6. oktobar 2013.13 god. comment_146914 Kako je Morrison lijepo zabio ovaj treći. Šta će AVB nakon ovog debakla reći.. Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. Autor comment_146920 1. Arsenal 2. Liverpool 3. Chelsea 4. Manchester City 5. Manchester United 6. Tottenham Hotspur Šest kandidata za osvajanje lige po meni i to baš ovim redoslijedom. Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146923 1. Arsenal 2. Liverpool 3. Chelsea 4. Manchester City 5. Manchester United 6. Tottenham Hotspur Šest kandidata za osvajanje lige po meni i to baš ovim redoslijedom. :P Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146928 1. Arsenal 2. Liverpool 3. Chelsea 4. Manchester City 5. Manchester United 6. Tottenham Hotspur Šest kandidata za osvajanje lige po meni i to baš ovim redoslijedom. Gdje liverpool nadje bgt? Po meni udarna trojka je Chelsea,Arsenal i City. Pogotovo City. Oni kad krenu tesko ih zaustaviti ( u PL ). U drugi sesir bi stavio Utd,Lpool,Everton, tottenham :D Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146998 http://www.millenniumbet.net/betting/checkTicket?ticketNumber=004140600317&pin=1300 Arsenale,skines mi 90e... pu. Sada ste nasli da izgubite,ali dobro,ima u tome i nesto dobro. Prijavi
9. oktobar 2013.12 god. comment_147198 "Samo mi treba prilika", kaže Meksikanac iz Mančester junajteda i najavljuje da bi mogao i da napusti Teatar snova Veličina slova A A A 2 meča u startnih 11 odigrao je Ćićarito od kada je Mojes seo na klupu Status džokera s klupe kod Aleksa Fergusona nije zadovoljio apetite Havijera Ernandeza, ali s obzirom na golgotu koju prolazi kod Dejvida Mojesa popularni Ćićarito verovatno se sa setom razmišlja o nekim dobrim starim vremenima. Ipak, poslednji dani na Old Trafordu mogli bi da primoraju 25-godišnjeg Meksikanca da se odluči na selidbu. "Žudim za utakmicama. Uvek mi je mesto startera bilo cilj. I siguran sam da će mi partije na terenu omogućiti da ostvarim tu želju. Da li u ovde u Mančesteru ili negde drugde...", nedorečen je ostao Ernandez. Jasno je, ipak, da mu se nimalo ne dopada to što je kod Mojesa samo dve utakmice odigrao u startnih 11 i postigao jedan gol. Čak ni unosni ugovor od 80.000 funti nedeljno ne može da nadoknadi odsustvo minuta na terenu. "Već sam četiri godine ovde i uvek sam govorio da sam presrećan što sam u jednom od najvećih klubova na svetu. Samo mi treba šansa da pokažem šta mogu, jer želim da doprinesem pobedama ovog tima". Utisak je da Ćićaritove reči Mojesu uđu na jedno, a izađu na drugo uvo. Robin van Persi, Vejn Runi, pa i Dani Velbek... Svi oni imaju prednost u odnosu na Meksikanca. Zato i ne čudi što Ernandes razmišlja o odlasku. Engleski mediji već su pisali da je Arsen Venger namirisao slabost Junajteda i rešio da se otvori za 20.000.000 evra za dovođenje Meksikanca u Arsenal. Čini se, situacija u kojoj svi dobijaju... Osim možda Mančester junajteda? Stvar je ukusa, ali da li je Velbek bilo čim pokazao da je bolji od Ćićarita? A u "paketu" s Ozilom i Kazorlom na Emirejtsu... Drhtale bi odbrane pred Havijerom Ernandezom. Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. Autor comment_147282 Poprilično veliki broj. Još da nisu pičkice na tribinama kao što nisu na ulici bilo bi dobro. Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147302 We're happy to announce that Norwich City Football Club is now almost entirely free of external debt! http://www.youtube.com/watch?v=Oj4y4aPid6A&feature=youtu.be Nikom dužni, uspravnog čela naprijed. COME ON YOU CANARIES ! Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147334 Ono sto je Englezima ostalo da urade je da se, slicno Nemcima, maximalno koncentrisu na fudbalske akademije, da uvode domace talente na veliku scenu. Imaju najjacu ligu sveta, treba malo da obrate paznju i na reprezentaciju. Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147335 Da, da, baš je sad velika diskusija oko toga. FA je uveo neko novo tijelo, između ostalih tu je Glen Hoodle i još neki koji znaju nešto o ovoj igri.. Naravno javio se Barton, izvrijeđao FA i tako.. Uglavnom, zanimljivo je pratiti. Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147336 ma fali im da uvedu one stajaće tribine kao i nemci,verujem da bi ljudi to poštovali,šipke su tu,nema bojazni od nekih padova,ako ti se ne svidja,spustis stolicu i tolko Prijavi
11. oktobar 2013.12 god. comment_147420 Tesko da ce vratiti stajace tribine jer ako neko ima strah od nesrece to su Englezi. A sto se tice njihove repke, vjerovatno najzanimljivija desavanja za pratiti. Uvijek im fali trener pa cak i onda kada imaju dobrog trenera, on ne dobije sansu vec neki izrod koji opet odradi losu selekciju igraca i dodju oni koji ne trebaju igrati i kad na to dodas njihove medije koji prave najveci moguci pritisak na svijetu, dogodi se to da nemaju rezultat. Ali ko god da igra, tu zna biti alkoholicara, manijaka koji ce poginuti za dres i ici glavom na krampon bez razmisljanja. Uvijek su mi bili zanimljivi za pratiti. Prijavi
13. oktobar 2013.12 god. comment_147556 kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad ćeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee viiiiiiiiiiiiiiiiiišeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Prijavi
14. oktobar 2013.12 god. comment_147657 kontam do subote neki tiket lupiti onako za petaka da se iskuša (ne)sreća...a jedan od glavnih pickova bi mi bila dvojka na sunderland protiv swanseaja na libertyu :D mislim da će sada konačno i oni ostvariti prvu pobjedu iako su u teškom kurcu, ali brate da budeš jedina ekipa bez pobjede u cijeloj ligi nakon 7 kola...mnogo je brate ajmo crne mačke za prolaz kvote 5.00 trenutno, al još će se to dizati :D Prijavi
14. oktobar 2013.12 god. comment_147659 Odigraj na osjecaj. Uvijek odigraj ono sto osjecas da bi moglo biti kada ugledas par. Na prvu. Tako se ja vodim. Davno zajebao statistiku, formu i ostale kurceve i sad fino otresem ono sto mi klikne u glavi i to je to. Inace kladjenje mi je neki merak koji upotpunjuje vikend s fudbalom, a vikend uz PL je melem. Prijavi
14. oktobar 2013.12 god. comment_147660 meni je čak realnije iznenađenje newcastle liverpool 1. ovi se bore za ostanak, imaju jako loš score s liverpoolom i vrijeme je za prekid crne serije. slažem s kiksom swanseaja. očekujem i prvu pravu utakmicu citya u gostima i pobjedu. chelsea naravno pobjeda. Prijavi
19. oktobar 2013.12 god. comment_147932 Cabaye majstore ! Mnogo ga gotivim. Alan Pardew postavio hrabru igru u ovih pola sata, mora se reci. Rizikovao s visoko postavljenom odbranom sto te moze sjebati kad cuvas spiceve koji se rotiraju i utrcavaju iza odbrane, ali zato trio Cabaye Tiote Sissoko u vezi jebe mame + Ben Arfa koji igra laznu devetku i stalno se ubacuje tu u vezu. Licno bih Ben Arfu na stranu gdje mu je i mjesto pa iz polukontre moze osramotiti Sakhoa cak i ovako ukrmacen. Fudbal u noznom malom prstu. Stoje zbijeno, od najisturenijeg igraca do stopera plafon 30-35 metara udaljenosti. Moses navodno na terenu (?), Suarez i Sturridge nevidljivi, Henderson who, sjajno zasad. Jedino sto im fali je bolja tranzicija kad Tiote uzme loptu, malo ih u 16 metara Liverpoola koji to lako rjesava jer imaju 3 vs 1 situaciju. Mnogo se trose trenutno, nece jos mnogo ovako moci. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.