Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Je li to znaci da ce nas 8 u europu?

Tako ispade.Prva 4 u ligu prvaka a 5 i 6 u Evropa ligu.S tim sto ce i Aston Villa igrati radi finala FA kupa.To je 7 + ovo jedno mjesto sto nam poklonise,znaci 8.

Sramota ako niko od 8 klubova ne uradi nista u europi sljedece sezone.

Tj. 7.

Znamo ko ispada vec u 1/8 finala po obicaju svake godine.

Everton-Sunderland 0:2, tako se ostaje u ligi, svake sezone se iscupaju u zadnjim kolima, Everton je razocarenje sezone, sa ovakvim igracima bi ih David Moyes uveo u ligu prvaka.

Burnley pobijedio u Hullu, ali ispao iz lige zbog pobjede Leicestera nad Southamptonom. Leicester u strašnoj formi. Newcastle iako je remizirao sa WBA kod kuće, ipak je prekinuo veliki niz poraza.

Ma ko god da dodje na mjesto trenera u City umjesto Pelegrinija bit ce opasniji protivnik nego sto su ove sezone bili.Po meni bolje i Guardiola da im dodje nego Klopp a nedo Bog Simeone.

Guillem Balague: "Pure imagination and fiction this story that Guardiola jas agreed to sign for City.Not true at all"!!

Moram jos i ovo reci,da mi je ovo najdraža slika ove godine u Premiershipu.

23CFBC8C00000578-0-image-m-2_14178893014

jokanović po pisanjima medija najtraženija roba na ostrvu

Njukasl,WH,Sanderlend,lista se nastavlja

i onda se samo setim one naše rep srbije i sve mi muka 

nego sad kad vratim malo film unazad ,Bertrand je ušo u tim godine(ajd nije to neko merilo vrednosti al da je igrao fantastično jeste) a vamo je Hodzsonu tek 4 izbor čini mi se ispred njega Beins, Šou i Rouz 

ajd Šou mi je izuzetak i opravdano ali Beins i Rouz ne mogu nikako biti ispred Bertranda

nego Sautempton je baš pao u poslednje vreme

The reality of Saints season is, that till Feb it was hard to think of a single mistake that Ron had made. Since Feb, he's been the weak link at the club. Constantly picking players irrespective of form, to the point of it being incredible. Sticking with things, like Mane on the left, Tadic on the right, Elia on the left, that don't work, have been proved to not work but then tries the same thing for another ten matches beyond it. Making substitutes that don't help us to change the game in a positive way & also bare no relation to the peformance of the players on the field.

ali sve to ne može da promeni moje mišljenje da je Kuman odradio super posao,jeste grešio(a ko nije) doveo je pretpostavljam par igrača isam(pele,Tadić,elia,djuričić) neki su stigli na preporuku kluba(bertrand,forster,long) ,videćemo kako će se dalje stvari razvijati ali od kluba koga je dobar deo javnosti video u nekom donjem delu tabele imali su fantastične rezultate a sigurno veliki deo toga ide i Kumanu na dušu

zaboravio sam da pomenem i aldervilda koji je super odigrao,iako ga kuman neko vreme trpa i na dm al ajd sad(biće on dobro pojačanje ko god ga pazari na leto)

još Pele je fino odigrao,nije bomba transfer ali sigurno nije podbacio kao Osvaldo koji je baš u lošim odnosima sa klubom
činjenica je da su posle Čelzija imali možda najjbolji prelazni rok(ajd morao bih još jednom da preletim po tablici) ali s obzirom na uloženo/dobijeno(od prodaje) extra posao jer je stvarno neverovatno da su posle onog čišnjenja uboli sa tolko igrača

za raliku od prošlih sezone kad su stigli Ramirez, Majuka..

Kun osigurao titulu najboljeg strelca BPL, sada je na 24 gola.

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Odlican je. Za razliku od Coste koji je stvarno pravi onaj teskas, kad Aguero uzme loptu vidis odmah da pravi razliku. Nesto kao Hazard kod nas.

sautempton ponovo čeka još jedno burno leto,najverovatnije odlaze Šnajderlin i Klajn(da sad ne pišem baš 100%) i treba videti da li će pazariti za stalno Adervilda(za koga je pokazao interesovanje i Totenhem) te Eliju i na kraju našeg Djuričića. Forster povredjen do kraja godine,moguće da i jednog golmana ne dovedu(ne znam šta će biti sa Borucem) a tek će biti cirkusa ako dodju do LE gde će im u toj i takvoj situaciji biti potreban širi kadar kako se ne bi ponovio scenario Evertona

Soton će opet razmontirat komplet ekipu, jednostavno nisu dovoljno jak klub da se mogu odbraniti od ponuda većih klubova i da mogu zadržati važne igrače, par igrača koji su tražena roba će napustiti klub 100% nema tu puno priče.

Nakon toga Koeman će opet koristiti svoje poznavanje holandske lige i pokušati napraviti pravi izbor.

Ne bojte se vi za Southampton, što kaže njihov predsjednik, nije neuspjeh ako ne uđu u Europu ove sezone jer zna da će se za 4-5 sezona boriti za vrh PL. I lako je moguće da tako i bude, još možda sezonu - dvije budu prodavali ključne igrače i dovodili zamjene kao ove sezone, ali onda će se skupiti novca i moguće da njihova vrhunska škola iznjedri još kojeg talenta i budu klub koji će uzeti Arsenalu 4. poziciju :D

https://www.youtube.com/watch?v=tDwqMVi6dSM

Zanimljiv intervju sa navijačem Arsića nakon poraza od Svonsija. :D

3:42

"If I wanted entertainment, I'd go to the cinema".

Ne bojte se vi za Southampton, što kaže njihov predsjednik, nije neuspjeh ako ne uđu u Europu ove sezone jer zna da će se za 4-5 sezona boriti za vrh PL. I lako je moguće da tako i bude, još možda sezonu - dvije budu prodavali ključne igrače i dovodili zamjene kao ove sezone, ali onda će se skupiti novca i moguće da njihova vrhunska škola iznjedri još kojeg talenta i budu klub koji će uzeti Arsenalu 4. poziciju :D

Problem je sto oni cim dobiju nekog jakog igraca, oni ga prodaju. To je njima ugradjeno u DNA kao i Arsenalu npr.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.