Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

"Padi Pauer" irska kladionica je odlučila da isplati oko pola miliona evra onima koji su se kladili na Murinjov tim. 

Po ovoj kladionici smo vec osvojili titulu,a oni su isplatili svoje igrace koji su kladili na Chelsea da osvaja PL.

Treba reći i to da je "Padi Pauer" jednom ranije isplatio one koji su se kladili na prvaka, bilo je to pre gotovo deceniju kada je takođe Murinjo bio na klupi Čelsija.

Tačnije u pitanju je bila jesen 2005.  kada je kladionica isplatila u septembru one koji su podržali Čelsi da odbrani titulu osvojenu prošle sezone.

Da li su se nekada prevarili?

Jesu, i to 2003. kada je Arsenal imao 12 bodova prednosti, irska kladionica je igrače isplatila tokom jeseni, a onda je u maju 2004. titulu slavio Mančester Junajted.

Arsenal have been hit with a triple injury blow ahead of tomorrow with doubts over the participation of Walcott, Welbeck & Sánchez.

Arsenalovi igrači nastavljaju da kidaju (ligamente).

Sutra u ranom terminu Arsenal vs United, duel dvije ekipe koje od povrijeđenih igrača mogu komotno sastaviti finu ekipicu.

Šta očekujete? :D

Šta očekujete? :D

Očekujem jednu klasičnu cirkus utakmicu, znači neće se znati ko koga jebe. Imam neki osjećaj da će biti luda utakmica, valjda zbog toga što su im odbrane podjednako katastrofalne. Arsenal ne pobjeđuje često United, pojma nemam kada su ih posljednji put dobili u ligi, ali sada imaju priliku da ih mlatnu, naravno sve zavisi od Alexisa. Uniteda prema pobjedi može povući jedino Rooney, ovo sve ostalo je prosjek. Ja prednost dajem Arsenalu i mislim da će pobjedit sutra..

Newcastle poslije onog užasa na početku sezone, sada naredao 5 pobjeda zaredom. Od onog preokreta protiv Tottenhama pa sve do današnjih 1:0 nad QPR-om. Između ostalog pobijedili i City u gostima u kupu. Evo ih trenutno na 4. mjestu. :D

Burnley prošlo kolo ubilježio prvu pobjedu nad Hullom kući, a sada otišli na noge Stokeu i pobijedili 1:2, a Britannia je jedno od najtežih gostovanja u ligi. 

City uz dosta muke okrenuo protiv Swanseaja, imali su puno sreće na kraju sa šansama koje Swansea nije realizirao.

Arsenal izgubio od onog otpada iz Mancestera i to 2:0 iz 2 suta. Zamisli koliko los moras biti da izgubis od ekipe sa odbranom Smalling McNair Blackett jebote.

Scum se vratio u borbu za titulu.

Arsenal izgubio od onog otpada iz Mancestera i to 2:0 iz 2 suta. Zamisli koliko los moras biti da izgubis od ekipe sa odbranom Smalling McNair Blackett jebote.

Scum se vratio u borbu za titulu.

Ma kakva njihova kurčeva titula, očajni su klubovi iz Mančestera ove sezone samo imaju sreće do zla Boga, gledaj večeras Junajteda nisu meda mogli daju 2 gola iz 2 šuta, protiv nas uzeli bod na sreću, Evertona jedva dobili, protiv WBA opet gol u zadnjim minutama... Sere ih konstantno godinama, od kako znam za sebe imaju sreće ali ovaj put ne može sreća da ih izvuče.

City isto nula gledaj ih u LŠ, onda u EPL jedva se vade protiv Swansea, protiv nas, protiv QPR-a. U stvari ne vade se Aguero ih vadi njega da nema bili bi u bod sa Tottenhamom i Liverpoolom

A ne znam šta je više sa Arsenalom , juče se opet 2 igrača povrijedila . Onda za poraz Arsenala krivim Wilshera koji je prošao nevjerovatno šansu , izašao 1 v 1 sa De Geom sa 7 metara lik šuta u golmana koji se već bacio . Još par priliku su propustili a to je MUFC znao kazniti ponovo sretno . Glupi Gibs autogol . Onda se Arsenal otvorio napadao sijevnula kontra i 0:2 . Kasnije Giroud samo ublažio poraz.
Kod Manchestera u onako jadnoj odbrani ponovo će nedostajati Luke Shaw koji se povrijedio . 

