Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Pa zaključi logički? Jel auto može u leru voziti po ravnom? Ne može. Jel mi radimo išta konkretno u ovom prijelaznom roku? Nismo.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Hljeb te jebo, na ravnom smo u leru, čekamo nizbrdicu da se pojavi a stojimo u mjestu, previše kokaina....

Ili ipak gljivice, šta znaš, treba nam neki dobar halucinogen

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Pa dobro sta ti nije jasno? Jesi ikad vozio? Haha
Sjedi u auto. Izbaci ga iz brzine, tzv. Ler. I vidi hoce li se pomaknuti sem ako ga poguras ili ako si na nizbrdici. :P

Dobro ne čekamo nizbrdicu, oprosti. Čekamo nešto da nas pogura pa da se pokrenemo :D

Pa dobro sta ti nije jasno? Jesi ikad vozio? Haha
Sjedi u auto. Izbaci ga iz brzine, tzv. Ler. I vidi hoce li se pomaknuti sem ako ga poguras ili ako si na nizbrdici. :P

Dobro ne čekamo nizbrdicu, oprosti. Čekamo nešto da nas pogura pa da se pokrenemo :D

Vidi ga što se primio pa mi objašnjava hahahahahahahahahah

kokain majkaaaaaa

Vidi ga što se primio pa mi objašnjava hahahahahahahahahah

kokain majkaaaaaa

Hahahaha. Ja bar samo to primam. :P

Ovdje ljudi stalno govore jebeš ovog, jebeš onog, pa po vama mi ni nemamo konkurenata. Uzeli jesmo titulu i to s velikom razlikom, ali svi znamo dobro da je to daleko od impresivnih igara bilo u drugom dijelu sezone. A taj trofej smo dosad samo jednom odbranili u historiji, pa vi vidite.

ako mene pitate sve od Murinja zavisi,znači od njegovog pristupa ,mislim samo na prem u ovom slučaju,neću sad da širim priču

ne znam kolko junajted da se pojača,siti,...mi smo ponovo jaki i znam kolko možemo al to samo ako Murinjo to "dozvoli",tj skine nogu sa kočnice i baš zato se tolko nešto i ne opterećujem oko transfera

bitno mi je samo da se dovede koji mladi igrač a šlag na torti bi bilo neko jače ime za to desno krilo,jedino to bi nas moža diglo za koju stepenicu gore,ovako kako OTac kaže to je to

Mitrović kad je došao u Newcastle izjavio je da mu je drago da dolazi u klub za koji navija, jer za druge se navija a Partizan se voli

Naravno odmah su navijači drugih klubova prozivali: ' a da si otišo u liverpool isto bi reko, da si otišo u benficu isto bi reko itd..."

evo jedan videoklip od pre 3 godine,

https://www.youtube.com/watch?v=3uIUGuh0zLc

https://www.youtube.com/watch?v=NWrYuHyZ6kc

klicko jos boli ovaj njegov debi u derbijima xexe sa nepunih 18 godina xexe

kakvo spuštanje grudima pa izlazak 1 na 1 opaaaaa

– Mitrović je bio najbolji na terenu. Odlično je čuvao loptu i to je bio ključ utakmice. Momak ima sve predispozicije da postane jedan od najboljih napadača na svetu. Anderleht je napravio odličan posao što ga je kupio – istakao je Murinjo za belgijske medije.

Ponajvise zato sto mi djeluje nezainteresovano dok je na terenu.Zatim dolazi iz relativno slabije lige i smatram da u prvoj sezoni nece moci pokazati svoj puni potencijal.Pitanje hoce li Njukas imati razumjevanje za to jer je konkurencija za opstanak u ligi veoma jaka svake godine.Takodjer mislim da je tip igraca koji zahtjeva dobre igrace iza sebe.Nesto tipa Mandzukic ili Dzeko,nije u stanju napraviti previse sam s loptom.Pretpostavljam da bi u jacoj ekipi pokazao svoj puni potencijal kada bi dobio pravu sansu.Ipak u Njukasu ne vidim da ce razviti svoj potencijal do kraja.Nadam se da grijesim. 

a gle,ne znam kolko si ga gledao al recimo iako izgleda kao bad boy pravi je fajter kao naš Kosta,samo što nije baš tolki propuh u glavi

dal prošle godine,prvi dan posle N.G svi se oporavljaju od slavlja a on trči uz brdo sa rancem i trenira kako bi bio što jači i spremniji

pa kad smo igrali ono finala EP za sam je držao napad,ima dobru igru ledjima što je bitno za prem i što je najbitnije kenja ga da se uvek nadje na pravom mestu,prejak je u 16,jedina mana mu je možda zalaganje u odbrani,presing al to se da popraviti pod palicom dobrog trenera

isto kao Kosta nema tu neke lepote al zabija,što je najbitnije,nije on svetska klasa,daleko od toga al mislim da će se probiti ,konkurencija mu je maltene samo Sise a kako dolazi kao big money transfer (za njihove pojmove) dobiće sigurno prilike

iskreno,ja sam se nadao da će ga naši kupiti,znam da su ga pratili i onda da se proda nakon nekog vremena

a ovo što dolazi iz slabije lige,ništa ne znači,pa KDB,Kurtoa,Lukaku i milion drugih igrača su tamo počeli pa im ništa ne fali

http://www.youtube.com/watch?v=zrDjrKtOdj0

Bilo bi mu bolje da je otišao u klub koji je više sređen od Newcastlea u svakom smislu..

Newcastle je klub koji u toku sezone prođe bar tri puta put od vrha do dna, samo što im krize duže traju od pobjedničkih serija.

Mitrović mora prije svega pokazati volju i želju, u svakoj minuti će se morati truditi bar 20% više od recimo Cissea.

Pa nisam ni jednom rekao da je los.Gledao sam ja njega par puta,pa cak i protiv Arsenala je bio veoma dobar.Ali glavni problem vidim u Njukasu.Volio bih da uspije,za svakog sa ovih prostora pogotovo on je imao bas prirodan put ka dobroj karijeri,sa nasih terena probija se ka vrhu.Nesto ala Dzeko,Modric,Mandzukic.Al et vidjet cemo,mozda na kraju ispadne da mu je NJukas bas odgovarao jer nema neku veliku konkurenciju,pa iduce godine zaigra i u nekom boljem klubu.

11781772_864681216921136_419997558352570

Lijepo troše novac od Sterlinga, još da se Ballotelija riješe.

32,5 miliona funti, najskupli Belgijanac na svetu trenutno.

WHU sa Bilicem ce biti realno tvrd orah ove sezone. Dobro rade, pojacavaju se, na putu su da zadrze nosioce igre iz prosle sezone... 

Kresvel, Ogbona, Rid, Kujate, Obijang, Paje, Sako, Valensija....

Broj ekipa koje mogu kidati bodove velikima se povecava....

Evo danas potvrdili tvoje reci whisp.. jedva pobedise na penale Birkinkari. Ne mogu gola dati ovim amaterima.
Broj ekipa koje mogu kidati bodove velikima se povecava....

WHU je to radio i pre ove sezone, prvo što mi pada na pamet je pobeda nad Sitijem pa bod protiv Junajteda, a i kidali smo se sa njima na njihovom stadionu.

Svonsi, WH, Sotona, Stoke, WBA, Crystal Palace, nagazne mine. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.