Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Šta se može kada naš dragi Poyet ima motivaciju da samo protiv nas pripremi utakmicu u kojoj se samo puškom može doći do njihovog gola, bitno je nama uzeti bodove ko jebe City.

a za to već imaju prilku za vikend jer će Newcastle poginuti da nam otkinu bodove.

Stvarno ne kužim te teorije.
Da, svi se lože baš na nas, svim tim slabijim klubovima je želja da nama otkinu bodove, makar sve ostale utakmice izgubili. Samo protiv nas igraju na 200% mogućnosti, a protiv ostalih naših rivala spuštaju gaće.

Ma to je sve jedna velika urota protiv nas. Krivi su illuminati, i naravno Mamić.
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Neznam sta ste ocekivali da ce Sunderland odigrati dobro i drugu utakmicu za redom protiv velikih ekipa, ekipe kao sto su Sunderland, Stoke, WBA, Swansea i ostali samo protiv nas znaju odigrati utakmicu sezone.

Vremeplov - Kada su "Pevci" poslednji put dobili Čelsi na "Stamford Bridžu"?

Nelson Mendela je tek izašao iz zatvora, Gaza još nije bio pijanac,

Lineker je i dalje igrao fudbal...

Poslednji put je Totenhem slavio na gostovanju Čelsiju u februaru 1990. Tog dana su Nelsona Mendelu pustili iz zatvora i on je najavio nastavak borbe protiv aparthejda.

Čak šestorica igrača iz sinoćnje postave Totenhema nisu ni rođena kada se njihov tim poslednji put radovao na ovom gostovanju.

Od tada su probali da pobede 28 puta, nije im pošlo za rukom, nikada u ovakvoj PL, odnosno formatu kakav danas poznajemo nisu videli kako izgleda pobediti "Plavce" u gostima.

ПИПЛ ФРОМ БОСЊА АР ВЕРИ ПЛИЗД ВИТ ДИС ГРУП. Д ГРУП КУД ХЕВ БИН БЕТР БАТ ИТ КУД ХЕВ БИН МАЧ ВОРС.

ПИПЛ ФРОМ БОСЊА АР ВЕРИ ПЛИЗД ВИТ ДИС ГРУП. Д ГРУП КУД ХЕВ БИН БЕТР БАТ ИТ КУД ХЕВ БИН МАЧ ВОРС.

НИЕ ПЛИЗД НЕГО СЕТИСФАЈД, АКО СЕ ДОБРО СЕЋАМ!!!!!!1111

НИЕ ПЛИЗД НЕГО СЕТИСФАЈД, АКО СЕ ДОБРО СЕЋАМ!!!!!!1111

Рекао је плизд, погледај опет, ја сам гледао пре два месеца, избрисао сам га.

Ne verujem da bi se Kolarov smejao ni na Reline bisere, verovatno i on sam tako priča engleski.

jedna zanimljiva prica o jednom klubu i vremenu koju izmedju ostalih prica i nas Wise.

Fudbal kakvog više nema, "Luda banda" Vimbldona!

Jednom su saigraču zapalili automobil kako bi mu pomogli da upravi predstavi svoje siromaštvo kao razlog za bolji ugovor. Ali, to je bio tek početak onoga što je Vimbldon od amatera dovelo do osvajanja kupa 1988. na Vembliju!

vini-dzons-2-velika348141020141205105309

Danas, takav tim ne bi mogao da postoji.

"Isterali bi nas iz lige, kamere su svuda, pričaju o ljudskim pravima i pozitivnoj atmosferi", smeje se omaleni Denis Vajz koji je niotkuda, kao i većina ostalih igrača "Krejzi genga" stigao u engleski profesionalni fudbal sa Vimbldonom.

"Viđao sam igrače kako plaču posle treninga, nakon dočeka, odnosno inicijacije koju im prirede Vini Džons i Džon Fašanu", seća se Vajz.

To je bio jedini način da tim opstane, sa posetom od 10 000 po meču i mnogo manjim budžetom od ostatka lige.

