6. novembar 2014.11 god. comment_191916 Nikako ne valja ovo sto City ispada u grupi. Znaci da ce se samo fokusirati na ligu i bice odlucniji nego ikad da uhvate ovih -6. Prijavi
6. novembar 2014.11 god. comment_191918 Bilo bi idealno da City zavrsi 3 u grupi, cinjenica da igraju LE bi im sjebala moral i atmosferu u ekipi, a i imali bi obaveze cetvrtkom u evropi. To bi ih dodatno izmorilo, al kako stvari stoje oni ispadaju 90%! Bez Y.T. i Fernandina tesko da nesto mogu. Al bitno je kako mi igramo, mi sebi krojimo sudbinu, sve je u nasim rukama, ako ne osvojimo PL jedini krivci smo mi, nema vise izgovora. Prijavi
6. novembar 2014.11 god. comment_191920 Ne znam bas da li ce ih to pogoditi, prije ce ih zasvrbiti kite za LE i gledace da ispadnu da se u potpunosti fokusiraju na PL. To mi izgleda realnije. Prijavi
6. novembar 2014.11 god. comment_191921 Tuga je sta engleski fudbal dozivljava u evropi zadnjih godina, samo mi izvlacimo prosek.. jbt da nema nas i nasih osvajanja,polufinala i ostalog, smanjili bi englezima mesto u LS. Prijavi
6. novembar 2014.11 god. comment_191928 Koliko vidim, Siti i za LŠ zasvrbe kita. Kad Pelegrinjo u Miki Maus kupu izvodi najjači skoro sastav, mogao bi to i u LE da praktikuje. Prijavi
6. novembar 2014.11 god. comment_191930 City neće nikad ništa napravit u LP jednostavno nisu oni za to, ja ih ne mogu ni zamislit da oni osvoje LP. Eh sada šta bi bilo bolje po nas kada je njihova situacija u LP u pitanju, pa vjerovatno bi bilo najgore rješenje da završe na mjestu broj 4. i ispadnu iz svih europskih takmičenja. Ja sam očekivao a oni dobiju sinoć CSKA onako glat, ali očigledno su u nekoj krizi, u posljednja dva kola idu u goste Romi i dočekuju Bayern, sumnjam da mogu pokupit dosta bodova posebno nakon ovih isključenja. Sramota je da se prvak Premiershipa nalazi u ovakvoj situaciji u Ligi Prvaka, mislim da ne bi dobili ni United da nije bilo crvenog kartona. Samo da Pellegrini ne dobije otkaz, jer očigledno ne drži sve pod kontrolom.. Prijavi
6. novembar 2014.11 god. comment_191942 City neće nikad ništa napravit u LP jednostavno nisu oni za to, ja ih ne mogu ni zamislit da oni osvoje LP. Jaki argumenti. Igi, Daj Boze da LE uzme za ozbiljno pa da najbolji igraci putuju u ledom okovane zabiti Rusije, Moldavije ili Gruzije. Prijavi
6. novembar 2014.11 god. comment_191954 Tacno. To je besmislica. Bravo, vidiš kako znaš samo kad se malo potrudiš. Prijavi
6. novembar 2014.11 god. comment_191990 Najjaci smo, najbolji smo i svi ostali superlativi..zasto razmisljat da li ce City bit odmorniji od nas, da li ce imat laksi raspored. Tekma po tekma, jebes njih Prijavi
7. novembar 2014.11 god. comment_192023 Suprostavila se dva najveca znalca na forumu :D Jesi vidio heh Prijavi
7. novembar 2014.11 god. comment_192025 Suprostavila se dva najveca znalca na forumu :D Udario junak na junaka, ja sam bio već izvadio čakiju :D Prijavi
7. novembar 2014.11 god. comment_192026 AWARDS: West Ham United completed a win double as Sam Allardyce and Diafra Sakho scooped the October Barclays Premier League Manager and Player of the Month awards. Prijavi
7. novembar 2014.11 god. comment_192054 NUDE West Ham aces practise their ball skills yesterday — as they launch The Sun’s Feel ’em Friday campaign to get men checking themselves for testicular cancer. Prijavi
7. novembar 2014.11 god. comment_192070 HAHAHAHAHAH ova izjava je na nivou izjave: "Ako ne računate golove koje smo primili u proteklih 10. kola, dolazimo do zaključka da mi nismo primili ni jedan gol" =)) Prijavi
7. novembar 2014.11 god. comment_192075 Kompany pokupio lakšu povredu koljena na treningu, neće biti u sastavu protiv QPR. Mangala, Demichelis i Nastasić izbor je na Pellegriniu.. Ali opet će ovi retardi iz QPR lagano ispušit, oni se znaju kurčit samo protiv nas. Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192099 Ali opet će ovi retardi iz QPR lagano ispušit, oni se znaju kurčit samo protiv nas. Potpis. Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192102 Ako ne računamo pobjedu protiv QPR-a bili bi samo 1 iznad zone ispadanja :P Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192107 Crta mi se ovakav rasplet desavanja na Loftusu. QPR viteski odolijeva talasima Cityjevih napada. U 60. minutu primaju prvi gol i onda se osipaju i na kraju osakaceni City ovo dobija 3 razlike. Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192108 ovaj retardirani mongolski QPR samo protiv Chelsea može odigrati utakmicu sezone mamu im jebem Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.