 17 'non HG players'.Po novom pravilu ekipa ce moci imati samo 13 ne registrovanih HG.Na slici ispod, koja je mozda nekad iz marta vidimo da imamo 15 non HG igraca.Mislim da je Mikel u medjuvremenu postao HG tako da nam je trenutna cifra 14 HG igraca.Eventualnim odlaskom Cecha,penzionisanjem Drogbe imali bi 12.To bi bilo knap.Samo za jos jednog novog stranca.To znaci da cemo u buducnosti morati vise razmisljati o domacim igracima.A da bi kupili novog stranog morali bi prodati nekog.

Nadam se da vas nisam zbunio ovim brojevima pa evo slika ispod koja nam pokazuje koji su to HG igraci u nasem timu.Napomena:Mikel je sad nekad postao HG sto znaci da za njega nema briga i da ga sigurno necemo prodavati(diablo mozes se opusititi)  :D
wV2fb.0.jpg

Kolko su meni glupa ta pravila za HG igrace, jer su u tom slucaju klubovi i liga na gubitku a jedino se kao povecacva kvalitet reprezentacije. A sada kada je Premijer liga oslabila(manje klubova u zavrsnici LS i LE) mislim da bi to dodatno oslabilo najjace ekipe jer npr nece moci zbog previse stranih igraca da dovedu nekog vrhunskog igraca nego ce morati da ganjaju nekog precenjenog Engleza, i bas zato ne podnosim engleske igrace jer je velika vecina precenjena i preplacena a njihovi mediji i ''strucnjaci'' prave od njih world class igrace.

I zanima me ako kupimo Bejla da li se i on racuna HG igrac posto je Velsanin?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.