10. novembar 2014.11 god. comment_192445 Soton se drzi do samog kraja na top mjestima. Momci su fantasticni. Jbt skidam ove prognoze, a kurac idem u kladaru uplatit. Qpr pa Swansea... Prijavi
10. novembar 2014.11 god. comment_192460 Southampton ekipa koja je stvarno odusevila igrom.Ali bojim se da ce polako poceti da padaju na tablici jer tek im slijede teske utakmice. 12.kolo - Aston Villa (A) 13.kolo - Man. City (H) 14.kolo - Arsenal (A) 15.kolo - United (H) 16.kolo - Brunley (A) 17.kolo - Everton (H) 18.kolo - Palace (A) 19.kolo - Sampion Premiership-a (H) 20.kolo - Arsenal (H) 21.kolo - United (A) Ocekujem da ce dozivjeti najmanje 4-5 poraza..sve bolje od toga je uspjeh. Prijavi
10. novembar 2014.11 god. comment_192466 Southampton ekipa koja je stvarno odusevila igrom.Ali bojim se da ce polako poceti da padaju na tablici jer tek im slijede teske utakmice. 12.kolo - Aston Villa (A) 13.kolo - Man. City (H) 14.kolo - Arsenal (A) 15.kolo - United (H) 16.kolo - Brunley (A) 17.kolo - Everton (H) 18.kolo - Palace (A) 19.kolo - Sampion Premiership-a (H) 20.kolo - Arsenal (H) 21.kolo - United (A) Ocekujem da ce dozivjeti najmanje 4-5 poraza..sve bolje od toga je uspjeh. Teške utakmice na papiru. Siti, Arsenal i Junajted su trenutno baš loši, ako se ne poprave mogao bih Soton nešto da izvuče. A sa šampionom Premijeršipa su igrali u prvom kolu, izgubili 2-1... Prijavi
10. novembar 2014.11 god. comment_192474 A sa šampionom Premijeršipa su igrali u prvom kolu, izgubili 2-1... Ne razumijem bas najbolje sta si mislio,ali ja sam mislio na sampiona Premiershipa ove godine(2014/2015) ...naravno...mislio na Chelsea FC :D Prijavi
11. novembar 2014.11 god. comment_192532 PROTEKLOG vikenda u engleskoj Premierligi otkriveno je na kojem stadionu su najglasniji navijači. Mnoge je na "Otoku" iznenadilo što je pobjedu odnio čuveni Old Trafford. Za ovo neznanstveno istraživanje, novinari su decibele na stadionima mjerili koristeći aplikaciju za svoj "pametni telefon", a u obzir su uzeli prvih 60 sekundi svih utakmica posljednjeg kola kada nije postignut niti jedan gol. Analiza je pokazala da su najglasniji bili navijači Manchester Uniteda i Crystal Palacea na Old Traffordu gdje je bilo oko 75 tisuća navijača, a razina decibela bila je 84 od maksimalnih 120 na toj ljestvici. Navijače Crystal Palacea su novinari "The Telegrapha" nedavno stavili na prvo mjesto liste navijača koji u ligi rade najbolju atmosferu, a podjednako su glasni u gostima kao i na svom terenu. Na drugom mjestu razinu decibela od po 78 ostvarili su prošlog vikenda stadioni Southamptona (protiv Leicestera), Sunderlanda (protiv Evertona), Tottenhama (protiv Stokea) i WBA (protiv Newcastlea), a samo jedan poen manje ostvaren je na derbiju Liverpoola i Chelseaja. Englezi najavljuju nastavak mjerenja i u sljedećem kolu. Na to su ih potakle česte kritike na račun loše atmosfere na tribinama ove sezone, a posebno ih je zaboljela ona Josea Mourinha. S druge strane, brojni navijači za tmurnu atmosferu krive previsoke cijene ulaznica u najjačoj ligi svijeta. http://www.index.hr/sport/clanak/gdje-su-najglasniji-navijaci-u-premiershipu/783244.aspx Prijavi
11. novembar 2014.11 god. comment_192535 Ne razumijem bas najbolje sta si mislio,ali ja sam mislio na sampiona Premiershipa ove godine(2014/2015) ...naravno...mislio na Chelsea FC :D U Engleskoj postoji samo jedan šampion. Prijavi
