Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

šta kažete za ovu Listu 

jedino što Šou meni tu nema šta da traži,možda i Kabela,ono jbt ne znam šta su ljudi očekivali od njega da napravi u onakvom Njukaslu

ali Mangala mi je deifinitivno FLOP br 1 s obzirom na uloženo i očekivano

Cuadrado i Luis su s ubjedljivo najmanjom minutazom medju njima. Mislim da i nije realno da su tu, jer nisu dobili puno sanse. Cuadrado pogotovo

Recimo Falcao je flopno sezonu totalno, igrao je. Dobijao sanse stalno. Igrao i za B tim, ganjao formu... al nista

Rodwell razocarenje

Luis definitivno ne bi trebao biti na ovoj listi, jer apsolutno zbog drugih razloga nije igrao, a ne zato što je loš bio. Ja koliko se sjećam on što je igrao odigrao je na nivou, a druga stvar je što Mou forsirao Azpija.

Cuadrada se isto ne može staviti na listu jer je njegova minutaža mizerna u odnosu na ostale sa liste.

Luis je sve korektno odigrao, je da je bilo malo, ali je to odradio na odličan način, ne može on biti flop

Za 20 miliona evra trebao je mnogo vise da pokaze

prem-nike-ball-orderm-img8.jpg
premier-league-ball-2015-2016-season.jpg
http://www.soccerbible.com/performance/football-equipment/2015/06/nike-launch-epl-1516-ordem-3-ball/

After making a wealth cameos in the build-up to the HyperVenom’s update, it's now time for Nike’s newest match ball to step into the light and it's a bit of a show-stopper. Introducing the Nike Ordem 3, the official match ball for the 2015/16 Premier League season.

Rolling out in alternative colourways for Serie A and La Liga the Ordem 3 bounces into the new season as Nike's most vibrant and graphic official matchball yet. Providing the most accurate flight, consistent touch, and the highest level of visibility the Ordem is built from 15 years of Nike match ball technology. The Aerowtrac grooves remain to keep the ball steady as it moves through the air and a geometric 12-panel design and synthetic leather casing provide the same consistent feel where ever the ball is struck.
Every year, Nike usually sticks with the same three/four colours for their match ball updates, but 2015 is massively different, much bolder. In Nike's words they're ensuring that their ball keeps up with the “constant evolution” of the game. A bright colour change known as a “Visual Power Graphic” is printed across the Ordem 3 so “players catch sight of the ball quicker, facilitating rapid decision-making, instant reactions and, ultimately, enhanced performance.”

It's not traditional but what would be the fun in that? Not sure what's come over us but we can't get enough of that Serie A design. Roll on the new season.

Da li se vama sviđa?

Ogavna je lopta, dugo nisam ruzniju video, mada je ova za PL bolja nego za Italiju i Spaniju

• Autor

Uuu predobre sve tri lopte. Ne zmam koja mu je ljepša. Ova u sresini, ova lihevo ili ova deano. Ovo je napokon napredak u osnodu na serone prije u odnosu na prethodne sizine što se tiče lipte.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.