Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Sinoc su bili goli kurac jer je i Coutinho bio goli kurac. Malo je pao u formi od meca sa Villom. Jos ako se ispostavi da je sjebo rame na par kola, oni su u kanalu. Ali kako rezultat moze izmanipulisati ljudsko oko. LFC igra prosjecno i prvi su, mi igramo nista losije ali nemamo realizaciju i kasnimo 3 boda, sto nije strasno, ali kod mnogih poprima ogromnu dozu pesimizma i hejta.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Haha zanimljivo

Why your football team could be bad for your health: Chelsea fans are the biggest boozers while Man U supporters scoff the most takeaways

article-2423334-1BDFB58D000005DC-234_634

http://www.dailymail.co.uk/health/article-2423334/Why-football-team-bad-health-Chelsea-fans-biggest-boozers-Man-U-supporters-scoff-takeaways.html

2013%2F9%2FMartinezMoyes1.jpg

U svim segmentima igre su postali uobrazeniji. Najvise upada u oko odlucnost da idu 1 vs 1 svaki put kad imaju sansu. Tako i treba. Kada prodje ova prva sezona u postavljanju sistema, sve ce ici ko podmazano. Mislim da je Martinezu Everton jedna velika stepenica koju treba iskoristiti da pokaze znanje. Toga je i on svjestan.

I tako je sada Everton jedini bez poraza. Leighton Baines otac! Najjaci lijevi bek lige u posljednje 2 godine sigurno.

S druge strane, Liverpool nije mogao da se provlaci. Dosle stvari na svoje mjesto. Jos jedna kurcevita igra u nizu, bez ijedne iskreirane sanse i morali su fasovati. Rodgers krenuo sa 4 stopera sto me iznenadilo. Odmah su u startu ostali bez sirine u igri. Toure i Sakho nisu pratili krila u napadu. Iako je Toure doduse bio najjaci defanzivac na jucerasnjoj utakmici. Pokrivao je Skrtela/Aggera kad je trebalo i imao 2 znacajnija prodora kad je povukao loptu. Gerrard sem 2 dobra suta iz slobodnjaka nista. Mnogo tanak vec posljednje 2-3 tekme i onda je normalno da Lucas ne moze nista. Aspas, Luis Alberto su igraci po mjeri za Al Shabab. Sad im ide United u Liga Kupu pa onda mrtvi Sunderland kod kojeg uvijek mozes neocekivano kiksati.

U Sotonu mali Shaw pokazao kolika muda ima. Ko god ga kupi imace beka za narednih 10 godina. Klasu. Najvise me razocarali Wanyama i Osvaldo. Njihovu vezu drzi Schneiderlin koji je juce bezbroj puta ispravljao greske Wanyame. Veznjak koji bi mogao igrati u jacem timu od Southamptona. Osvaldo je lik na kojem se vidi da dolazi iz Serije A gdje se igra spor i lezeran fudbal. Njemu ce trebati dosta vremena da poradi na tome jer se u Engleskoj odluke moraju donositi vrlo brzo, a on svaku loptu mora opipati bar 5 puta. Upropastio par odlicnih akcija iz kojih je Soton mogao rijesiti tekmu mnogo ranije.

Bogme Arsenal je poceo ovu sezonu zestoko. Ramsey gadja kao popizdeo,Ozil asistira kao popizdeo,Arsenal ako ovako nastavi bice veoma,veoma zanimljivo. Lepo igraju.

City se igra sa Unitedom. Pellegrini sa Moyesom. Nista Moyes nije svoga donio u ovaj United. Nek nadje Fergusona i izljubi mu ruke sto mu je ovaj u tim doveo RVP-a i Rooneyja, najjaci napadacki tandem na svijetu, koji iz tekme u tekmu vuce ovaj tim. Tako je i sada. Od Rooneyja se ocekuje da nesto iskreira, vraca se po loptu jer su Fellaini i Carrick previse staticni i generalno jako spor tandem na sredini, a Fernandinho i Yaya se smjenjuju na njemu i uzimaju mu lopte i to je to. Po bokovima sa obje strane krila i bekovi sve pokrivaju i igraju sinhronizovano za razliku od Unitedovih parova Valencia - Smalling i Young - Evra, gdje Valencia uopste ne preuzima i Smalling vrlo cesto ima situacije 1 vs 2.. Aguero majstor. I na koju foru jedan Kagawa sjedi na klupi? Zbog koga? Younga ili Antonija Valencije? Jos veceras bih podnio zahtjev za transfer. Mrs!

Prvi sut United uputio u 42. minutu. Samo na neki izmisljen penal se mogu vratiti. Tek ce oni osjetiti pravog Moyesa vremenom. Ova ekipa je jos pod utiskom Fergusona.

P.S. Samo da ih ne oderu previse jer sam igrao 2-3.

Kakvo pišanje po Unitedu, strašno.

Jadan Rooney, nema s kim igrat u tom Unitedu, bolji za 3 klase od svakog svog balvana suigrača.

Tottenham zabija u nadoknadi, jebem im sve židovsko. Samo nam dođite sljedeći vikend da vas očerupamo.