Vimbldon se dokopao elite 1985. samo nekoliko sezona posle promocije iz amaterskih rangova u sistem fudbalskih liga, odnosno četvrti rang takmičenja. Oni su i te prelomne godine u drugoj ligi najavili borbu za opstanak kao jedini cilj, a završili su kao treći i našli se u eliti.

vimbldon348136020141205102427.jpg

Tri godine kasnije, iako su im svake sezone predviđali ispadanje, osvojili su i FA kup, tada su videli da imaju mnogo navijača, njih 37 000 je na "Vembliju" videlo gol Lorija Sančeza kojim je savladao moćni Liverpul, najbolji engleski tim u tom trenutku. U svlačionici su režali i lupali u vrata, u tunelu vređali protivnika i urlali.

"Video sam strah u očima igrača Liverpula, i oni su znali šta će se desiti", rekao je jednom prilikom "Psiho" Vini Džons.

Danas holivudski glumac, ovaj Velšanin je bio netalentovan za fudbal, ali sposoban za sve drugo na terenu. Osim što je prebijao protivničke igrače, on je van terena bio konstanta pretnja i za mlađe saigrače, ali i inspiracija za svlačionicu, kada je u pitanju voljni momenat.

Šta je radila "luda banda"?

vimbldon-2348142020141205105516.jpg

Pa, kako rekosmo, zapalili su automobil saigraču Alanu Korku kako bi on lakše ubedio upravu da mu da bolje uslove u novom ugovoru jer je toliko siromašan da nema ni automobil.

I predsednik Sem Haman bio je ludak svoje vrste, terao je igrače da jedu "bele bubrege" ne samo za potrebe snimanja jedne televizijske emicije već je verovao da će im to razviti dodatnu hrabrost kada se suoče sa većim klubovima.

Svlačionica je spalila i torbu saigraču Eriku Ja.ngu koji je prvog dana u novom klubu bio neoprezan da ponese torbu iz prethodne sredine u kojoj je igrao, Brajtona.

Taktika su bila duge lopte, neumorna trka i nasilje na terenu. Vini Džons veruje da je njegov start u prvom minutu kup finala kada je Stiv MekMahon poleteo u vazduh bio ključ pobede, iako je trebalo dati gol, preživeti i penal koji je imao Liverpul kako bi "Ludaci" stigli do trofeja.

Džon Fašanu je bio majstor borilačkih veština, njegovi laktovi ostavljali su trajne posledice na protivniku.

Čak bi i novi menadžer morao da prođe inicijaciju, Egilu Olsenu su zapalili odeću na prvom treningu, izbušili gume na automobilu i napunili kopačke penom za brijanje. To je bila tradicija koja je održavana u prošlom veku i kada su glavne vođe bande napustile klub.

Ostavljali su grafite po protivničkim svlačionicama, omiljen im je bio "Apton Park", stadion Vest Hema, a Sem Hamam, predsednik je uvek bio spreman da plati kaznu kada se tim pojavi u farmerkama umesto odelima kako je nalagao protokol.

"Mi nismo biznismeni, nego fudbaleri", govorili su igrači Vimbldona, uvek spremni da saslušaju argumente navijača, ali i da se posvađaju ako se ne slažu. Ta komunikacija je postala uobičajena i smatrano je da su i pristalice deo tima.

U svakom slučaju, takvog, mnogi kažu i romantičnog fudbala više nema.

"Sve se promenilo, mnogi od nas danas ne bi imali šanse u profesionalnom fudbalu", rekao je Vajz pre par godina...

Balague tvrdi da je Simeone krenuo sa ucenjem engleskog. City se pominje najcesce.

Stvarno ne kužim te teorije.
Da, svi se lože baš na nas, svim tim slabijim klubovima je želja da nama otkinu bodove, makar sve ostale utakmice izgubili. Samo protiv nas igraju na 200% mogućnosti, a protiv ostalih naših rivala spuštaju gaće.

Ma to je sve jedna velika urota protiv nas. Krivi su illuminati, i naravno Mamić.

