Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

a i ruku na srce glupe su im pesme :D

izveste malo nekog Bogdanova Debila da raspali Aguera stolicom po ledja

biće im dosta atmosfere za narednih 10 god 

ako nisam i video tabelu gde je Čelzi drugi po posećenosti

čini mi sa da je u proseku 99.5 % popunjeno svaku utakmicu

prvi je Arsenal a znamo svi da su kod njih najskuplje karte tako da jbg 

pivo i hrana u krilo u kauču i vozi miško 

B1dgU-JIYAA3ySy.jpg

Tim koji je danas igrao protiv Sitija je najskuplji koji je kročio na teren Premijer Lige (241m funti). Ne znam koliko je tačno.

Džaba vam novci, moji sinovci, xexexe.

B1dgU-JIYAA3ySy.jpg

Tim koji je danas igrao protiv Sitija je najskuplji koji je kročio na teren Premijer Lige (241m funti). Ne znam koliko je tačno.

A zamisli jos da su na terenu Mata + Falcao, pa to ti j otprilike jos 100 miliona. Dakle, mi smo male mace za njih. 

B1dgU-JIYAA3ySy.jpg

Ne razumiješ ti tradiciju

Ladno je frajer potrošio 215m funti a kad pogledaš jedva nabrojiš 3 igrača da valjaju. Ovaj fejl sa Balotellijem je i najzaslužniji za natpis koji će se uzdići iznad Anfielda. Kad svi zaobilaze govno, zaobiđi ga i ti.

Kako vrijeme odmiče nekako mi se čini da će prije Martinez napraviti nešto veliko nego Rodgers. Ne otpisujem ga, perspektivan je trener, ali trebaće tu još koja sezona za nešto veće od ispuštanja titule u foto-finišu sezone.

da ali ako ste čitali intervju koji je dzerard dao čini mi se da je on nešto izjavio tipa kako razume upravu ,kao on bi voleo da su doveli kostu i fabregasa ali klub je više za to da se dovedu mladi talenti 

sad nije mi jasno,znači li to da je rodzers imao nekog drugog u planu a da je klub više za to da se skupi bagra pa da se to ponovo rasproda

uopšte ne stavlja u usta Rodzersa,nego sve klub...

ono jbt sve se beži od neke odgovornosti kao i kad geri nevil u MOTD sve priča klub ovo klub ono(kad kao nešto kritikuje),nikad ne sere po LVG a posle kad je Arsenal u pitanju samo Vengera stavlja u prvi plan

evo i sad se rodzers gubi,umesto da se posveti svojim problemima on daje neke izjave za suareza i staridza

samo da se zna ko je tata,

moyes-vs-van-gaal.jpg

Borini nije kupljen,on je vracen sa pozajmice.

Kada su flop transferi u pitanju Liverpool je potpuno dominantan u Premiershipu.

Mislim, neću da pričam o njihovim transferima tipa Borini koji je vraćen sa posudbe, tipa Lambert koji je doveden pojma nemam sa kakvim razmišljanjem i od kojeg se realno malo šta očekivalo.

Mene čude transferi Balotellia, Markovića, Lovrena, znači igrači za koje su dati ogromni milioni a od kojih ni jedan nije kompletan igrač da možeš da kažeš "eh ovaj je opravdano toliko plačen". Lovren konstantno na ivici greške, Marković koji nije u stanju odradit ništa značajno, Balotelli od kojeg je ruke digao raspali Milan. Samo da mi je mozak tog čovjeka koji je pokrenuo inicijativu da se dovede Balotelli pa da se odmorim. Balotelli je ispričana priča, ne može se više smatrati talentom jer on sada treba da bude igrač odluke, igrač koji će biti prevaga, međutim on u Premiershipu nija dao jednog jedinog gola, ali je zato promjenio tri frizure od dolaska u Liverpool. Znači njega su proglasili za višak u Milanu i to u Milanu koji je u ozbiljnoj krizi i koji pojma nema gdje udara, Milan kao klub koji dovodi na pozajmicu Torresa koji nije u formi još od 2011. godine je došao do zaključka da Balotelli nema mjesta kod njih, i onda dolazi Liverpool i kupuje takvog Balotellia i što je najjače nakon par kola Rodgers daje izjavu "Balotelli nije doveden kao zamjena za Suareza" pa jbt koga je došao da zamjeni možda Aggera. 

Kada se samo sjetim da je Marković povezivan da dođe kod nas #-o. Marković je još uvijek potencijal, ali daleko od gotovog igrača kojeg dovodiš da pojača ekipu.

Flop transferi su ubjedljivo Balotelli i Marković pa onda pet slobodnih mjesta pa onda neko sljedeći..

Borini nije kupljen,on je vracen sa pozajmice.

Ali ga je BR kupio kad je došao u Liverpul.

@King 

Ne možemo još reći da su flopovi, nek odigraju još koji mesec. Za Balotelija sam odavno govorio da je on svoje ime izgradio zbog gluposti koje pravio. Prosečan napadač. Što se tiče Markovića, drago mi je što nije završio kod nas. U Srbiji je svaki igrač koji ume da trči duže od 5 minuta po utakmici vanserijski talenat.

Nego, je l' video neko kako je Felaini pljunuo Aguera?

