Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

1185116_514115502006970_547316840_n.jpg
Arsenal 1-0 Totenhem 

Danas odgledao oba derbija. Zakazale sve 4 ekipe.

Aj prvo par riječi za Liverpool vs ManU:

Rani gol presjekao utakmicu u korist Poola, omogućio im da igraju rasterećenije prema naprijed i više se paze pozadi. ManU ima igrače poput Cleverleya, Younga, Valencie, dida Giggsa... Sve su to polovnjaci i prosječni igrači danas, dokaz koliko je Fergie izvlačio iz ekipe, a nerijetko ga je spašavala sreća, te Van Persie (u zadnjoj sezoni). Mogu se kladiti da bi on danas izvukao nekog asa iz rukava, pa makar uzeo bod sa Anfielda. Ovako Moyes nema to rješenje. Prema naprijed su očajni bili, Liverpool kopirao našu defanzivnu igru, borili se i potpuno zaslužili bodove. Imaju solidnu ekipu, pojačat će ih ova još 2-3 igrača, međutim ne očekujem da mogu pratiti ritam dugo.

Arse vs Yidsi

Yidsi potrošili bruku para, ali danas su ličili na raštiman orkestar. Svako nešto svoje radi, nigdje kohezije, nigdje akcija, prodora... Moram reći da je Paulinho bio očajan na sredini terena, od drkadžije Dembelea nisam ništa više ni očekivao. Jedan Ramsey ih pojeo na sredini terena. Giroud se borio naprijed, fino reagirao kod gola, daće on svojih 15-ak golova ove sezone sigurno. Zadnjih 10-ak minuta se desilo baš nekoliko smiješnih situacija, ponajprije što se Spudsa tiče a što je dokaz kako će im trebati još dosta vremena da se upoznaju međusobno. Prvo AVB ubacuje Lamelu koji je faktički tek s aerodroma, ovaj treba ući što mu sugeriše četvrti sudac al momak ne zna riječi engleskog. Pa onda Španac Soldado pokazuje špansku školu sa nebrojenim simuliranjima, padanjem, mahanjem sudiji, protestvovanjem.. Kao šlag na tortu u zadnjim sekundama Walker ima aut, AVB praktički trči 20-ak metara do njega da mu kaže da ubaci loptu unutra, odnosno da ne igraju na kratko.

Sve u svemu, dosta loše dvije utakmice i poprilično sam razočaran na kraju dana.

rekao sam vec da ocekujem bolji plasman Liverpola ove sezone i zasad im ide dobro,mislim da ce vec sleece kolo kiksati jer idu u goste Swanseu,Arsenal zasluzeno slavio,jeste Totenham drugo poluvrijeme pritiskao ali nista konkretno.

Andre majstor svog zanata, samo tako nastavi meštre, uz malo sreće izborit ćete Europa Ligu za dogodine   :dres: 

Jako mi je drago zbog slavlja Liverpoola, em što je to Scum, em što je 100-ti rođendan jednom velikom pokojnom gospodinu, jednom od najvećih u nogometu ikad, al navijači su im stvarno nevjerojatni.

Momčad nemaju, tako da ih neka na vrhu tablice, ništa ljepše nego da držimo ovu razliku od 2 boda tamo negdje do božića, a onda se vidimo 28.12. na Stamfordu dok ja budem na tribini  :sal2:

@Wisey

United je ocajan bio,nista nisu uradili,nemaju kreativnosti,nemaju ništa,nema tko da hrani loptama RvP-a,a u ostalom vidi se koliko im nevjerovatno fali Rooney,nezz šta izvode sa njim više i meni ide na qurac majke mi!

Arsenal-Tottenham super meč po meni,Arsenal imao kontrolu skoro tokom cijele utakmice,pametno odigrali,dobro poostavljeni,dali su taj gol i onda igrali na sigurno povucenije,isli na kontre kojih je bilo par dosta opasnih,kao i još par dobrih prilika koje nisu iskoristili.

U zavrsnoj fazi je bilo napeto,Tottenham kao nešto napadao ali skroz tanko ništa ni malo konkrentno,nije uspjeo Soldado izboriti ni jedan penal xDDD upadao je par puta u 16 i samo diže ruke,pa sine nije ovo Primera haha.

30m su dali za njega,ja ne mogu da vjerujem,prosječan napadač,ništa puno bolji od Girouda,za kojeg kažeš 15 komada da će dati,ali ja predvidjam dosta više (oko 20-ak  što se tiče samog prvensta,lik je dao 4 gola u 5 tekmi,čitam po njihovim forumima da su "oduševljeni",dosta se popravio itd.) ako bude stalno igrao,bez povreda i sl.po meni 20 komada lagano samo u prvenstvu.

Isto bi nesto nadodao na ovo sto si rekao "jedan Ramsey ih pojeo na sredini terena".