11. novembar 2014.11 god. comment_192536 http://www.footballorgin.com/2014/11/bbc-match-of-day-2-motd2-premier-league_10.html Skuvaj si kafu/čaj i iščilaj sat vremena. MOTD i Monday Night Football najjače nešto. Prijavi
11. novembar 2014.11 god. comment_192539 Southampton ekipa koja je stvarno odusevila igrom.Ali bojim se da ce polako poceti da padaju na tablici jer tek im slijede teske utakmice. 12.kolo - Aston Villa (A) 13.kolo - Man. City (H) 14.kolo - Arsenal (A) 15.kolo - United (H) 16.kolo - Brunley (A) 17.kolo - Everton (H) 18.kolo - Palace (A) 19.kolo - Sampion Premiership-a (H) 20.kolo - Arsenal (H) 21.kolo - United (A) Ocekujem da ce dozivjeti najmanje 4-5 poraza..sve bolje od toga je uspjeh. Ma sumnjam da će izgubiti baš toliko utakmica, naravno deset kola Premiershipa je period u kojem se može svašta desiti, ali realno, kada pogledaš trenutno stanje Soton je ekipa koja se može nadigravat sa svima. Ja mislim da bi oni mogli izgubiti u ovih deset utakmica od dvije do tri utakmice najviše, ja više očekujem neki njihov niz neriješeni rezutata. Kažem opet, najveće pitanje je kako će oni kao ekipa reagovat posle prvog narednog neuspjeha. Za sada im sve prolazi, čak i igrači koji ulaze sa klupe rješavaju utakmice, što je rijetkost kod ovakvih ekipa. Ja bi najviše volio da mi u sljedećem kolu igramo sa njima umjesto sa WBA.. Prijavi
11. novembar 2014.11 god. comment_192555 DAVID MOYES novi je trener Real Sociedada http://www.index.hr/sport/clanak/zivot-nakon-uniteda-david-moyes-pronasao-novi-klub/783181.aspx Najbolji strijelac i kapetan reprezenatacije BiH, Edin Džeko, zbog teže ozljede lista noge, propušta ne samo nedjeljnu kvalifikacijsku utakmicu za EP protiv Izraela u Haifi, nego vjerojatno i sljedećih šest utakmica Manchester Cityja. http://www.index.hr/sport/clanak/dzeko-jako-ozbiljno-ozlijedjen-kapetan-bih-aut-mjesec-dana-nece-pomagati-cityju-u-proboju-iz-skupine-lp/783231.aspx Prijavi
12. novembar 2014.11 god. comment_192627 Kakva budala Bože :D Sanchez: Došao sam u Arsenal da bih osvojio sve http://www.express.co.uk/sport/football/534659/Alexis-Sanchez-I-left-Barcelona-to-win-EVERYTHING-at-Arsenal Prijavi
12. novembar 2014.11 god. comment_192631 Kakva budala Bože :D Sanchez: Došao sam u Arsenal da bih osvojio sve http://www.express.co.uk/sport/football/534659/Alexis-Sanchez-I-left-Barcelona-to-win-EVERYTHING-at-Arsenal udara se on nečim garant, samo ne znam jel bijelo il heroinče.. al s obzirom šta je izvalio možda i mješa oboje.. čuj to jebot...ko ja da dođem u botev plovdiv i žemka da idem po LP s njima.. al neka brate, ljudski je sanjati..i ja sam s jednom malom na pola, ja nju hoću, ona mene neće..šta dase radi jebiga # in wenger we trust Prijavi
12. novembar 2014.11 god. comment_192633 Kakva budala Bože :D Sanchez: Došao sam u Arsenal da bih osvojio sve http://www.express.co.uk/sport/football/534659/Alexis-Sanchez-I-left-Barcelona-to-win-EVERYTHING-at-Arsenal Vi ga odma napali, a on covjek mislio na trofeje sa ljetnih priprema. Prijavi
13. novembar 2014.11 god. comment_192707 Ono što je Suarez radio prošle godine je nestvarno X_X Prijavi
13. novembar 2014.11 god. comment_192708 Vidi vidi Oscara sto lose igra :D U top 10 lik, ali kad bude odigrao lose jednu tekmu, cae ce ga otpustiti iz kluba :D Prijavi
13. novembar 2014.11 god. comment_192715 Vidi vidi Oscara sto lose igra :D U top 10 lik, ali kad bude odigrao lose jednu tekmu, cae ce ga otpustiti iz kluba :D Završit će na sada već slavnoj "listi za odstrel by caeruleus" :D Prijavi
