13. septembar 2013.13 god. comment_143941 zanimljivo,o sezonskim ulaznicama. http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/koliko-kosta-premijer-liga-145270.html Prijavi
13. septembar 2013.13 god. comment_143942 Pellegriniju sledi prvi reper, i to ni manje ni vise nego loncari iz Stoke-a. Mancini nijednom nije pobedio na Britania stadionu, videcemo kako ce proce Pell... jeste jednom u FA Cupu gol je postigao Pablo Zabaleta a utakmica se igrala na Britania Stadionu 26.januara a trener je bio Roberto Mancini. Prijavi
14. septembar 2013.13 god. comment_143949 Eo Kalouda mustuluk :D Neam gdje okaciti,a ne da mi se tema nova otvarati A senior Stamford Bridge scout will be deployed to Goodison Park on Saturday with the brief of solely watching Ross Barkley http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2420418/Chelsea-send-scout-watch-Ross-Barkley-Everton-match.html Prijavi
14. septembar 2013.13 god. comment_143951 jeste jednom u FA Cupu gol je postigao Pablo Zabaleta a utakmica se igrala na Britania Stadionu 26.januara a trener je bio Roberto Mancini. Mislio sam na PL, al dobro ;) I to je malo, kakva je razlika u kvalitetu. Prijavi
14. septembar 2013.13 god. comment_143970 Rodgers trener mjeseca. Sturridge igrac mjeseca. United - Palace, 45 minuta nicega. Igra zasnovana po bokovima gdje Young iz 5 pokusaja jednom pogodi 16-erac a Antonio Valencia i ne stize da ubaci jer je veliki tehnicar i svaki put kad ga igrac zaustavi u onom njegovom prvom ragbi koraku u kojem te odguruje onom svojom trupinom, on podigne glavu i ima situaciju 1 na 1 gdje tehnicki potkovano krilo to rjesava ali ne i on. Anderson je propalo i ukrmaceno crnce cija fudbalska otupljenost zapanjuje. On je toliko spor sa loptom da mu svaki put igrac pridje na metar, a ovaj ga onda NAPUCAVA u tijelo. Ceka se ko drugo nego Rooney. I docekao se. Poslao pas za RVP-a a ovaj zdrmao precku. Potom sansa za Palace gdje Ferdinand ispada. A onda, posto je vec jednom simulirao i dobio zuti, Young nastavlja sa Bryantovom filozofijom (Ako promasim 1 sut, u ovom slucaju simuliranje, naredni put ce biti bolje). Sudija svira, a onda koraca jedno 10 metara jer je udaljen 20 metara od mjesta "faula", ne oznacavajuci nista, i onda pokazuje na penal koji se desio VAN 16 METARA, jedno metar. Nije Ferguson, jeste Moyes. Sustina je ista. [spoiler][/spoiler] Prijavi
14. septembar 2013.13 god. comment_143982 crveni karton je opravdan,golcina Roneya iz slobodnog udarca. Prijavi
14. septembar 2013.13 god. comment_143986 Ozil strašno pojačanje za Arsenal, već se vidi u prvoj utakmici. Po meni ovo je bolja sredina za njega nego Real. Ipak, neće im puno značiti kada dođu u okršaj s nama. Prijavi
14. septembar 2013.13 god. comment_143991 Eo Kalouda mustuluk :D Neam gdje okaciti,a ne da mi se tema nova otvarati A senior Stamford Bridge scout will be deployed to Goodison Park on Saturday with the brief of solely watching Ross Barkley http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2420418/Chelsea-send-scout-watch-Ross-Barkley-Everton-match.html please god please god please god!!! Prijavi