To nisu nikakve teorije, niti je to priča koju forsira par forumaša na forumu, to je nešto što potvrđuje i Mourinho koji je nije gledalac već učesnik utakmica i poznavalac stanja u Premiershipu.

Mourinho: "There are a few stadiums in this country where, clearly, when they see the Chelsea shirts, they play the game of their lives. When they play against other teams they look like they're playing friendlies."

Mamić je kriv naravno, to stoji..

Ostavljali su grafite po protivničkim svlačionicama, omiljen im je bio "Apton Park", stadion Vest Hema, a Sem Hamam, predsednik je uvek bio spreman da plati kaznu kada se tim pojavi u farmerkama umesto odelima kako je nalagao protokol.

"Mi nismo biznismeni, nego fudbaleri", govorili su igrači Vimbldona, uvek spremni da saslušaju argumente navijača, ali i da se posvađaju ako se ne slažu. Ta komunikacija je postala uobičajena i smatrano je da su i pristalice deo tima.

Apsolutno su u pravu. 1000%

To nisu nikakve teorije, niti je to priča koju forsira par forumaša na forumu, to je nešto što potvrđuje i Mourinho koji je nije gledalac već učesnik utakmica i poznavalac stanja u Premiershipu.

Eto, mora da je istina kada je Mourinho to rekao. :D

Javljaju da je Hal pod istragom zbog FFP,jebem ti ja ta pravila,pa na koju foru ljudi misle da neko napreduje.

Kako da zaradiš od prodaje dresova,reklama,sponzora,turneja ako nemaš navijače,kako do navijača,pa ulaganjem u klub,kako drugačije

http://www1.skysports.com/football/news/11714/9593765/premier-league-uefa-investigate-possible-ffp-breach-by-hull-city

mislim da je dozvoljen sad neki minus od 40 miliona a ta će se granica narednih godina sužavati 

što se Čelzija tiče,sva sreća što smo skockali tim na vreme inače bi jebali ježa u narednom periodu

pa na koju foru ljudi misle da neko napreduje.

FFP je manjim klubovima omogućio da zauvek ostanu manji. Oni koji sad imaju pare će uvek imati pare, osim ako nisu baš retardirani (čitaj: Liverpul).

Sve se otvorilo Cityju. Ako dobiju danas Everton, sto je vrlo moguce, jos veca mogucnost je da tamo pocetkom januara odu na 1. mjesto jer imaju komican raspored.

*crveno - u gostima

Nasih narednih 5 tekmi: Hull, Stoke, West Ham, Soton, Spursi

City (bez tekme s Evertonom): Leicester, Palace, WBA, Burnkley, Sunderland.

Ako bi oni sjeli na 1. mjesto mislim da bi to bilo to jer kad ispustis +9 treba ti odredjeni period da dodjes sebi a ako uhvatis -9, nema granice, nema pritiska, meljes.

Nas je pregazio umor.Pomalo tu krivim i Murinja jer je trebalo malo izrotirati par igraca.Zadnje 2 sedmice  smo odigrali pun kurac utakmica.

Igraci koji mogu dostojno zamjeniti svog kolegu a da se to ne osjeti previse su:

Filipe - Azpia
Ramiz - Oscara
Sirle - Williana
Drogba i Remy -Costu,Oscara,Williana

Uglavnom kiksat ce i City jos dosta puta.Cak mislim da smo mi u prednosti i zbog rasporeda do kraja jer smo mi sve jace utakmice odigrali dobro i to vecinom u gostima.Njima valja doci i na SB.

Arsenal na poluvremenu gubi 3-0 od Stouka, ali to je nebitno, ČELSI JE IZGUBIO!!!!!! #INVINCIBLE

Nije trebalo da nazdrave tim povodom pred utakmicu.

Jedini tim koji je mogao Cityju otkinuti bodove bio je Everton. U narednih 5 tekmi velike su sanse da nam otmu 1. mjesto jer ne vidim nas sa 5 pobjeda jer imamo nezgodna gostovanja. Daj Boze da kiksaju al Leicester, Sunderland, WBA i ostale ekipe u pokusaju tesko da mogu ista.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.