Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

čisto sumnjam,on je paljevina od čoveka,pisalo se da su ga našli kako trenira pod teretom dok se još nije totalno oporavio pa je Venger poludeo zbog toga

biće to Vengerova odluka na kraju krajeva ,kako god,nismo mi ni do sad imali nekih problema sa njim jer smo ga "lagano" zaključavali

problem bi više bio ako se Volkot oporavi pa nas sa jedne strane silije Volkot koji bi znao da iskoristi one dijagonale i dodavanja Ozila

dok je Sančez čista snaga,bar meni je malo "fudbalski" zatucan,samo glavom kroz zid i ništa drugo

Vengerica nije znao da postavi ekipu protiv nas,treba da ide na brzinu,mnogo je statičan,još trpa Remzija na krilo a Žiru je tek sterilan protiv naše duboke odbrane

Alexis Sanchez has told Arsène Wenger that he doesn't want to take a rest for 1 month, only 2 weeks and will back to training before the Community Shield game against Chelsea.

Pregorit će jbt...lik je fenomen

Inače, isplati se pogledati tko već nije

^:)^

http://www.youtube.com/watch?v=HmX7n-JFCjQ

http://www.youtube.com/watch?v=eZod2E40kGQ

http://www.youtube.com/watch?v=CTPiJGh6SmU

http://www.youtube.com/watch?v=pb180kahz54

• Autor

Da je nama taj Sánchez na desnoj strani..

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Eh da je...Da je Bog do. Samo da je maknuti one Brazilce sterilne. A Sancheza smo mogli dovesti prošlo ljeto, ja sam bio za tu opciju. I na SP-u razvalio.

Manchester Utd je vec ostao bez dva napadaca. Falcao je otisao iz kluba, evo sad Van Persie presao u Fenerbahce.Prosle sezone su imali problema sa odbranom a ove bi mogli imati sa napadom.

Manchester Utd je vec ostao bez dva napadaca. Falcao je otisao iz kluba, evo sad Van Persie presao u Fenerbahce.Prosle sezone su imali problema sa odbranom a ove bi mogli imati sa napadom.

Ni od jednog ni od drugog nisu imali prevelike koristi prosle sezone, tako da neci biti tesko zameniti ih...

Ni od jednog ni od drugog nisu imali prevelike koristi prosle sezone, tako da neci biti tesko zameniti ih...

Ali u svakom slucaju bolje imati Van Persia ili Falca u napadu nego Chicarita. Roney ce biti sigurno prvi izbor.

Au sto ce utd ponovo da bude jak. Neka neka, evo rivalstva opet. Glavni konkurent. Jedva cekam

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

11693859_10153411718128762_1701815222541

I zvanicno smo najebali. 

Cak i prodajom De Hee ne bi izgubili mnogo, jer je sve izvesnije da ce krenuti po Oblaka, ako ovaj ode u Real.

Prvi kandidati za titulu sledece sezone.

Kupice oni i stopera. Bice tu jos rokada, izgleda...    PSG ozbiljno zagrizao za Di Mariu, spremni su da ga dobro plate, a cini se da LVG nije preterano zainteresovan da ga zadrzi. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.