14. septembar 2013.13 god. comment_143997 Pellegriniju sledi prvi reper, i to ni manje ni vise nego loncari iz Stoke-a. Mancini nijednom nije pobedio na Britania stadionu, videcemo kako ce proce Pell... Ne mogu Shityevci protiv Stocara pa to ti je. Prijavi
15. septembar 2013.13 god. comment_144261 Ozil strašno pojačanje za Arsenal, već se vidi u prvoj utakmici. Po meni ovo je bolja sredina za njega nego Real. Ipak, neće im puno značiti kada dođu u okršaj s nama. Po meni super izgledaju ali bas super,sredina im je vrh tu su najjači,nije im Ozil samo svijetla tačka,Aaron Ramsey je u životnoj formi,lik začepio usta svim kritičarima,blago rečemo dere guzove,Wenger prije 2 godine rekao on kad proključa bit će nezaustavljiv i dobro je rekao. Jučer su bili još bez Santija,Wilshere veoma dobar,ali kažu da nije još uhvatio pravu formu,ali blago rečeno svi uz Ozila sad kao da su drugi igrači,olično funkionira trojac Ozil,Wilshere,Ramsey,a mislim da će biti još bolje sa Santijom,a i Wilshere kad uhvati formu,po meni najbolju sredinu imaju svidjalo se to kome ili ne... Flamini im se pokazao isto kao super pojačanje za sad kažu svi da su prezadovoljni,konačno dobili pravog defanzivnog veznjaka,misle da će izbaciti Artetu iz prvih 11...velik im posao radi i od velikog značaja.. Što se tiče napada,Giroud također nezaustavljiv,nevjerovatan napredak i kod njega,a uz Ozila i ovakve igrače iza sebe ne gine mu ove sezone 20+ komada samo da bude zdrav. Walcott neki pogubljen zadnje vrijeme,Ozil mu jućer smjestio nevjerovatne 2 prilike,2 zicera koja je fulao i još je uz to imao 2 solidne prilike koje je mogao iskoristiti...nisam vidio da se neki igrač sa takvom lakoćom nalazi u prilikama i tako često kao Walcot,to je nevjerovatno,ima brzinu,valjda je zbog toga,ali slabo zabija sad.Izgleda mu ne paše desna strana,prije je uvijek imao odličnu završnicu većinom se ubacivao i zabijao kroz sredinu sa prelijepim završnicama,ali ga sad nešto ne ide...ali mislim dok malo dodje sebi bit će nezaustavljiv. Što se tiče odbrane imaju tu jedino nekih problema,jučer bez Mertezackera,Sagna Koscielny dvojac na štoperu i nije toliko loše ali...onaj Jenkinson desni bek preloš,tako kad Sagna igra na štoperu tamo po desnoj strani im je propuh. Vermalen im se isto vratio,jučer odigrao malo.....meni baš fino izgledaju sad moram priznati,bit će zeznuti ove sezone,a pogotovo u narednim ako dovedu još koje pojačanje i zamjene ove starudije što imaju. I ovako fino izgledaju,gledajući fina im i klupa,Podolski,Chamberlain(ma da su sad ozlijednjeni) sredina baš dosta igrača i prejaka konkurencija,ali će morati netko otpasti i višee se boriti. Mislim da Arteta ostaje na klupi,Flamini preuzima mjesto u prvom timu,a i netko od ovih MOŽDA otpadne kad se Santi vrati,ali ako nastave pružati svi dobre partije do njegovog povratka,mogao bi i Santi biti joker sa klupe ili možda Wilshere...tu je još i Roisicky.... Prijavi
16. septembar 2013.13 god. comment_144365 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zyyZWhEww7U zamislite ovako na Stamford Bridgeu, kad Fernando Torres zabije Prijavi
16. septembar 2013.13 god. comment_144370 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zyyZWhEww7U zamislite ovako na Stamford Bridgeu, kad Fernando Torres zabije Qrac , nebi imo redovan posao. :P Prijavi
