Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Ja bi voleo da Soton zavrsi drugi. Bas bih voleo,jeste da je tesko ocekivati to,ali neka. Nas nema sanse da stignu, realno jaki smo kao crna zemlja,a nemaju kapacitet ni klupu. Neka ih tu, neka pobede sutra A. Villu. 

I sto se vise odmice prvenstvo, mislim da mozemo polako potajno da se nadamo sezoni bez poraza.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

I sto se vise odmice prvenstvo, mislim da mozemo polako potajno da se nadamo sezoni bez poraza.

Ne možemo, izgubićemo do Njukasla najkasnije, to je šesti decembar.

od 11. mjesta (stoke) do zone ispadanja (trenutno 18.mjesto je  leicester) - 5 bodova razlike
od 10. mjesta (spurs) do 4. mjesta (man utd) - 2 boda razlike

stoke kasni za spursima 2 boda

Vredi spomenuti i onu čuvenu nakon onog ledenog tuša usred sna na Enfildu:

"U fudbalu je najlakše braniti se."

Osamnaest primljenjih golova nakon 12 kola. Ovim tempom će opet sezonu završiti sa 50+ u mreži.

Samo treba da uživamo dok ova bajka Sotona traje.. 

Ja uzivam i mislim da citav svijet treba da uziva, pravo su osvjezenje,ako mogu nek nas prate i do maja :D 

1. Shearer

2. Henry
3. Drogba

Ipak dati 260 golova u PL za Blackburn i Newcastle, naspram 176 Henrya u onako jakom Arsenalu.

Jeste da je Shearer odigrao mnogo vise tekmi, ali on je za mene najbolji napadac kojeg je imala PL.

Didi je BOG! on je ipak sa neke druge planete.

twitter.png

:)

City nakon onakve pobjede nad Bayernom i nakon ovog mrvljenja Sotona s IGRACEM MANJE je, psihicki gledano, u apsolutnoj nirvani. Naredno kolo im je sa Sunderlandom u gostima pa docekuju Everton. Sljedeca sedmica ce nas ili polomiti ili zabetonirati na prvom mjestu.

Nama ne igra ni bod za 2-3 dana, samo pobjeda. A ta tekma sa Spursima ce biti nerviranje od prvog zvizduka pa do kraja, u svakom minutu.

Soton apsolutni pretendent za poziciju 7.

Sunderland inače igra standardno dobro protiv Citya, pogotovo kući. Al imam osjećaj da će sad skinuti gaće. 

Konačno malo pritiska na naše, i sada je došlo vrijeme da pokažemo od čega smo, jel ovo ta ekipa o kojoj se pričalo kao materijal za šampione. U srijedu prva prepreka.

Toliko od tog famoznog Southamptona, danas prosječni City ih je pregazio onako rutinski..

Kakvi oni i crna Liga Prvaka...

Što se City tiče, oni su uhvatili zalet i ako ih niko ne sjebe ni sljedeće sedmice onda već imamo ozbiljnog rivala u borbi za titulu.

Ali naravno Poyet će protiv Citya promašit taktiku i City će ih rastavit, dok će naravno dobit Evertona na Etihadu.

Kad je Lampard usao to je i prelomilo utakmicu, ocekujem da Sautempton dosta padne na tabeli, ako na kraju zavrse i ispod 8. mjesta na tabeli bice uspjeh za njih, Manchester City nam je najveci konkurent za titulu, morali smo imati i vecu prednost od njih jer svaki kiks ce nas kostati  priblizavanje na tabeli jer pogotovo kad im se vrati Silva i Dzeko imace bolja rjesenja sa klupe.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.