Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

da onda će me Junajtedovi navijači prozivati da trolam i vodim hajku na njih kad im to pomenem  :D  nego boli me uvo

udri tamo gde najviše boli 

Junajtedovi GALAKTIKOSI!!! 

juče gledao SIti i Njukasl,sad gledam sažetke svih utakmica

imate ovde link za show http://www.lastminutegoals.org/league-cup-show-round-3-full-show-2/

https://www.facebook.com/video.php?v=899557823389045

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Sad kad je City evidentno u krizi plus povreda Silve, mi prosto moramo da sprzimo travu protiv QPR-a i da poentiramo tako da pritisak bude jos veci na njima. U narednih 5 kola imamo sansu da odemo jos dalje i da se ususkamo na nekoj finoj bodovnoj razlici. Ako odemo na +9 titula je skoro tu i tesko da to mozemo ispustiti a ostali ce biti psihicki devastirani.

Moyesy_1768527a.jpg

Jeste li primjetili da ova trenerska gromada ide po Engleskoj i gleda utakmice, proba iz publike da se nametne klubovima :D  I STILL ALIVE

Neverovatno kolko u Srbiji nema portala(il bar ja ne znam za to) koji može kasvetno da prenese vesti sa ostrva,oni će prevesti bukvalno sve,kao da niko ne prati njihove medije,novine itd a to bi trebao da im bude posao

i to kad napišu prenose "britanski mediji" 

jbg,ja baš imam jednog drugara,završi dečko žurnalistiku i baš je pun informacija,dosta čita ...dzabe sve to kad nema kakvu takvu vezu da se zaposli

a drug jeda radi već 10 god i zaradjuje nešto bedno,tipa 25000 i dalje ga pomažu roditelji

Mislim da je glavno pitanje u Premiershipu koliko Soton još može držati ovaj ritam?

Za sada se drže dobro, u subotu idu u goste Hull-u..

Ja bi volio da izdrze makar polu sezonu, ako ne i vise sa kojom kupovinom na zimu. I prosli tim i ovaj sad su mi najgotivniji tim posle Evertona.

Mislim da je glavno pitanje u Premiershipu koliko Soton još može držati ovaj ritam?

Za sada se drže dobro, u subotu idu u goste Hull-u..

Vrlo simpatična ekipa. Na početku sezone proglašeni autsajderima, a sada jurišaju ka vrhu. Iskreno sam skeptičan glede toga koliko još mogu da drže ovaj ritam, ali dosta fino i posloženo izgledaju. 

PS. Najviše mi mirišu na Swansea od nekoliko sezona... Totalna dominacija u početku, i onda nagli pad.

Kontam da ce pasti oko Bozica,kada dolazi ludnica, mada ne bi voleo, kakav uspeh bi bio da zavrse drugi zlo. Simpaticna ekipa skroz i zelim im sve najbolje. 

A procitao sam negde da je United krenuo po Reusa. Hoce i Balea navodno.. samo pljuste milioni.

Soton ko Hull u sezoni 2008/09 :D Nadam se da će proći bolje od njih jer su se ovi jedva izvukli te sezone, u zadnjem kolu da Manchester U nije pobedio Newcastle oni bi ispali, a ovako je Newcastle ispao,baš mi ih je bilo žao

Sturridge propušta subotnju i tekmu protiv nas. Ako na mrtvom Anfieldu ne pobijedimo onda ću fakat biti razočaran.

Stvarno ako ne dobijemo Liverpul, smatracu sezonu neuspjesnom i sa pet trofeja.

B1RKvD2CUAAW8IP.png

-167.4m € a bod manje

Nisam znao da je Yaya ovako glup.

Na listi 5 najboljih ljetnih pojačanja, on stavio Balotellija, a nije Costu. Da nas dragi Allah sačuva ovakvih idiota.

http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2014/10/31/5664231/yaya-toure-di-maria-falcao-were-two-of-the-signings-of-the?CMPID=FBUK_10312014_yaya_on_best_signings_of_summer

Silva out mjesec dana. 

Scum ima idealnu šansu da ih dobije nakon što su se zahuktali na osmom mjestu

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/southampton/11199367/St-Marys-is-the-perfect-academy-for-youngsters-at-the-Southampton-dream-factory.html

inače da se primetiti a i proverio sam  :D  da nam je isti arhitekta(ili tim kako god) dizajnirao,projektovao trening kompleks 

Susreti 10. kola u kojima igraju ekipe iz TOP 4 :

f0NecpW.png          VS.          tqvvs34.png

Bd7hajc.png           VS.          FGWy0ok.png

32iISvH.png           VS.          3wBvXvv.png

dJyjImP.png           VS.          qmk4N8L.png

Balotelijev radijus kretanja ne pokriva ni osrednji balkon

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.