26. august 2013.13 god. comment_141165 ja nemam šta da vidim,našadači su im najače oružje,nama najslabije i tolko nadam se samo da danas neće da ih sere kao po običaju Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141203 Njima je najjače oružje napad, nama najslabije. Nama je najjače oružje vezni red, njima najslabije. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141577 Roy Hodgson: "(Man United v Chelsea) was by far the best game I've seen this season." Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141689 http://www.sport.ba/fudbal/ramsey-je-pogodio-dva-puta-ko-ce-u-srijedu-umrijeti/ Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141736 Ovi iz LFC-a su majstori komplikovanja. Imali 2:0 protiv Notts Countyja i onda otisli u produzetke i nekako prosli a pritom im se povrijedio najbolji stoper u ovoj sezoni Toure, zatim Allen i Cissokho. Forsirao Rodgers prvotimce jer mu je stalo da uzme neki trofej u svojoj karijeri u slucaju da popije otkaz u LFC-u. Sve to pred United. Znaci igrace im mladjani Wisdom protiv RVP-a, to ce biti gangbangovanje u hardcore stilu. Ne gine im neki autogol. Osjecam da ce ih United rutinski dobiti 2 razlike. Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_141936 Finu ekipu sklopiše Spursi -----------------------------------------------------Lloris / Friedel----------------------------------------------------- -------Walker / Naughton-------Dawson / Chiriches-------Verthongen / Kaboul-------Rose / Ekotto------- -----------------------------Capoue / Sandro---------------------Paulinho / Dembele----------------------------- --------------Lamela / Lennon--------------Holtby / Sigurdsson--------------Chadli / Townsend--------------- ---------------------------------------------Soldado / Adebayor / Defoe---------------------------------------------- Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_141947 Finu ekipu sklopiše Spursi -----------------------------------------------------Lloris / Friedel----------------------------------------------------- -------Walker / Naughton-------Dawson / Chiriches-------Verthongen / Kaboul-------Rose / Ekotto------- -----------------------------Capoue / Sandro---------------------Paulinho / Dembele----------------------------- --------------Lamela / Lennon--------------Holtby / Sigurdsson--------------Chadli / Townsend--------------- ---------------------------------------------Soldado / Adebayor / Defoe---------------------------------------------- Ubila se za 4 mjesto. Ovi iz LFC-a su majstori komplikovanja. Imali 2:0 protiv Notts Countyja i onda otisli u produzetke i nekako prosli a pritom im se povrijedio najbolji stoper u ovoj sezoni Toure, zatim Allen i Cissokho. Forsirao Rodgers prvotimce jer mu je stalo da uzme neki trofej u svojoj karijeri u slucaju da popije otkaz u LFC-u. Sve to pred United. Znaci igrace im mladjani Wisdom protiv RVP-a, to ce biti gangbangovanje u hardcore stilu. Ne gine im neki autogol. Osjecam da ce ih United rutinski dobiti 2 razlike. Sinoć dok su vodili 2:0 mi stiže slj. poruka od frenda "Demy Knezevic Suarez Ubijamo ove godine" u međuvremenu Notts izjednačio, a taman i ja tada vidio poruku i odg. sa "Šta??" Nije mi se javio više..... Next Year it will be them. Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_141964 Ako AVB dovede i Eriksena, sto je vrlo izvesno, imace najbolji prelazni rok u Engleskoj. Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_141966 ma nek dovedu koga hoće samo da ostane asue ekoto :D a i iskreno,baš bih voleo da budu ispred arsenala i junajteda Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142012 Šta im igra ovaj Lamela, jel to krilo neko ? Pratiš fudbal Prijavi
29. august 2013.13 god. comment_142040 Joj i Eriksena dovedose, i to za 12 mil, fantastican posao, stvarno Tottenham je odradio perfektno ovaj prijelazni rok. Prijavi
30. august 2013.13 god. comment_142205 Samo je tu problem AVB. Sad ima tim po mjeri. Nema izgovora. http://www.theguardian.com/football/2013/aug/30/liverpool-twitter-munich-air-disaster?CMP=twt_gu LFC provocirao. Prijavi
30. august 2013.13 god. comment_142225 A jes' me razocarao , pa pogledaj ovog rozog kofera -.-' jos neka torbica kao kod babe od 66 godina . A i hlace vala kao da je u njima auto popravljao pa se uflekao . Prijavi
30. august 2013.13 god. comment_142226 au,pa mene bi bilo sramota sa tom torbicom i po sobi da se šetam Prijavi
31. august 2013.13 god. comment_142255 posle danasnjeg nepotpunog kola Crystal Palace je zabiljezio pobjedu nad Sunderlendom i svi klubovi koji su usli u premiership su dosad zabiljezili pobjede,Hul-Norwich 1:0,Cardif-Manchester City 3:2,Crystal Palace-Sunderland 3:1,svaka im cast,na prvu pobjedu cekaju Everton,WBA,Swansea. Prijavi
31. august 2013.13 god. comment_142256 i sunderland zemo al nisan ocekiva ovako los sunderland a jos im raspored lagan Prijavi
31. august 2013.13 god. comment_142277 Teško će oni ostati u ligi sa onim cirkuzantom na klupi. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142301 Liverpool doveo Sakha. Vrhunski posao. Navodno danas Rooney ne igra kontra Liverpoola, Suarez isto nije siguran sa druge strane. Nekako mislim da će ovo biti remi danas. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142310 Liverpool doveo Sakha. Vrhunski posao. Navodno danas Rooney ne igra kontra Liverpoola, Suarez isto nije siguran sa druge strane. Nekako mislim da će ovo biti remi danas. Suarez sigurno ne igra ima on jos utakmica za suspenziju da odradi Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142329 zar on ovu utakmicu nebi trebao da igra, suarezSent from my GT-I9001 using Tapatalk 4 Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142404 Prva tri boda jučer za Norwich, sjajni Nathan Redmond presudio Sotonu :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.