Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Umetnost je dati gol sa 19% poseda. 17 minuta su imali loptu u svom posedu. Kad se oduzme vreme dok je lopta bila u autu, na tribinama ili u golmanovim rukama, dodje se negde na 10-15 minuta. 

Znaci za 10ak minuta su odradili dovoljan posao sto se napada tice. Genijalno. Genijalno.

Ne postoji sladja pobeda.

Finale play-offa u Championshipu igrat će se između M'boroa i Norwicha.

Što se Premiershipa tiče, Burnley i QPR su već dole a nakon ovog kola ista meta, isto odstajanje između Newcastlea i Hulla jer su oba tima poražena na gostovanjima kod QPR-a odnosno Spudsa. U zadnjem kolu se odlučuje ko će se između ta dva tima pridružiti navedenima. 

Dobar je Mane kroz celu sezonu, odrace South nekoga posteno sledeceg leta.

ali nisu oni baš nešto sa njim zadovoljni,dosta je fulao,nije da nije imao prilika,baš naprotiv samo je kolko puta sve zakomplikovao a dans jbg ubo bingo

još on njima nije bio prva meta,nego Kampl iz Borusije,ovaj je došo tek kao zamena ,tj br 2

ne pričam ništa napamet nego sam baš za njega zapamtio šta su komentarisali 

istina je da jedino Bertrand igra dobro u kontinuitetu,pored njega Forster koji im je bog sad tamo,pa Adervild do one povrede,posle toga pad 

Sramota je ne pohvalit Liverpool, njihove navijace i sve ljude koji su danas na Anfieldu odali pocast LEGENDI onako kako zasluzuje. Ispratili svog heroja emotivno i nevjerovatno

Veliki respect i za Gerrarda koji je jedan od rijetkih primjera lojalnosti prema klubu...

Neki su plakali za njim, a ja sam samo ispratio s respectom i sjecanjem na onu picketinu Lampsa. Da, picketinu obicnu... a ovi sto ga podrzavaju, pardon izvlace i opravdavaju njegov potez,  savjetujem im da izvuku glavu iz cmarcica zabolice ih vrat i sjebace kicmu

HAHAHAHA Bednici iz Liverpula izgubili od Crystal Palace-a kome bodovi ne trebaju ni za kurac. I to oprostajna tekma Slippy G-u. Koliko je tuzno biti navijac Luzerpula...

Nešto sam izgleda preskočio, čim se navijači Cityja nakon današnje pobjede raduju kao da su ligu osvojili. Neka debela čak plakala od sreće. WTF?

Osigurali direktan plasman u LŠ, 5-6 pobjeda zaredom. Al eto ne znam koji je razlog za toliko radovanje.

Inače Hart napravio odbranu sezone danas na 2:3 za City.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.