8. novembar 2014.11 god. comment_192114 da li se samo meni čini il jaja ture igra kao usporen snjimak gledao sam ponovo utakmicu protiv cska,jedva se čovek pomera,drugo kad nema silve,ovi su kao retardirani,niko ne sme da izvede faul dok se jaja ne namesti izgledali su mi kao derišta kad ih mama isupusti iz ruke jedini ko odskače je Aguero koji igrao kao robot,on im je nekakva šansa,Milner se trudi isto ali bez Silve koji je "mali mozak" ekipe i sa impotentnim tureom sve to izgleda mnogo drugačije šteta što sad nisu naleteli na neku jaču ekipu,mada i ovaj muljavi qpr može da iznenadi,nikad se ne zna Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192213 Sautempton i dalje dominacija :D KUn Aguero (zvijer) trese mreze iz meca u mec. Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192224 U Londonu ugodnih +8 :D +4, Siti nije konkurencija :D Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192227 Rekoh da Rangersi kidaju bodove, hvala Caulkeru i ekipici Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192229 Liverpool još jednom objasnio kako se brani nakon prekida.. Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192236 Sutra Swansea odradjuje zadatak, cak i na pobjedu tipujem Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192238 Evo sta dozivismo da i od QPR imamo neke koristi, sto se tice ostalih utakmica i rezultata sve kako sam i mislio. Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192251 Nemam komentara, sa kakvim idiotima ja igram, hljeb te jebo da ne postignem 2-3 gola po utakmici kurac bi boda uzeli, sajam jebenih nesposobnih idiota... Čestitke domaćinu na odlično odrađenoj utakmici i zasluženom bodu Prijavi
9. novembar 2014.11 god. Autor comment_192279 https://vine.co/v/OeEvpqaxgzH/embed/simple Kako Yaya tresnu ovu djevojčicu u glavu, uff. Prijavi
9. novembar 2014.11 god. comment_192281 Ovo nije smiješno jebo te baš je puko, kako li je dijete :/ Inače bravo za roditelje Prijavi
9. novembar 2014.11 god. comment_192304 Kun Aguero najbolji centarfor trenutno u svijetu , odgovorno tvrdim @-) jebo mater kako se frajer zajebaje u Premiershipu to nisu istine . Danas Swansea- Arsenal mislim da će biti dobra utakmica i da će Swanse otkinuti bod(bodove) Arsenalu . Juče Soton rutinski i dalje nas prate , najdraža ekipa poslije Chelsea u Premiershipu. Manchester opet nekako jedva dobio , u odbrani su katastrofalni a onaj Campbell profulao 1 v 1 sa De Gea-om . Prijavi
9. novembar 2014.11 god. comment_192314 City naredna 2 kola ima Swansea i Soton a mi WBA i Sunderland tako da će pritisak na njima biti ogroman. U slučaju da odemo na +10/11 to je to. Ne vidim način da izgubimo više od 3 tekme do kraja sezone. Moglo bi se sve prelomiti do Nove godine. Prijavi
9. novembar 2014.11 god. comment_192315 Ne verujem u titulu dok ne vidim Terija kako diže trofej. Prijavi
9. novembar 2014.11 god. comment_192319 Realno ako ove sezone ne osvojimo Premiership onda stvarno nek ide sve u kurac, za Ligu Prvaka mi je može se reći svejedno.. Prijavi
9. novembar 2014.11 god. comment_192321 Moram ponoviti da me Soton odusevljava. Znam da je bilo ovakvih iznenadjenja i ranije, pa su zavrsavali u velikim krizama, ali stvarno imam dojam da stvari funkcionisu na pravi nacin u tom klubu i da uz malo srece mogu do samog kraja ostati u borbi za top 4. Vidjecemo kako ce proci kroz decembar jer imaju jeben raspored. Ako se odrze poslije toga onda je sve moguce.Jucer sam ih gledao cijelu tekmu i bili su izvrsni. Nas Bertie je u prvom poluvremenu letio po lijevoj strani, probijao kao nikad u Chelseaju. Fantastican je bio. Jos jedna stvar jako vazna za njih je da mogu racunati i na igrace s klupe da naprave razliku, sto je jucer odradio Long. Samo nek nastave u ovom ritmu. Prijavi
9. novembar 2014.11 god. comment_192333 Pitanje je koliko bi bilo dobro za njih da izadju u Evropu. To je tim koji je naviknut na ritual i ritam vikend-vikend. A takve ekipe se obicno raspadaju u jednom takmicenju kada udju u neko evropsko takmicenje. Moraju da biraju ili to ili prvenstvo. Nemaju pluca za oba. Vidjecemo, ali su totalno hit u Evropi. Prijavi
9. novembar 2014.11 god. comment_192340 Newcastle nakon katastrofalnog starta polako ulazi u seriju . Danas clean sheet protiv WBA . Mrtvi Tottenham opet izgubio na svom terenu od Stokea. Ako je nego gledao Everton vidio je nesvakidašnji "dribling" Howarda . Lopta je išla prema njemu izvan šestaesterca , nije je smio dirati rukama a protivnički igrač je bio na naletu . Howy je to gospodski odradio tako što je bukvalno legao na loptu i otresao igrača . Ako neko nađe video neka zalijepi . Prijavi
9. novembar 2014.11 god. comment_192343 Ako neko nađe video neka zalijepi . http://www.thickaccent.com/2014/11/09/tim-howard-masterclass-at-the-edge-of-the-box-during-sunderland-1-1-everton/ Prijavi
9. novembar 2014.11 god. comment_192345 Howard je lagano mogao da dobije zuti za to, opstrukcija igre. Isto kao da je drzao loptu sa obe noge. Prijavi
9. novembar 2014.11 god. comment_192347 http://www.thickaccent.com/2014/11/09/tim-howard-masterclass-at-the-edge-of-the-box-during-sunderland-1-1-everton/ Kakav kralj :D samo razocarali su danas igrom,ocekivao sam tri boda da uzmu. Prijavi
9. novembar 2014.11 god. comment_192382 Arsenal ponovo u svom stilu okrenuo ih Swansea za tri minuta, Tottenham je danas izgubio bodove koje su trebali izgubiti još u prošlom kolu protiv Ville, jbg sve se vraća sve se plaća. Newcaste se podiže a i realno nisu materijal za zadnjih pet pozicija na tabeli. Nadam se da će Soton što prije pasti da i nad njima stvorimo veću prednost.. Prijavi
9. novembar 2014.11 god. comment_192396 Kakva golcina Sigurdssona iz slobodnjaka, ses zivi.Wengerova druzina dominira, Monreal im igra stopera. Prijavi
10. novembar 2014.11 god. comment_192430 Kakva golcina Sigurdssona iz slobodnjaka, ses zivi. Wengerova druzina dominira, Monreal im igra stopera. Hahahaha al se uvijek iskidam kad vidim ovo maksumce u dresu Arsenala. On najbolje oslikava koliko je Profesor oronuo ustvari. A kad Profa uvede onog Sanoga da donese pobjedu, to su dozivljaji. Drago mi zbog Monka da su ovako dobro krenuli. Sanchez jos narednu godinu i ode iz Arsenala. :) Sto se tice Tottenhama i Pochettina, slazem se sa onim sto kaze Neville - Pochettino mora odraditi ugovor do kraja kako bi promijenio luzerski DNK kluba. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.