Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Sigurno ima jos par takvih samo treba malo procesljati

KAKVA AKCIJA ARSENALA !

[media] http://www.dailymotion.com/video/x165wzs_arsenal-vs-norwich-1-0-jack-wislhere_sport#from=embediframe [/media]

Nasi samo da gledaju narednog protivnika i to je to, bez previse planiranja. Eto, danas se fino poklopilo pa je United kiksao. Mogla bi sutra i perutnina.

Soton mnogo jeben, samo 3 gola primili, najmanje u ligi.

Arsenal radi perverzije ove sezone, bit će zanimljiv naš okršaj s njima...mi se baš onako lijepo počeli uigravati, počeli davati više golova na tekmi...ima još par stvari koje treba popravit po meni, ali na pravom smo putu...opet vidim onaj žar u našim igračima, onu borbenost. Što se naših sugrađana tiče, ove sezone im jako dobro ide, Ozil glavni frajer u vezi, odlične akcije imaju...ponavljam, s nestrpljenjem očekujem susret s njima.

Soton je napravio dobar posao, bilo je prilika za više golova s obje strane, i po onome što sam vidio remi je pošten rezultat za obje ekipe.

http://www.dailymotion.com/video/x1661vw_manchester-united-1-1-southampton-premier-league-2013-14_sport?start=132

Moram nahvaliti Wengera, stvarno dobro djeluje Arsenal, podsjećaju me malo na onu ekipu iz sezone 2007-08 koja je jednostavno morala osvojiti naslov te sezone. Ako uspije zadržat ovaj ritam negdje tamo do boxing daya ili još bolje do početka FA cupa, imat će razloga za zadovoljstvo. Vidi se čovjeku na faci da je jako zadovoljan i igrom i ekipom. Malo im je obrana onako neiskusna, ali to je zato jer su mladi igrači i jbg zalomi im se, Wengerova greška jer ne kupuje provjerene stopere.

Southampton iznenađenje Premiershipa definitivno.

City rutinerski danas, iako Pellegrini stalno ponavlja istu grešku, a to je nezatvaranje (barem djelomično) utakmice kad ima jako povoljan rezultat i dolazi do panike, slično je prije Ancelotti s Milanom igrao, ima rezultat i sve i onda puf primi gol iz ničega. Ovo mu neće proći protiv nas.

Tottenham i Lpool će početi padati, jbg, mentalitet im je takav kakav je, nisu oni sposobni bit prvi, čim krene lošija serija, adio.

Kakva jebena perverzija od gola Arsenala. Treba svi forumasi od sportskih foruma pa do foruma " on trazi nju, ona njega " da u avataru stave gif ovog gola. Sunce ti zarko, u stilu PES5 Easy level.

Sad ce Arsenalu sjeban raspored: Liga Sampiona - PL, krenuce kiksevi.

Inace je cudno kad shvatis da je Adnan Januzaj trenutno najjace Unitedovo krilo, a 18 mu.

Čitajući komentare ljubitelja Arsenala, deluje kao da su oni već osvojili ligu. Ali dobro, isto tako su i ljubitelji Liverpula govorili nakon 3 kola.

Manchester Utd ima isti problem koji smo mi imali prosle sezone a to je da ne igraju dobro s manjim ekipama i protiv njih kiksaju,nije sramota odigrati na svom terenu nerijeseno s Southamptonom koji ove sezone je iznenadjenje a u osalom i mi smo prosle sezone prokockali 2 gola razlike na svom terenu,Arsenal ocekivano pobijedio,igraju dobro,stvaraju prilike,Ozil je tip  igraca koji im je trebao sve ove godine,Manchester City sam ocekivao da ce slaviti,nemoze west Ham odigrati dobro dvije utakmice za redom protiv velikih ekipa.

Ma kakav, bolja mi je ona akcija Reala pod Joseom, kad su u 5-6 dodavanja prešli čitav teren i dali gol. I Barcelona je imala puno boljih akcija od ove, pa čak smo i mi dali prošle sezone Readingu gol kod kuće školski.

Arsenal igra najbolje od svih zasad, ali je po bodovima samo dvije stepenice udaljen od nas. A to nije ništa. Mogu zamisliti kako se Wenger kaje što nije prije potrošio koju kintu na jačeg igrača. Ozil nije toliko možda briljantan kao Messi npr., al njegovo dovođenje je diglo ostale igrače iz sjene što donosi jako puno na psihološkom planu.

Da kazem da ce Januzaj imati platu od 60 k sedmicno. Krenule price o tome kako ce napustiti United. Poprilicno sam sokiran jer sam ocekivao da ce United zadrzati mladjanog Adnana pricom o tradiciji a ne ovako da golobrad prima finu sumu novca, u rangu nekog provjerenog prvotimca, recimo Mate kad je dosao kod nas. Ne znam, ovo nisam ocekiv'o. 

