Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Nikad vece omalovazavanje prvog mjesta i titule nisam vidio. Cuj nikad vece, nikad ustvari to nisam ni vidio. Koji level ljubomore?! Mislim koji kurac??

Da, dobro ste procitali. PRVOG MJESTA I TITULE JEBO TE HLJEB

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

izdominirali smo kod transfera

https://twitter.com/SkyFootball/status/595323553144250369

btw

Geri Nevil isto odusevljen sa nasom akademijom  :sal1:

'Apparently Abramovich has been at the Under 21s game today,' he said on Monday Night Football. 'They’ve won four of the last six Youth Cups, that is Jose Mourinho’s big thing now, longevity at a club and bringing those young players through.

'He’s got fantastic young players. He said earlier on in the season he would be a failure if he didn’t bring those young players through.

Nevil i dalje pokazuje da je pravi lik, dobar novinar, ne mijesa svoje navijacke poglede u fudbal i objetkivno gleda stvari. Bruku sam ga zagotivio od onog orgazma 2012.

Arsenal treba da ulozi u ekipu i potrosi novca da bi mogli parirati nama, kaze Ray Parlour

Pitam se da li ovi likovi kad pogledaju kako ko i koliko trosi?
Kao i svaki laik sto prica Chelsea stalno kupuje, trosi, najvise igraca kupe i para potrose. Unistili fudbal parama i tako to...

Puno su ljubomorni na nas, previse. Svi su ljubomorni na sistem kojim mi funkcionisemo, hvala im. Svaki dan sretno citam svakakve ljubomorne izjave i svaki put sam svjestan da ih dominiramo jednostavno...

7x28wcT.jpg

hahaha velika, al kurcina

i ovdje je ispod uniteda, pa makar i natpisa

Ne mogu oni nama parirati iz jednog razloga, jer nas tim ima temelje i ima jasnu filozofiju. Kod njih se sve svodi na taj njihov fudbal, hoce li proraditi ili zakazati, hoce li Sanchez imati dan ili hoce li protivnik biti los. Ne mogu se prilagoditi svakom protivniku za razliku od nas i sto je najbitnije trener im nema pobjednicki mentalitet, vec onaj cisti gubitnicki jer imam osjecaj da svaki put poslije lose utakmice on vec ima pripremljene izgovore. Vise bih se bojao Uniteda sa Kloppom, Citya sa Ancelottijem ili Benitezom nego njih. Koliko god sad izgledali dobro na terenu.

Ne zelim da ureknem sad, ali sumnjam da ja mogu ureknuti takvu silu, kad ne moze milion pljuvaca sirom svijeta. Jer ako nista, bar se mozemo pohvaliti kao tim koji niko ne zeli za protivnika, pa i kad smo u katastrofalnoj formi. Sumnjam da bi to neko rekao za Arsenal.

Lako je to predociti Arsenalovim navijacima:

Unuk: Deda, ali ako je nas Arsenal igrao najljepse na svijetu, gdje su mu sve te titule?

Deda: Pa tu su kod nas u Londonu, sine.

Vise bih se bojao Uniteda sa Kloppom, Citya sa Ancelottijem ili Benitezom nego njih.

Kamo sreće da ih preuzme Benitez. :lol:

Kamo sreće da ih preuzme Benitez. :lol:

Jaoooj jesi manga. Sta ja znam, konobar mutavi bi mozda nesto i napravio, kad je Mancini uspio sto ne bi i on.

Arsenalu trebaju možda 3 igrača i bit' će veoma konkuretni nama (po igračkom kadru).
Treba im jedan dobar štoper,napadač svjetske klase i zadnji vezni.
Ostale pozicije su veoma dobro i lijepo popunjene.Čak bi se usudio reći da imaju bolju klupu od naše(Ozil,Sanchez,Wilsher,Ramsey,Cazorla,Giroud,Wallcot...). Lijepo i igraju,prvi su na tabelu kad bi se gledala samo 2015godina.  Reći da nam Arsenal ne može parirati je smiješno.
Njihov najveći problem jeste mentalitet. To im treba usaditi u glavu i bit' će pakleno dobri. Eh sad lako je to reći a veoma teže ostvariti...kako god mislim da Arsen nije za to.

Od svih konkurenata za sljedeću sezonu Arsenal djeluje kao najozbiljniji konkurent.

A sta ce Arsenal jebote. United ce sto posto bit jeben, daleko bolji i od Ars i ostalih...

OC6pIz7.jpg

Nedjelja
Anfield Road
17:00

hehe

Ne očekujem da od Junajteda  da bude previše konkurentan ni sledeće sezone, zavisi i od prelaznog roka, ali ne očekujem ih još u borbi za titulu. Sitiju je potrebno osveženje, stari im ekipa, potrebna im je rekonstrukcija. Totenhem je napredovao, ali njima će i dalje cilj biti 4. mesto, Liverpul, se vratio u prosek.

Tako da, da, očekujem borbu sa Arsenalom sledeće sezone.

Najkonkurentniji će biti City i United po meni, oni će se sigurno kvalitetno pojačati i biti će prava prijetnja, posebno ako United osigura LP, a vjerujem da hoće Arsenal nekako nije klub koji mogu staviti u ozbiljnu konkurenciju, kao ni Liverpool

Mislim da Tottenham ne treba uopšte komentarisati što se sledeće sezone tiče, slijedi im klasična borba za 4. mjesto i na kraju 5. ili 6. mjesto kao i svake godine.

Što se borbe za titulu tiče, očekujem nas, City United i Arsenal, Liverpoola nema još među prva četiri. Takođe će mnogo zavisiti od prelaznog roka

"UEFA have already ruled that City’s business relationship with Etihad is not a ‘related party’ arrangement, despite their Abu Dhabi connection, and therefore it does not break their Financial Fair Play Regulations."

I na osnovu toga oni mogu da pumpaju pare u klub koliko god zele. 

A i Uefi krsenje FFPa vise ide na ruku od postovanja istog. 49 miliona funti nije malo.

Udjem na profil i vidim da je neki arsenalovac. Sta drugo ocekivati, ljudi sanjaju Chelsea.

Samo mu pokažeš ovo

chelsea-arsenal-2-1402773367.jpg

Pa krene da ti priča o istoriji xexexe

Kakvi voajeri iskompleskirani, gledaju Mesija i razimšljaju o Čelsiju.

Samo mu pokažeš ovo

Postirana slika

Pa krene da ti priča o istoriji xexexe

Kakvi voajeri iskompleskirani, gledaju Mesija i razimšljaju o Čelsiju.

Pitam ih ja par pitanja tipa, kad ste nam zadnji put dali gol, kad je Wenger zadnji put uzeo Murinja, naravno odgovori tipa vaša anti-fudbal igra i naših 12 (menščini ) titula prvaka, naravno zadnja je iz vremena kada su neki tek skontali da mogu drkati svoj pimpek.

Onda slijedi moj odgovor sa ovom gore slikom gdje su primili 6-icu i slika iz Minhena, tu ide poklapanje ušima, onda neki pokusaj odgovora sa onom pobjedom 3:5 na SB, a dokusurim ih kad posaljem Titinu sliku.

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.