Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Rodgersu ova sezona za cuvanje posla, vjerujem

ajde United mamu vam jebemmmmmm

bolje x, nego smrde iz Junajteda da dobiju

Sautempton i dalje melje :D sledece kolo nova tri boda kuci sa Lesterom,pa onda im dolazi Siti, pa idu Arsenalu,pa kuci sa Junajtedom, ako to prezive liga sampiona im ne gine :D

Wanyama dade nesvakidasnji go, Soton i dalje drzi korak. Mozda ove godine ne bude slucaj da takvo iznenadjenje bas lako i brzo posustane. Nez kad mi igramo s njima, al mislim da mogu otkinut bod ovim nasim konkurentima u slj par kola, ako se mogu i nazivat tako. Forza Soton Forza Pelle za fantasy

Ma padaju oni, samo je pitanje kad. Sačekaj samo decembarsko-januarsko ludilo. 

Southampton izgleda zaista odlično. Jučer su dobili Hulla 0:1, ali nije to realan rezultat bio. Stvarno su dominirali i morali riješiti utakmicu sa više golova razlike. Naredne dvije utakmicu su im poprilično lagane, ali poslije toga slijedi pakao u naredne 3. Vidjećemo kako će to proći, ali kako god bilo već sada su napravili sjajan posao.

Samo se prisjećam nekih tekmi kada su nas sudije sistematski uništavale. Danas je City imao takav dan i na sve to su imali lošu realizaciju. To će se desiti i nama u nastavku sezone sigurno. Samo da ne dođe u najgori momenat. 

Od scuma nikad nikakve koristi tradicionalno. Srdačno im želim sve najgore u nastavku sezone.

Vidjećemo koliko će medija pokriti ovo skandalozno suđenje i sistematsko forsiranje korporacije.

Branio san Moyesa prosle sezone a i sad se vidi da nije on jedini krivac, uz to nama jos bolje bitno je da se pokusamo sto vise odvojiti od ostalih.

Nije za United problem ni to što je bio Moyes ni to što je sada Van Gaal, njihov problem je što je otišao čovjek koji je držao sve u svojim rukama a to je Ferguson. On je sa ekipom koja je bila dosta slabija od ove sadašnje ekipe uzimao titule..

United je sada postao klub koji pojma nema šta radi, ne bi me čudilo da i u januaru skrše 100 miliona, gomilaju igrače bez bilo kakvog plana.

Što se Citya tiče, to nije onaj City od prošle sezone, nisu tako sigurni. Mi samo moramo gledati sebe i ići utakmicu po utakmicu..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.