Di Canio leti iz Sunderlanda. Čini mi se da je on prvi koji je ove sezone dobio otkaz. Retko iritantan lik, sreća pa više neću morati da gledam njegovo majmunisanje pored aut-linije.

Di Canio leti iz Sunderlanda. Čini mi se da je on prvi koji je ove sezone dobio otkaz. Retko iritantan lik, sreća pa više neću morati da gledam njegovo majmunisanje pored aut-linije.

Slažem se. Za početak je bilo simpatično, emotivno i slično. Poslije sam vidio da je to više gluma i neka želja da bude u centru pažnje nego što je iskrena emocija.

Još kad je za vikend na poluvremenu kao stao pred navijače na poluvremenu da sluša njihove uvrede, umjesto da je otišao u svlačionicu i pripremio svoju ekipu za drugi dio. 

Na to sve je žestoki fašista,

Još kad je za vikend na poluvremenu kao stao pred navijače na poluvremenu da sluša njihove uvrede, umjesto da je otišao u svlačionicu i pripremio svoju ekipu za drugi dio. 

Umislio čovek da je Murinjo, kada je pre utakmice (sa Atletikom valjda, ne sećam se) izašao na teren da bi mu navijači Reala zviždali, a ne igračima...

A rekao sam prije očetka sezone da je Moyes balvan od trenera. Uopće me ne iznenađuje ovaj poraz Uniteda. I dalje se držim onoga da će englezi imati finalista LP ove sezone, ili mi ili city.

Ma nije los moyes trener, onda je i Mou los.

Moyes igrao 3 jace tekme, (city,mi,lpool) 2 poraza i jedna nerijeseno.

Mi igrali protiv ,uniteda nerijeseno  i izgubili od evertona.

Stim da je razlika u kvalitetu igraca ogromna. Dobar je moyes al ne moze biti fergie jednostavno :) Moyesu treba par igraca

Nepresusna doza komicnosti preovladava u komentarima cemernog karaktera Unitedovih glory, glory navijaca. Kako im se City izasr'o u usta JEBOOOOTE!. Eno Mojzi se jos umiva. Kazu da je na pocinak otisao sa onom Phil Jones facom. Za Fergusona kruze price da je jos onomad apelovo kod kraljice da ukine sestu liniju u svim gradskim prevozima i da se pominjanje broja 6 u njegovom prisustvu kaznjava najostrije. I kako da ne razbijaju sada glave 24/7 u osmisljavanju nekih isforsiranih naziva od onog klasicnog povika uplasenog glory, glory navijaca "vjestacki klub" do malo kreativnijeg naziva koji je kohezija njihovog ponosa i "nebitni su oni" price - Shity? Nemojte ih kritikovati ni osudjivati. Pa moraju i oni necim zadovoljiti svoj sitni ego. A vi kao ne biste tako da u dvije godina primite sesticu pa vas onda gangbanguju opet u toj mjeri da svojoj djeci vjerovatno nikad nece ni pominjati ove derbije i najradije bi spalili svaki pomen na pomenute dane? 

Kada su u pitanju mancesterski derbiji, United je mnogo cesce pobjedjivao na gol-dva razlike. Kada to City radi, to je sa stilom, o tome se prica decenijama kasnije. Ako neko zeli da pogleda jos jednom i da izanalizira kako je doslo to onakvog probijanja na suvo, savjetujem da to odgledate u incognito prozoru. Za svaki slucaj.

Citiram Nevillea: "United ce definitivno promijeniti Moyesa."

da ugrabim sad šansu da napišem koju

elem,gleao sam norvič - aston vila pre koji dan,odlična utakmica,jes da nije bilo puno golova ali nijednog trenutka nije bilo dosadno

bentake mi polako prirasta srcu,neverovatan igrač,šteta što se povredio,neznam šta je na kraju bilo sa njim,to medjutim nije mnogo uticalo na igru vile pošto ga je Kozak dostojno zamenio,zabi čovek za pobedu,agbonlahor odradjuje lavovski posao,podcenjen igrač rekao bih,ali to sad i nije toliko važno,guzan kao po običaju,brani sve nemoguće a ništa drugo nije ni branio tog dana(jedan penal izmedju ostalog),ima tu još par igrača koji su mi nepoznati,igraju bez mnogo komplikovanja što se bar meni svidja

e sad ono što bih naglasio i što mi je bilo jako interesantno je to da je u jednom trenutku norvič imao duplo više dodavanja,čini mi se da je bio odnos 190 prema 90(lupam) što dovoljno ukazuje na to koliko se razlikuje igra ova dva tima ili se bar razlikovala tog dana

norvič gomila nerealizovanih šansi,puno su napredovali u odnosu na prošlu godinu,van Wolfswinkel dobro pojačanje,mora samo da poradi na realizaciji,imao par dobrih prilika,mislim da su na dobrom putu da osiguraju opstanak

vila posle neugodnih utakmica na početku prvenstva napokon do pobede i to u gostima

na kraju,šteta što nije bilo više golova,hrabra i borbena igra na obe strane,deinitivno imaju moj naklon i podršku u nastavku prvenstva

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.