Imace Moyes zadatak i da podmladi ovaj Unitedov tim jer je bogohulno uvoditi Giggsa na bilo koju poziciju prije Kagawe. Sta drugo da pomislis nego da on nema mudinu pa da ostavi matorca na klupi gdje mu je i mjesto. I opasno pocinjem dovoditi u pitanje IQ Japanca. U januaru mu je sansa da spasi karijeru, Klopp bi ga prihvatio objerucke kao sto je i Sahina. U odbrani: Ferdinandu ce za mjesec dana 35 godina, Vidicu 32 ali ako pokupi povredu u kanalu su, dolazi kraj tom odlicnom tandemu. Tu su Smalling, Evans, Jones (ovom u sredini je hajlajt karijere kad je Drogbi zario krampone u rebra, mater mu narkomansku!) fali lijevi bek jer se Evra raspada. Zatim krila: oslanjati se na pubertetliju od 18 godina cak i da je Zidan je neozbiljno, a tu su ograniceni Valencia, raspali Nani i jos gori Young. Doduse, imaju Zahu ali zasto on ne dobija sansu a placen 15 miliona je enigma. Moguce da je Mojzijevu cerku opasno gangbangovo pa ga ovaj kaznjava. Ali svejedno, bez klasnog igraca na tim pozicijama. Zatim Carricku ce 33 i on nece biti u stanju da igra derbije i utakmice visokog intenziteta jer ga nece biti, kao sto ga nije bilo ove sezone protiv Cityja. Moze da uleti protiv Norwicha pa da daje sigurne pasove i to je to. Cleverley je tu za rotaciju, mnogo trci, ali kao i Welbeck - zna vrlo malo. Trebace im novi Scholes.

Tek se sad vidi koliko je Ferguson izvlacio iz ovih igraca, a sad izgledaju... ne izgledaju uopste. Opet, mnogo toga ce im zavisiti od ove sezone. Zavisi kako ce proci pa ce im to direktno uticati i na naredni veliki prelazni rok u kojem ce odraditi bar pola remonta. A niko ne bi kod Moyesa pored Moua, Wengera, Pellerginija. A realno i zasto bi.

Mojzi je dobio 6 godina u ugovoru i neka odradi bar 4 i neka mu sve budu ovakve.

ovo je tek pocetak, pomalo bit ce kikseva i svega 

al liverpool,arsenal, i totenham nece izdrzat ovo

united nema starca da pobjeduju u 95 minuti

a city previse kiksne na glupin utakmicama

Andre Wisdom štoperče iz Liverpoola spremno na zajam u Derby.

ManUtd Stuff â€

Patrice Evra has confirmed that he won't sign an extension to his current United contract which expires in June 2014 for personal reasons.

Pominje se Luke Shaw u januaru. Volio bih da ga mi kaparišemo. 

• Autor

Malo spuštanje loptice na zemlju. U engleskoj ligi do sada nije odigrano ni 10 kola ili je baš toliko odigrano, nisam više siguran. Arsenal nikada bolji, ima fenomenalnog Ramseyja, Oezila i Wilshirea, a naprijed Giroud, a tu su još povratnik Flamini, a na potpuni oporavak se čekaju fenomenalni španjolski minitenk Cazorla, ali i superbrzi nikad dokazani Walcott, te Poljošvab Podolski. I taj Arsenal koji godinama nije bio ovako jak prvi je na ljestvici s 19 bodova. S druge strane je Chelsea. Chelsea koji nije ušao u sezonu kako je baš zamišljao. Chelsea koji igra relativno nepovezane i koji još uvijek traži prvih 11. Chelsea čiji najbolji igrač Mata još uvijek nije uhvatio pravi ritam i formu i Chelsea koji ima 3 napadača, a nijedan od te trojice još uvijek nije u formi. I takav Chelsea koji igra s nekih možda 50 posto mogućnosti je SAMO DVA BODA iza tog najboljeg Arsenala. Znači spustiti loptu na zemlju i pogledati realno - tek je 10 kola odigrano, Arsenal igra odlično i kad tad mora pasti. Chelsea je na 50 posto i može samo rasti i rasti uz Mourinha. Još je 28 kola ispred nas i uvjeren sam da ćemo do Božića zasjesti na prvo mjesto ljestvice, pobjeći par bodova Arsenalu. Uz dužno poštovanje Liverpoolu, Manchesterima, Tottenhamu ja mislim da nam je jedina ozbiljna prijetnja Arsenal i to je to. I nadam se da na kraju sezone osvajamo ligu. Ako Eto'o vrati svoju formu, na Torresa više i ne računa, čekamo ga 3 godine, i ako se Willian ufura i proigra kao u Šahtaru, ako se Schurrle adaptira za par mjeseci i proigra kao u reprezentaciji, ako Mata vrati formu i proigra kao zadnje dvije godine, ako Hazard vrati samopouzdanje dobrim partijama i pokaže šta zna i ako fenomenalni Oscar ovako nastavi nema brige za nas. Najjači smo.

Na utakmici Ville i Tottenhama je jučer bačena baklja na linijskog suca, dvojica već uhićena

http://www1.skysports.com/football/news/11677/8982801/premier-league-two-fans-are-arrested-after-a-linesman-was-struck-by-a-flare-at-villa-park

[media] http://www.youtube.com/watch?v=ZaLmCDdvsPI [/media]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.