14. novembar 2014.11 god. comment_192760 Čelsi ove godine igra odlično. Od početka sezone odigrali su 19 mečeva bez poraza u svim takmičenjima. Ipak, to nije ni blizu rekordnih perioda bez poraza za engleske timove. Mnogo se govori o tome da li će Plavci završiti sezonu u Premijer ligi bez poraza kao što je to pošlo za rukom Arsenalu. Evo 6 najupečatljivijih: 6. LIVERPUL – neporaženi u 25 mečeva od marta do septembra 1982. godine Redsi su poraženi 6. marta 1982, od Brajtona, a posle toga su vezali 25 mečeva bez poraza (23 u ligi, 1 u Liga kupu i 1 u Čeriti šildu). 5. ARSENAL – neporaženi u 28 utakmica, od aprila do novembra 2007. Tim iz 2002/03 je neporažen završio takmičenje u Premijeršipu ali gubili su mečeve u Evropi. Generacija 2006/07 imala je duži niz bez poraza u svim takmičenjima. poraženi su 7. aprila 2007 kod kuće od Vest Hema, ali tada su otpočeli niz od 28 mečeva bez poraza, sve do 27. novembra kada su u Ligi šampiona poraženi od Sevilje. (20 mečeva u ligi, 6 u Evropi i 2 u Evro kupu). 4. EVERTON – neporaženi u 28 utakmica, od decembra 1984. do maja 1985. Karamele su 1984. osvojile FA Kup 1984. i nastavili sa odličnim igrama sve do maja naredne godine. 22. decembra su poraženi od Čelsija, i od tada pa sve do maja 1985. upisali su 28 mečeva bez poraza. 3. PRESTON NORT END – neporaženi u 28 utakmica, od septembra 1988. do 1989. Prav ekipa koja je neporažena završila takmičenje u Premijer ligi, a te sezone su osvojili svoju prvu titulu u Engleskoj. 2. MANČESTER JUNAJTED – neporaženi u 33 meča u svim takmičenjima od decembra 1998. do avgusta 1999. Od poraza 19. decembra 1998. protiv Midlzboroua, nisu doživeli poraz do 1. avgusta 1999. I nisu najbolji... 1.NOTINGEM FOREST – nepobeđeni u 40 mečeva u svim takmičenjima, od marta do decembra 1978. Od 11. marta do 9. decembra, Forest nije znao za poraz. Tada ih je savladao Liverpul na Enfildu (2:0). Samo godinu dana nakon ulaska iz druge u prvu ligu, Notingem Forest je sezonu završio kao drugi, a osvojili su Liga Kup i Evro Kup.Čelsi ove godine igra odlično. Od početka sezone odigrali su 19 mečeva bez poraza u svim takmičenjima. Ipak, to nije ni blizu rekordnih perioda bez poraza za engleske timove. Mnogo se govori o tome da li će Plavci završiti sezonu u Premijer ligi bez poraza kao što je to pošlo za rukom Arsenalu. Sta kazete? Ima li sanse da se ubacimo negde na listu? :) Prijavi
16. novembar 2014.11 god. comment_192912 Xavi: Odbrane u EPL su slabe http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/cavi-mesi-bi-u-engleskoj-dao-preko-50-golova-tamo-se-ne-igra-odbrana-202518.html Prijavi
16. novembar 2014.11 god. comment_192913 Taj mazlum je uvijek izjavljivao samo idiotarije, pa me i ne čudi ovo. Prijavi
16. novembar 2014.11 god. comment_192914 Xavi: Odbrane u EPL su slabe http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/cavi-mesi-bi-u-engleskoj-dao-preko-50-golova-tamo-se-ne-igra-odbrana-202518.html Reče Šavi i odbrana njegovog kluba kod kuće primi dva gola iz dva šuta od najslabijeg Čelsija u prethodnoj deceniji sa igračem manje. Prijavi
17. novembar 2014.11 god. comment_192928 Poredjenje dva najbolja strelca PL. Sta mislite, ko ce posle 38 kola imati vise golova na svom kontu? Ja glasam za Diega! Prijavi
17. novembar 2014.11 god. comment_192930 teško je reći, naravno da bih volio da diegoal al neće biti lako jer mu je protivnik kun aguero tako da nzm Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.