Gledajući njihove reakcije svi su odusevljeni njim najvise do sad početkom sezone i kroz cijele pripreme,kazu da je nevjerovatan "preobražaj" i da se vratio onaj pravi, bolji  nego ikad,zadnjih 5-6 tekmi je bio proglašen možda 4 puta za igrača utakmice.

Meni izgledaju trenutno sasvim dobro,dosta su uigraniji,bolje posloženi,imaju dobrih prvih 11,isti igrači od prošle sezone i za razliku od bar početka prošle sezone puno bolje izgledaju,ali ih jebe klupa,fali im klupa,dobro sad su doveli Flaminija,odigrao veoma dobro danas protiv ovih kad je usao...

Ako uspiju dovesti Ozila kao sto se pise bit ce pravo dobri,a pise se da zele i Di Mariu u paketu,navodno su dogovorili i transfer golmana palerma koji je bio na posudbi u Firenci,Viviano i kao žele još jednog napadača,govorio se kao da je i neki Hernandez takodjer iz Palerma jedna od opcija,neki govore da je vec dogovoreno pojma nemam,a kao druga opcija se spominjao Kalou X_X

Jedan Ramsey ih pojeo na sredini terena.

Ne razumem.. Ramsey je igračina uvek bio, prije povrede (loma noge) bio je jedan od najvećih talenata, jbg trebalo je dugo da se vrati posle te povrede, ali ova sezona će biti njegova. Krenuo je sjajno sa 2 gola u kvalifikacijama, a i svaku partiju odigra vrhunski.

Ne slažem se da je Premiership u padu kvalitete. Baš suprotno, nikad izjednačeniji Premiership imamo ove sezone. Mene ne bi čudilo da jedan United ispadne iz velike četvorke, nisu doveli nikog, igra im je loša. Tottenham je pun kufer uložio u pojačanja i opet mislim da će Arsenal završit ispred njih, jednostavno zbog Wengera. Daj Bože da Ozila dovede i ona pojačanja koja je isplanirao, mudro je čekao kraj prijelaznog roka i nadam se da će mu se to duplo vratiti. Bravo. I naravno čestitke na zasluženoj pobjedi nad Židovima. Tottenham je doveo previše igrača i trebat će im bar 2-3 mjeseca da se uigraju, meni to ne miriši na dobro.

Liverpool, Everton i mi smo jedini bez poraza.

LFC mi je previse userski dosao do 3 boda protiv Ville i Uniteda. U obe tekme odigrali po pola sata krsteno ali bez mnogo stvorenih sansi. Protiv Ville jednu i juce protiv Uniteda jos jednu sansu ne racunajuci gol. Dobrom defanzivom su iscupali bodove ali ocekujem da im se u jednoj tekmi sve vrati i da krenu nizbrdo. 

Martinez i Everton ne mogu nista jos uvijek. Nista cudno. Everton je i pod Moyesom imao ocajne startove. Vec se malo nazire Martinez u ovom Evertonu. Vise kombinuju, povecao se broj dodavanja po utakmici. 

Sto se nas tice, vec imamo kakvu-takvu prednost nad mancesterskim klubovima, konkretno nad Unitedom +3. United i City ce se krljati za 2 kola mislim, a United poslije toga igra opet s LFC-om u Liga Kupu. To bi ih moglo dotuci. Fino je da je sada bar malo pritisak prebacen na njih a nasi momci i Mou moraju dobiti Everton prije dva londonska derbija s Fulhamom i perutninom pa da se polako isplete niz. 

kad se završe ove obaveze oko kvalifikacija prokltetih igramo protiv evertona,fulama i još nekog u kratkom vremenskom periodu,pa tamo krajem meseca sa totenhemom u gostima

očekujem veliku borbu ali sam bar miran kad znam da sad imamo široku klupu da izguramo gust raspored bez nekih većih problema,tako da očekujem da se to sve lepo posloži

kakvo olakšanje kad nećemo morati da gledamo benajuna da nam popunjava rupe

Premier liga je oborila rekord iz 2008. godine (500m), potrošivši već 515 miliona funti na igrače a ostalo je oko 9 sati do kraja prijelaznog roka.

• Autor
Premier liga je oborila rekord iz 2008. godine (500m), potrošivši već 515 miliona funti na igrače a ostalo je oko 9 sati do kraja prijelaznog roka. Bravo Elao. Nisam ovo znao. Premocna vijest.

Premier liga je oborila rekord iz 2008. godine (500m), potrošivši već 515 miliona funti na igrače a ostalo je oko 9 sati do kraja prijelaznog roka. Bravo Elao. Nisam ovo znao. Premocna vijest.

Sad nezz jel me zezas ili ozb haha

• Autor

Sad nezz jel me zezas ili ozb haha

Ne. Ozbiljan sam. Nisam znao. Mislio sam da su Englezi malo potegli ručnu što se potrošnje tiče. Kad ono - record!

Sto da stede kad imaju ubjedljivo najjace sponzorske ugovore. Finansijski jaci od LS-a.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.