16. septembar 2013.13 god. comment_144371 Ovaj Jojo mi miriše na navijača Arsenala, ne vidim da je išta pozitivno za naše napisao. Prijavi
16. septembar 2013.13 god. comment_144385 Jonjo Shelvey. Ime sve govori. Mogu samo zamisliti kako se osjecaju ovi iz ekipe kad im se onaj kreten usere na zelju za igrom. Dobija ovo LFC. Dobili 2 pasa sa ocima od Jonje i to je to. Pored toga samo ona sansa Studgea. Njih ove sezone krasi realizacija jer uopste ne igraju na nacin da imaju po 4-5 cistih sansi kako su znali nakupiti prosle sezone. Cak i pozadi dobro stoje a Skrtel je izvadio loptu iz gola. Bony nakon duplog sam na 10 metara i dodaje loptu Mignoletu. LFC daleko od gola kad se brani, zbijeni redovi, Studge i Coutinho konstantno pritiscu Jonju i Brittona. Isto radi i Swansea kad je bez lopte. LFC nije stvorio nijednu sanse iz pozicionog napada vec sve preko gresaka. Henderson i Wisdom nista nisu uradili prema naprijed ali su zato neutralisali tu njihovu stranu. Na drugoj strani Enrique i Moses rade jos bolji posao. Swansea bez sirine u igri, ali su i pored toga egal. Laudrup da stavi Jonju i narednu utakmicu na klupu. Mrs! Prijavi
16. septembar 2013.13 god. comment_144388 Ja ne znam, ako oni imaju najjacu sredinu, sta onda mi imamo ? :D Prijavi
16. septembar 2013.13 god. Autor comment_144389 Dobar Liverpool. Dobro su odradili ljetni prijelazni rok. Prijavi
16. septembar 2013.13 god. comment_144393 Chelsea bome gradi Liverpoolovu ekipu,prodao im jeftino Sturridgea ,koji tamo razvaljuje i jos Moses otisao na posudbu kod njih.Evo sad na poluvremenu vode zahvaljujuca tim igracima.A mi ne mozemo dadi gola dvije utakmice i jos zaostajemo za njima,smijesno:) Prijavi
16. septembar 2013.13 god. comment_144398 Sturridge nije jeftino prodat jer tada nije bio u ovakvoj formi. Sturridge je otisao za fine pare u tom momentu. Shvatite to. Prijavi
16. septembar 2013.13 god. comment_144415 Ne možeš igrat dobro fudbal i zvati se Džondžo. Pa Tito te ne jebo... Prijavi
16. septembar 2013.13 god. comment_144426 Chelsea bome gradi Liverpoolovu ekipu,prodao im jeftino Sturridgea ,koji tamo razvaljuje i jos Moses otisao na posudbu kod njih.Evo sad na poluvremenu vode zahvaljujuca tim igracima.A mi ne mozemo dadi gola dvije utakmice i jos zaostajemo za njima,smijesno:) Mi njima Stutidgea i Mosesa koji sada kidaju,a oni nama istrosenu robu Torresa sa kojim se patimo od kako je potpisao. I jos su nam dobre pare uzeli... to je nezahvalnost :D Prijavi
17. septembar 2013.13 god. comment_144443 Onaj Shelvey je kralj hahahahaha ja gledam utakmicu i nevjerujem šta čovjek radi.On ja mislim nije bio siguran za koga igra.. Prijavi
17. septembar 2013.13 god. comment_144451 U cemu li to Loserpool kida... Pa da su De Guzman i Michu(vise puta) bili precizniji pred kraj meca, ostali bi i bez boda, a da nije bilo retarda Dzondzoa, golove ne bi videli da se do sutra igralo. Jalovi su i jadni kao i uvek. Prijavi
17. septembar 2013.13 god. comment_144455 Jesu qrac. :D Protiv Stoke-a pobjedise 1-0. Skida Mignolet penal pred kraj tekme. Ostale tekme isto po 1-0. Odlicno oni igraju prvih 20-30 min. Kasnije qrcu nevaljaju. borit ce se za 4-5 mjesto Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.