@King 

Ne možemo još reći da su flopovi, nek odigraju još koji mesec. Za Balotelija sam odavno govorio da je on svoje ime izgradio zbog gluposti koje pravio. Prosečan napadač. Što se tiče Markovića, drago mi je što nije završio kod nas. U Srbiji je svaki igrač koji ume da trči duže od 5 minuta po utakmici vanserijski talenat.

Nego, je l' video neko kako je Felaini pljunuo Aguera?

Balotelli je flop konstantno kroz karijeru, on je igrao u Interu, Cityu, Milanu, pitaj 100 navijača bilo kojeg od tih klubova "da li žele Balotellia nazad?" mislim da ako 5 ljudi odgovori sa "da" to je veliki uspjeh. Kada bi Balotelli u medijima bio zastupljen samo zbog svojih fudbalskih poteza i kvaliteta pa pročitao bi nešto o njemu možda dva puta u godinu dana, ali on je zastupljen u medijima zbog nekih drugih stvari i onda tu dolazi do izražaja ta moć medija i dolazi se do toga da Balotelli postaje fudbalska zvjezda, iako to ne zaslužuje. Kao što kažeš prosječan napadač, ništa bolji od jednog Wickhama, Austina, Chamakha itd. Za Markovića se slažemo, samo što ja smatram da je on već flop transfer baš kao i Balotelli, jer prije svega došao je prerano u Premiership, došao je u klub koji je kada je igrački kadar u pitanju dosta nesređen, došao je u klub u kojem nema igračkog kvaliteta ili igrača koji će rješit utakmicu za Liverpool i uz kojeg bi se Marković da tako kažem mogao "šlepat" dok se malo uklopi, znači na osnovu miliona za koje je doveden i igrača sa kojim igra od Markovića se očekuje da rješava utakmice i radi konkretne stvari što on nije sposoban. Zato već sada mogu da kažem da je Marković flop, naravno nemam ništa ni protiv onih koji kažu da će on tek pokazati šta zna. Sjeti se samo koliki je put morao proći Matić da bi danas bio u Chelseaju to što jeste, zato mislim da je Marković trebao naučiti nešto na primjeru Matića.

Markovic nije ni u Partizanu pokazao svoj talenat, a kamo li da ga pokaze u Liverpulu. Ima se mnogo talentovanijih fudbalera u Srbiji, Lazar je uvjek bio prosjek,a jos nije ni snazan da bi mogao da se bori u Engleskoj,tako da je njegova karijera u Liv gotova,ako nesto brzo ne uradi.

Ma Marković je čedo koje živi od utrčavanja i kontre, igra 1v1 u pozicionom napadu ne postoji. Njemu treba hektar oranice da diše. Ko je mao pažljivije pratio njegovu igru u Benfici mogao je to primijetiti. Pored svih navedenih imena treba se pomenuti i Sakho koji je plaćen €18m ili čak 20, mrsko mi guglati, a koji se nije kršteno naigrao otkad je došao. Prvo i osnovno, čovjek je očajan na lopti. Kraj. Ne znam zašto je takav profil štopera uopšte dolazio u vrijeme kad je Rodgers propovijedao o ljepoti tika-take. Očajna transfer politika godinama već. Gora i od Unitedove. 

Real naredno kolo igra protiv Vallecana ako se ne varam, tako da večeras neće morati vaditi igrače u 60. minutu što znači da će papučica za gas biti stisnuta do kraja. 

@Igi Nisam vidio da je Fellaini pljunuo Aguera ali je FA izdao saopštenje da neće pokretati nikakav postupak protiv njega, člana Man Uniteda. Ništa novo. 

edit Još samo da dodam da uživam gledati Sancheza. Toliko energije u njegovoj igri, odlične kretnje, dobar 1v1, jak ko konj. koliko ga je samo gušio Barcelonin sistem. 

Ko je igrač godine u Engleskoj?

U pitanju je nagrada Asocijacije navijača koja je prestižna i praktično, od prošle godine, predstavlja ravnopravnu nagradu sa onom koju dodeljuje udruženje igrača.

Nominovana su šestorica, Aguero koji je sa Sitijem osvojio titulu i Rahim Sterling koji je eksplodirao prošle sezone i zajedno sa Suarezom odveo Liverpul do drugog mesta su prema nekim procenama favoriti u ovom izboru.

Na listi kandidata su kapiten Sitija Jaja Ture, zatim Morgan Šniderlin koji je bio simbol fantastične sezone Sautemptona i dvojica igrača Čelsija, Eden Azar i Branislav Ivanović.

Sama činjenica da je Bane među kandidatima govori kakav je njegov status kod navijača, prolaze godine, menjaju se treneri i rivali, on je uvek tu, pouzdan kao i obično.

Inače, prošle godine je titulu nadmoćno osvojio Luis Suarez.

Navijači inače biraju osim fudbalera godine, najbolje i u drugim oblastima, iz medija koji prate engleski fudbal, a u konkurenciji su blogeri, kao i sami navijači kada su gostovanja u pitanju.

Ovo će biti druga godina da navijači dodeljuju nagradu, radi se o jakoj organizaciji čiji je cilj borba za prava navijača, manje cene karata pre svega, ali i borba protiv huliganizma na tribinama.

Sigurno da bi i nama u Srbiji trebalo nešto takvo...

Svaka cast Banetu,tesko je kao defanzivac dospijet u ovakvu grupu, a jos glasali navijaci svih klubova.Veliko priznanje za njega.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.