Nema veze nek' se "rivali" međusobno krljaju teško da će oni nas stići. 

Soton igra tek sutra protiv Ville , bit' će to zanimljiva utakmica .

Mene je baš iznenadila pobjeda Uniteda, ali i nisu pobjedili što su nešto specijalno dobri već su dobili zbog Arsenala koji nema sposobnost da postigne gol ili dva i tako "ubije" utakmicu. Arsenal bio dosta bolji i imali su dosta prilika ali nema tog igrača u završnici, samo neko silno kombinovanje. Ramseyu je udarila slava u glavu, odigrao jednu odličnu sezonu, promjenio frizuru i sada glumi neko ludilo na terenu, čovjek uopšte ne postoji na terenu..

Drago mi je što je Burnley pobjedio, Newcastle ušao u formu baš par sedmica prije utakmice sa nama, ne možemo mi kod njih nikad proći lagano..

Arsenal ima zbirno gledajući JEDNU pobjedu nad Unitedom u zadnjih 15 utakmica.

Cekamo da se Rodgersu uruci otkaz u Bugarskoj.

C. Palace rutinski odradio posao, realno nije bilo ni za očekivat da kiksaju.

Samo da Villa sutra uzme bodove Sotonu..

Stvarno ne razumem neke forumase zasto tolko iscekujete i zelite pad Sotona???????????

Ja bih bas veleo da naguze mrtvu Villu, da nastave sjajnu formu i da puni samopouzdanja udju u mec sa gradjanima. Njihov pad ce sigurno doci, kad tad zbog sirine ekipe.

To sto nam oni disu za vratom gledajte iz drugog ugla, pozitivnog, ako mi odemo na +10 od drugoplasirane ekipe(msm do 20 kola, posle tih 10 bodova tesko ko moze da prokocka, osim Arsenala) mi cemo se sigurno opustiti i to moze da ucini laganu trku ka tituli u foto finis, u kom je sve moguce sto niko ne zeli.

ovako dok su oni tu iza nas mi znamo da moramo da pobedjujemo i da se ne smemo opustiti.

Nije valjda da se njih bojite????

Napred Soton, ja bih bas veleo da ostanu do kraja u top 4!!!

Klopp se maltene sam nudi za posao u Engleskoj. 

Stvarno ne razumem neke forumase zasto tolko iscekujete i zelite pad Sotona???????????

Ja bih bas veleo da naguze mrtvu Villu, da nastave sjajnu formu i da puni samopouzdanja udju u mec sa gradjanima. Njihov pad ce sigurno doci, kad tad zbog sirine ekipe.

To sto nam oni disu za vratom gledajte iz drugog ugla, pozitivnog, ako mi odemo na +10 od drugoplasirane ekipe(msm do 20 kola, posle tih 10 bodova tesko ko moze da prokocka, osim Arsenala) mi cemo se sigurno opustiti i to moze da ucini laganu trku ka tituli u foto finis, u kom je sve moguce sto niko ne zeli.

ovako dok su oni tu iza nas mi znamo da moramo da pobedjujemo i da se ne smemo opustiti.

Nije valjda da se njih bojite????

Napred Soton, ja bih bas veleo da ostanu do kraja u top 4!!!

Nadam se da će kiksat zato što su nam trenutno najbliži i volio bi da se Chelsea i od njih odvoji, ne pratim Premiership od prije dva dana pa da se plašim Sotona i budala zna će oni pasti u formi. Kada je u pitanju to njihovo samopuzdanje pred utakmicu protiv Citya ne vidim razloga zašto bi se mi oko toga nešto zamarali, City nije ona ekipa od prošle sezone ili od prije dvije sezone pa da ih samo raspoložen i organizovan protivnik može dobit, posebno na gostovanjima, to su pokazale i ekipe poput QPR. 

Te priče o nekom opuštanju su gluposti, naša ekipa izgleda odlično i predvodi nas preiskusan trener tako da nema šanse da padnemo kada je psihička strana u pitanju. Ekipa je zrela za titule kakvo crno opuštanje..

Druga je stvar što je nekom Soton simpatična ekipa, mene realno boli kurac za njih..

Čuj neko se plaši Sotona. =))

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.