Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

jbg opet smo ih prestigli po pitanju plata

Kad? Gdje? Link?

I nema MNF-a ni danas. Opet. To je jedino sranje kad je ova emisija u pitanju. Ne znam da li ima neki raspored, ali emisija seta i nikad ne znas kad ce biti, mislim da vec trecu sedmicu zaredom nema MNF-a. Da poludis.

ja to nigde nisam video,nema teorije da je tako nešto tačno zato što smo mi pusti Lamparda,Kola,Luiza...

ako je to vest od kad smo doveli kostu sigurno nije tačno al eto proveriću kasnije 

Pa ove sezone, kako smo doveli ove igrace Costu i ostale :D bilo je na svakom portalu jebiga, malo potrazi.

evo proverio sam,piše da je za sezonu 2014-2015 arsenal ispred Čelzija za 1 milion 

• Autor

Evo na koji način će se Liverpool oprostiti od svoje legende u posljednjem kolu Premiershipa. Naime svi igrači će nositi dresove ovog formata: Mi ovo nikad nismo uradili niti ćemo čini se.

2mdmbo9.jpg

es2qe0.jpg

Evo na koji način će se Liverpool oprostiti od svoje legende u posljednjem kolu Premiershipa. Naime svi igrači će nositi dresove ovog formata: Mi ovo nikad nismo uradili niti ćemo čini se.

Tako cemo mi Terija aBd. Inace lep potez L'poola da se oprosti od legende.

Zanimljiv podatak. Unatoč tome što neke druge momčadi imaju ukupno gledano više osvojenih naslova prvaka ili kup naslova, CHELSEA je najuspješnija engleska momčad u kup natjecanjima u posljednjih 20 godina.

http://www1.skysports.com/football/news/11096/9731612/capital-one-cup-final-chelsea-preparing-for-17th-major-final-in-20-years

Finale Capitol One kupa u nedjelju će biti Chelsea-ovo 17. finale u tom periodu. U prethodnih 16 finala, Chelsea je čak 12 puta osvajao pehar...

GDJE STE BILI PRIJE 2004. PLASTICARI HAHAHAHA

Liverpul se izvuko,nece ih kazniti.Uvazili su im opravdanje da je deo novac otiso za rekontrukciju stadiona te napustanje starog plana za izgradnju novog

Jos,potpisali su sad i kakav novi ugovor koji ce I'm doneti vise novca tako da bi trebalo da se povade

Mada meni je to samo mazanje oci,dosta toga ide na staru slavu,tu I'm nista ne zameram ali inace nemaju neki napredak,osim toga sto povecavaju kapacitet stadiona i imaju nesto bolje ugovore.
Od kad je Rodzers doso pare za transfere se trose blago receno uzasno i mozda su sa tog aspekta I jedan od najgorih klubova iz elitnog dela.

Na drugu stranu,kaznjen je Hal sa nekih 200.000 evra

Rodgers je veci takticar od Mourinha, rece jednom jedan nakot.

Posle Arsenala Njukasl se sprema da objavi svoje finansijske rezultate a pise se da su ostvarili porofit veci i od Arsenala,bez obzira na to sto ne igraju lS sto je jos jedan dokaz kolko je prem uspesan na tom planu.Jos nista nije zvanicno ali vagaju se sume od 30-50 miliona u plus sto je ogroman uspeh za klub koji je jedno vreme imao problema sa dugovima.

Priznanje za njihovog vlasnika dok sami navijaci naravno nisu zadovoljni

pa otkinuli su bodove sitiju,dobro su igrali protiv njih a sa nama možda jedna od najgorih izdanja ove sezone,baš smo ih nadigrali

iz tog ugla nemam šta da im zameram

ponekad ne znaš kako će odigrati kući,imali su jedan dobar niz a u poslednje vreme su kući baš loši,pobedili samo Hal 

Kako nece Sautempton u zadnje vrijeme, to je strasno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.